Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Temmeeeeeeeeeeeee. Θα το πω και σε εσένα...... Φέτος λόγο παννεληνίων δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω τα fillers. Θέλω να τελειώσω το story πρώτα και μετά θα δω τι θα κάνω..... Δες πχ τα ep [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=108056"]45-47[/URL]
Αύγ 16 2008 15:46
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

"Μanga title page arc" nope δεν ξερω,whats that?? εξηγησε λιγο που εισαι γιατι δεν καταλαβε,και TEMMEEEE Δεν ειναι σαν του Naruto τα ,αυτα βλεπονται και ειναι και ωραια,Dont SKIIIII)PPP
Αύγ 16 2008 15:42
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Τελικά δεν είχες εγκαταστήσει το java ε; Διόρθωση. Δεν έχω φτάσει στο 252. Στο 74 είμαι............. Btw δεν ξέρεις τι είναι τι είναι τα Μanga title page arc.
Αύγ 16 2008 15:33
Φωτογραφία

Umi no Ossan → GkLoc

Οπως ειπες κ αλλου, I was first !!!!! OK
Αύγ 16 2008 00:47
Φωτογραφία

GkLoc → Umi no Ossan

Xaxa,It Hurts,DOesnt It??xDD Οi PM Incoming...
Αύγ 16 2008 00:45
Φωτογραφία

Umi no Ossan → GkLoc

Αντε ρε φυγε απο δω που μου θες κ Berserk !!!!!:redcard2::redcard2:
Αύγ 16 2008 00:36
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Γιατί κακό είναι. Βασικά πήδηξα τα fillers. Thanks...... Αυτά τα Μanga title page arc τι είναι διότι μου φάνηκαν σαν fillers.... [B][/B]
Αύγ 15 2008 18:03
Φωτογραφία

jimmare → GkLoc

re Gkloc,γιατι εβγαλες την παλια υπογραφη???(ξερεις για ποιο λογο το λεω...
Αύγ 15 2008 17:07
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Kosmas94 Deal with him^^
Αύγ 15 2008 16:34
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

Γιατι εφτασες κιολας εκει???xDD Βασικα θα σου ελεγα να σταματησεις απο Kaizoku στο 233 Διοτι ειναι πολυ σημαντικα επεισοδια και εχουν κανει αθλιο Υποτιτλισμο με ιλη την ενοια της λεξης,για αυτο πηγεινε στο Post του RiDeLub στο ONE PIECE-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ANIME ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.... Και θα κατεβαζεις απο Gerusama που ειναι πολυ καλοι.... αυτα///
Αύγ 15 2008 15:12
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Σπέρα!!!!! Να σου πω.... Επειδή οι Kaizoku έχουν μέχρι το 252 για πέσε κανένα άλλο καλό group για να κατεβάσω.
Αύγ 15 2008 14:36
Φωτογραφία

Neuro → GkLoc

Ευχαριστώ για τα λογία σου:nod2:...να που τελικά η δεκάδες ώρες διάβασμα αποδίδουν:hahaha:! Θα το συνεχίσω ωμός θα λείψω για 1-2 μέρες το πολύ και δεν θα έχω internet ωμός αυτό δεν με σταματαει στο να σινεχισω την ιστορια!
Αύγ 15 2008 08:54
Φωτογραφία

GkLoc → Neuro

Heya Neuro Λοιπον,Thanks για tips k Comments Oπως ειπα αυτη η ιστορια ηταν για πλακα,και τα παιδια του OP ξερουν για ποιους μιλκαω για αυτο δεν χρεαιστηκα καλυτερη αναλυση, Ομως απο οτι ειδα,You are pretty damn Good Yourself, Ωραια αρχη εμενα παντως μαρεσε πολυ,ασχετο αλλα τα κοκκινα ματια μου θυμιζαν Sharingan.[LOL]!! Παντως thanks again,k Continue The Story...
Αύγ 15 2008 03:35
Φωτογραφία

Lucy-Nyuu → GkLoc

[I]"αυτο ελειπε"[/I] :hahaha::hahaha::hahaha: arigatoo Gk!!:ureshii:
Αύγ 14 2008 03:36
Φωτογραφία

GkLoc → Lucy-Nyuu

"δν εχετε γιατρο στον αγιο?:knock-knock::wis:" Χαχα ναι και βεβαια εχουμε(αυτο ελειπε) Αλλα αυτος που σου λεω ηταν ειδικευμενος σε καποιο τμημα που απο Αγιο δεν υπηρχε δεν πολκαταλαβα εγω μιας και δεν πηγα στο γιατρο για μενα.... Καλα τεσπα,Οποτε το αρχισεις,Καλη κΑΨΑΑΑΑ
Αύγ 14 2008 03:34