Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → BarbasSs

Ευχαριστω Για Την Προσφορα,Ομως Οχι,Ειμαι Απο Αγιο Νικολαο,Κρητη!!!LOL!! Τhanks Παντως
Jul 09 2008 21:28
Photo

BarbasSs → GkLoc

εεε απο που εισαι θα μπορουσα να στα δοσω εγω τα Berserk αμα θες αρκει να εισαι απο Θεσ/νικη.......
Jul 09 2008 21:23
Photo

GkLoc → Zoro

"NARUTO RULZ:head:" :burningbe3:temme:burningbe3: Δεν Νομιζω Να Το Αρχισω Και Πολυ Γρηγορα,Παντως Σιγουρα Θα Το Δω!!! Στο Berserk Ειμαι Στο Volume 25 Ακομα,Αλλα Που Θα Παει,Θα Το Τελειωσω!!!
Jul 09 2008 20:32
Photo

Zoro → GkLoc

GK οταν δεις το Death Note προσεχε μην προτιμησεις την φωνη του L απο αυτην του Usopp!!!:kakaka: Παντως οπως και θα παρατηρισεις στο Death Note Thread,τις αναλυτικοτερες συζητησεις τις κανουμε εγω και η iri!! Θα χει να πεσει πλακα ετσι και μπεις κι εσυ!! (και τις πεις τπτ για τον Usopp the Great!!:hehehe:) Berserk τι λεει?? A,οσο για το απο κατω που λεει η iri,ναι,οτι θες απο rmvb/megaupload,σε μενα!!:hihi2: NARUTO RULZ:head: [over One Piece!!:terror2:] .... .... .... .... .... [πλακα κανω!!!:nanana:]
Jul 09 2008 20:07
Photo

iristella → GkLoc

Καταλαβα......Και εγω θελω να παω Dattebayo για να βρω OP...... Τωρα εχω αρχισει και κατεβαζω πολλα παραλληλα και διαφορετικα μεταξυ τους...... Today is happy leaching day......
Jul 09 2008 16:10
Photo

GkLoc → iristella

Οhayo Iri-Chan,Torrents And Veoh FTW!!!! Τα Εχει Ολα Στο Datebyo(Λαθος Το Εγραψα)Αμα Οχι,Τοτε Να Παω Απο Veoh!!! Επισης Αρχισα Ενα Το Tales Of Phantasia,Ειναι Μονο 5 Επεισοδια,Θα Κατσω Σημερα Να Το Ξεκινησω!!!
Jul 09 2008 15:28
Photo

iristella → GkLoc

Ohayo gkloc_kun ......Sorry Που δεν χαιρετησα χτες βραδυ απλα επρεπε να φυγω αποτομα για λογους ανωτερας βιας.... ΓΙα Death note εγω το κατεβαζα απο Veoh η απο Isohunt με την μορφη torrent.....Τωρα αν εκτος απο avi προτιμας τα rmvd η χρησιμοποιεις megaupload καλυτερα ρωτα τον Zoro....
Jul 09 2008 13:08
Photo

GkLoc → iristella

KαλληΝυχτιζω Iri-Chan,,,,,Sweet Dreams!!! Aντε Και Να Αρχισουμε Με Το Καλο Death Note!!!
Jul 09 2008 04:36
Photo

GkLoc → iristella

Kαι Στο One Piece Το Κανει Αυτο,((Ομως Πιο Μετa,Δεν Σου Λεω,Ειναι Spoiler) Nα Το Αρχισω???/Ναι,Γιατι Οχι??? Αμα Μπορεις Δωσουμε Κανενα Link,help Me!!
Jul 09 2008 04:34
Photo

iristella → GkLoc

GKLoc kun δεν εχεις δει Death note??? Ιεροσυλια........... ΣΟυ συνιστω να το κατεβασεις αμεσως......... Και να το δεις με την πρωτη ευκαιρια........Ο seiyuu του L πρεπει να ειναι πολυ ταλαντουχος γιατι η φωνη του εκει ειναι πολυ πιο βαθια και μελαγχολικη απο οτι του Ussop........ Εχει ποικιλια το παληκαρι και μπραβο του.......
Jul 09 2008 04:25
Photo

GkLoc → iristella

Σωστο Αυτο Που Λες,Ομως Μεταξυ Shounen Παντα Υπαρχει Συγκριση(Θελεις-Δεν Θελεις) Παντως Σιγουρα Θα Το Συνεχισω,(Μου Ερχονται κΑι Τα DvD Τωρα)Οποτε Οταν Το Συνεχισω Καλα,Καλα,Θα Διατυπωσο καλα την γνωμη μου.... Αυταα,Τα Λεμε Iri-Chan!
Jul 09 2008 03:56
Photo

iristella → GkLoc

MΗν τον ακους GkLoc kun.......Στα λεει επειδη εχει εθιστει αυτος και τον πειραζεις....... Παντως πιστευω οτι θα σου αρεσει αν του δωσεις αλλη μια ευκαιρια.... Απλα να μην το βλεπεις ανταγωνιστικα με το OP δινουν βαση σε εντελως διαφορετικα πραγματα το καθενα και απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια...... Για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση μεταξυ τους γιατι ειναι εντελως ξεχωριστα.....
Jul 09 2008 03:47
Photo

GkLoc → Zoro

"Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??" Think Before You Open Your Mouth Marimo!!!! Nope,Απλως Αναφερα Τα Καλα Σημεια Στο Naruto,Και Επισης Αληθεια Τωρα Εχω Ορεξη να το Δω!!
Jul 09 2008 03:45
Photo

Zoro → GkLoc

Τι εγινε GK ,κι εσυ narutard τωρα?? Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??:hihi2:
Jul 09 2008 03:42
Photo

iristella → GkLoc

Ναι αυτο ειναι απο τα καλα του Naruto....Οτι περα απο την πλακα εχει και αρκετα λυπητερες σκηνες (τα συνδυαζει ολα) και οτι o Κishimoto δεν δισταζει να ξεκανει ακομη και απο τους πολυ κεντρικους χαρακτηρες οταν το απαιτει η ιστορια (μη χαιρεσαι ομως ο sasuke μια χαρα παραμενει μεχρι στιγμης)...... Ελαχιστοι χαρακτηρες εχουν κυριολεκτικα το unpsofable στο anime αυτο (και οι 2 κακοι btw )
Jul 09 2008 03:40