Jump to content

Community Status Updates

Photo

Elo → GkLoc

Oi,Cousin,where are you???
Jun 24 2008 14:50
Photo

GkLoc → gexion

Μα Οχι,Η Nami-Swan Ειναι και ξαδελφη μου,οποτε ξερω οτι δεν πολυμπαινει μεσα, και μην ανυσηχεις,Πρηζε με οσο Θες! See Ya
Jun 24 2008 12:04
Photo

gexion → GkLoc

[B]Hey gomenasai για την τοπική εξαφάνιση μου ...πέρναγα λίγα ζόρια αυτές τις μέρες...χθές κηδεία,προχθές αλλεργία...άστα[/B] [B]One Piece φυσικά και βλέπω,ο ρυθμός μου έπεσε λίγο αλλά θα φορτσάρω soon again:df13952b:[/B] [B]και η Ναμι δε σας άφησε:emptyonexg1:έκανε την κίνηση της ...επιτέλους...she is always by your side,for all of you:thumbup:[/B] [B]and sure!!Έχω παίξει και το πρώτο και το δεύτερο Κingdom Hearts.Tα σπάνε!!Παίξτα και τα δύο!!![/B] [B]Σειρά μου να σε πρήζω για κάτι:hahaha:(jk)[/B] [B]άντε,see ya!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
Jun 24 2008 07:44
Photo

GkLoc → gexion

Τωρα Το Ειδα, Εχεις Παιξει Το Kingdom Hearts??? Απ'τα Αγαπημενα Μου...Αναμειξη Final Fantasy-Disney(Τι Αλλο Να Θελει Κανεις) Αμα Εχεις Παιξει,Πια?? Εγω Επαιξα το 1 αλλα δεν προλαβα να το τερματισω,ομως σκοπευω πολυ συντομα να το ξαναπαιξω,μαζι με το 2!(Χι,Χι)
Jun 24 2008 02:29
Photo

GkLoc → gexion

Oi gexion,:hi: Πως Τα Πας??:himitsu: Βλεπεις One Piece,η το αφησες στην ακρη!!:borednn9: Στο Group Σε Χρειαζομαστε:gotit:,Χανομαστε Συνεχεια,δεν μπορουμε χωρις την Navigator μας!!:ureshii:
Jun 24 2008 02:26
Photo

GkLoc → Franky_Super

OΧι Μωρε,Απλως Να Τα Εχουμε Σε Ενα Πινακακι να Τα Βλεπουμε Ολα Απο Εκει!
Jun 24 2008 00:11
Photo

Franky_Super → GkLoc

looool οκ dont worry θα τα βγαλω.νομιζα δεν θα χες προβλημα
Jun 24 2008 00:08
Photo

GkLoc → Franky_Super

Tα Βιντεο Που Εβαλες Στο One Piece Funniεst Moments, Τα εβαλα στο Κυριο πινακακι με βιντεο, οποτε κανε Edit,και γραψε κατι αλλο,οτι θες,μονο βγαλε τα βιντεο απτο post!! OK??
Jun 24 2008 00:00
Photo

GkLoc → Franky_Super

ΟΧι,Μια Χαρα ειμαι(Το Βρηκα Σε Torrent) Thanks Παντως Για Την προσφορα!
Jun 23 2008 22:47
Photo

Franky_Super → GkLoc

αν δεν το βρισκεις πες το να το ανεβασω στο rapidshare να σου δωσω το link
Jun 23 2008 22:43
Photo

GkLoc → Franky_Super

Τhanks Franky,θα Το Κατεβασω Τωρα Να δω!!!
Jun 23 2008 22:41
Photo

Franky_Super → GkLoc

για το dvd problem που χεις χρειαζεσαι ενα προγραμματακι.convertxdvd μετατρεπει τα αρχεια βιντεο για να μπορεις να τα δεις στο dvd σου.μπορεις να βαλεις και υποτιτλους κλπ κλπ.δεν ειναι δυσκολο στην χρηση
Jun 23 2008 22:33
Photo

GkLoc → erculix

Βλεπω,Το Εχεις Παρει Πολυ Ζεστα Το Θεμα Βοηθου Master Swordsman, Ετσι,Συνεχισε!!
Jun 23 2008 17:43
Photo

ichigo13 → GkLoc

οκ!Τhanks!
Jun 23 2008 13:25
Photo

GkLoc → ichigo13

Ποοοοοο,Εψαξα Σε Ολο Το Youtube και δεν βρηκα αλλα τραγουδια της,(Με Θεμα One Piece) Oμως Βρηκα Ενα Ωραιο Μusic Βιντεο Με Usopp,αμα θες πηγαινε να το δεις!
Jun 23 2008 13:22