Community Status Updates
iristella → GkLoc
ρε το παιδι πεταει ατακες διαμαντια.........καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ..... Μακαρι να μην τον διωξουν αμεσως να τον κρατησουν λιγο....... He is sooo precious...
Jul 12 2008 17:27
GkLoc → iristella
Αμαν,Ο Τυπος μου Εσπασε Τα νευρα!!!
Καλα πο Υπαρχουν Ορια Και Τα κραταω,αλλιως.........
Jul 12 2008 17:21
iristella → GkLoc
GK kun........... You are sooooooo cooool when you re angry.......
Jul 12 2008 17:18
GkLoc → Zoro
"ασικα δεν πολυκαταλαβα,ποιος ειναι ο jeffhardy δλδ??
[κατι μεταξυ παλαιστη,ραππερ και τραγουδιστη τον κοβω!!ελπιζω να μην πεφτω πολυ εξω!![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]]"
Ζοro,ΙΕΡΟΣΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Δεν Εχεις Δει Ποτε WWE,Παλαιστης Ειναι το Παιδι,Και Απ'τους Καλυτερους,Α,Και Επισης Τον Jeff Hardy Αν Και Δεν το αναφερε Εγω του προτειναι Εξαρχης να Διαβασει Το Manga!!!(Im Nuber 1)
Επισης Αφου Ηξερες Hulk hogan k John Cena(Πασιγνωστοι btw)Δεν ξερεις αλλους απο wrestling entertainment???(κανεναν Triple H,Chris Benoit??)
K Eπισης,GkLopp Will Stay The captain FOREVER!!!!!!!
Jul 12 2008 16:56
Zoro → GkLoc
Ρε Sogeloc/Usanji τα σπαει ολο το σετ του,φοβερο!!^^
{μιας και σ'αρεσει να το αλλαζεις συχνα!!}
Ειδικα η εικονα απο πανω κορυφαια...~Lu lu la la lu~
Ελπιζω να ταχτεις στο πλευρο της καπετανισσας μας,εχουμε αναγκη απο εναν τοσο ικανο πολεμιστη!:P;)
Jul 11 2008 23:56
Zoro → GkLoc
Ετσι ετσι να βρισκεις κι αλλους ακολουθους!!:P
Παντως και οι πολλαπλες προσωπικοτητες σου πανε...μην σου πω οτι καλυτερα εισαι ετσι....να μην ξερουμε αν ειναι να περιμενουμε αστειο απο sanji ή usopp...χαχα καλυτερα ετσι!!
Τα λεμε συντομα Usanji!!!!
[χαχα σου βρηκα νεο παρατσουκλι!!:hahaha:]
Jul 11 2008 22:41
GkLoc → Zoro
Oxι Μονο Για αυτο,Αλλα βγαζει Κιολας Συνονυμια Με Τπ Μarksman!!!
Yosh 00.00 be Prepared,The greatest Upset in history Will happen!!!
Jul 11 2008 18:56
Zoro → GkLoc
Οι ειδα σ'αρεσει ο Wahlberg για Max Payne...γι αυτο διαλεξες το Marky Mark σαν ονομα??:P
Καλα να δω στις 12 τι θα σκαρφιστει ο Hanapp!!!^^
Jul 11 2008 18:40
iristella → GkLoc
ΟΚ GK kun,,,,,,,αλλα στις 12 νταν..... μην παει 12,01 και δεν εισαι εκει ετσι???? Ανυπομνω να δω τι ετοιμαζεις.......
Jul 11 2008 17:37
GkLoc → iristella
Oxi Ιri-Chan Ακομα Να Μου Τα Στειλουν,
Και Επισης.....Ακομα Περιμενω Κατι Αλλα που Λεει Οτι Μου Τα Εστειλε Πριν Απο 4 Μερες Και Ακομα Στον Δρομο Ειναι(ΝΑΙ ΚΑΛΑ)!!!!
Παντως Μολις Ερθουν Θα ΚΑΩ Εντελως!!!Thats For Sure..........
Kαι Οχι,Δεν νευριαζω............Περιμενε Και Εσυ Στις 00.00 Και Θα Δεις.........
Jul 11 2008 17:34
iristella → GkLoc
Oi GKLoc kun γιατι τοσο ησυχος σημερα???? Δεν πιστευω να μας κρατας μουτρα για την ανταρσια ε? Τα DVD που περιμενες (ξερεις εσυ ποια) σου ηρθαν τελικα??
Jul 11 2008 17:27
GkLoc → Zoro
Yeah Zoro Keep Dreaming!!!
I Will Never Go To The Dark Side!!!
Wait Until 00.00 Tonight,And Then You Will Witness Smthg Amazing!!!(The Power Of The Captain)
Jul 11 2008 17:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed