Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → iristella
Τωρα Που Μιλαμε Για Naruto,Μου Ερχεται Λαχταρα Να Το Δω!...Γενικα,Μαρεσουν Τα Anime Που Οι Χαρακτηρες Μεγαλωνουν,Ωριμαζουν(Πεθαινουν ΜΟΥΧΑΧΑ)Και Το Naruto Ειναι Τετοιο,Οποτε Πολυ Συντομα Πιστευω Θα Το Ξανααρχισω,
Ιούλ 09 2008 03:34
iristella → GkLoc
Nαι παρα πολυ.......
Οντως σε στυλ Shinigami ειναι... Γιατι πολυ απλα το παληκαρι Shinig......ei Και Δερνει!!!:hahaha: (uchiha fanmode active)
Ιούλ 09 2008 03:17
GkLoc → iristella
Αληθεια Σαρεσουν?!?!??!:blingeye2:
Για Να Σε Βοηθησω,Φορουσε Αυτος Που Λεω Ασπρα Ρπυχα Στυλ Kαπως Σαν Του Shinigami!!!Μπορει Να Ειναι Και Γυναικα Δεν Ξερω......:hahaha:
Ιούλ 09 2008 03:14
iristella → GkLoc
Μηπως ειδες τον αδερφο του και μπερδευτηκες? Γιατι μοιαζουν αρκετα με την διαφορα οτι ο Itachi εχει γραμμουλες κατω απο τα ματια και μακρυ μαλλι....... Αν θες να σου στειλω τις Photos για να σου λυθει η απορια.......
Σου ειπα τι τελειο αvatar και User Pic εχεις βαλει? Πολυ ωραια ειανι....
Ιούλ 09 2008 03:05
GkLoc → iristella
A,Ok,Toτε Καποιον Αλλον Θα Επιασε Το Ματι Μου,.....
Τεσπα,......
Ιούλ 09 2008 03:02
iristella → GkLoc
Οχι μια χαρα ειναι
Ισα ισα ειναι πιο κοντο.... Το στυλακι παραμενει το ιδιο ομως... Ωραιος ειναι και παλι...Μονο τα ρουχα αλλαζουν τελειως
Ιούλ 09 2008 02:58
GkLoc → iristella
Iristella,Ερωτηση,Στο Shippuden,Το Μαλλι Του Ειναι Ακομα Πιο Μεαλο Απο Πριν???
Διοτι Κατι Επιασε Το Ματι Μου......
Ιούλ 09 2008 02:53
iristella → GkLoc
Eλα βρε GK ......μια χαρα ειναι το μαλλι του sasuke......Λεγεται chicken butt haircut το ξερω αλλα τετοιο παληκαρι και με το λεκανακι να τα κουρευε παλι χαρμα θα ητανε
Ιούλ 09 2008 02:43
GkLoc → Zoro
Tι Να ΞαναΔω,Δεν καταλαβα!!!!
Καλα Ενταξει,Με Τετοιο Μαλλι,Οσο Και ΝΑ Θες Να Γινεις Badass Δεν Γινεσαι
Ιούλ 09 2008 02:36
Adventurer → GkLoc
Για να αλλαξεις username το ζητας απο καποιον admin, αλλα δε συνισταται γιατι ειναι μπελας, μονο αμα εισαι σιγουρος οτι θελεις να το αλλαξεις μια για παντα :nosey:
Ιούλ 09 2008 02:32
GkLoc → Zoro
XAAX,Mην Με Κανεις Τωρα Να Νωσταλγω Τον CAPTAIN GkLopp,SanjiK Is Here!!!
O Sasuke 2os????
E,ΟΧΙ,Το Ξεφτυλισαμε(Να Σου Σπασω Λιγο Τα Νευρα)
Α,Κατσε Και Να Σου Πω Κατι.....
Τελικα Στο Τελος Ο Naruto θα Γινει Ψηλος Και Σοβαρος,(Αληθεια)Το Shippuden Ειναι Οπως Στο Dragonball Z, To GT!
Dont Waste Your Time With 200kati Episodes Of These...............................
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!
Αλλιως.........I Have A 5 Ton Hammer Waiting For you!!!
Ιούλ 09 2008 02:02
Zoro → GkLoc
Δες και τι εγραψε η iri στο προφιλ μου!!!:hihi2:
[B]EDIT:[/B]Δες ξανα!!!!
Ιούλ 09 2008 01:56
Zoro → GkLoc
"Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!!
How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?!"
Ρε ο Zoro μ'αρεσει πιο πολυ,απλως σε αντισοιχια με την ομαδα του Naruto μου φαινετε ο πιο κοντινος!!!
Δεν προκειτε να βαλω avatar του,ειπαμε δεν μ'αρεσει τοσο πολυ!!:P
"Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ"
Nαι αλλα στο "αγαπημενος χαρακτηρας του Ναρουτο" ειναι 2ος ομως:bleh:
Και γενικα μην ανυσηχεις,αρχιζει και μ'αρεσει ειπα αλλα δεν νομιζω να ξεπερασει το OP,οπως και να το κανουμε ομως σε μερικα σημεια ειναι καλυτερo....και αναποδα βεβαια,σε αλλα νικαει το OP!
[GK angry mode active!!]
-NANIII??I'll Use My Special Technique!!
-Usooooppppp~Bring~Back~Zoro~to~One~Piece~Hammer!!!
[usopp hammer,usopp hammer,usopp hammer,usopp wagomu!,usopp hammer]
Αaah,OK Naruto is not Better.....They are Equal!!
NANIII??:burningbe3:
Usopp Hammer!!!
:beaten:
Ιούλ 09 2008 01:54
GkLoc → Zoro
Βασικα Τα Chakras Μου Φυμιζουνε Dragonball,Μονο Για αυτα Μιλουσανε......
Θα αρχισεις Και Bleach???Μπραβο......Εγω Πιο Πολλυ Το Προτιμω Απο Naruto,Αλλα Please Zoro,Dont Make me See U With Sasuke As Avatar!
Επισης......
Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!!
How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?!
Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ιούλ 09 2008 01:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται