Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.O.S(Master of Shuriken) → GkLoc

Gkloc σου εκανα friend request ειμαι μαζι me toν jimmare ξερεις..
Aug 13 2008 10:51
Photo

GkLoc → Melkor

Tωρα εσυ αμα θεωρεις μαγκια αυτο που εκανες μπραβο σου,Respect τι να σου πω... "γιαυτο τραβα μαζεψε το σκυλακι σου." Aμα εισαι τοσο Ηλιθιος τι να σου πω,Μπραβο σου! Δεν θα με αποκαλει ο οποιοσδοπητε οπως γουσταρει το καταλαβες,και εγω ουτε σε προσβαλα ουτε τιποτα,για αυτο τελειωνε τα γκαραζολικια σου...
Aug 13 2008 01:28
Photo

Melkor → GkLoc

ρε λεβεντοπαιδο, αφενος αν θες να μου την πεις, να εισια μαγκας και να μου την πεις κατα προσωπο δημοσια ή ιδιωτικα. και δευτερον, τι εισαι ο δικηγορος του Zoro?
Aug 12 2008 22:07
Photo

endless_inspiration → GkLoc

οχι παιζουμε:tensai:
Aug 12 2008 22:05
Photo

GkLoc → cheery girl!

"Κι εγω αμα σου πω οτι μου μιλας Κινεζικα,τι θα κανεις???" :tongue: Αυτο^^^ Εμ αμα δεν καταλαβες τα αρχεια που εχεις τωρα ειναι rmvb με πιο καλη αναλυση,ενω επισης εχουν βγει και Avi που παει να πει οτι ειναι καλη αναλυση!! Παντως οπως σε βολευει...:canthelp: Τα λεμε!!
Aug 12 2008 21:47
Photo

Tenshi → GkLoc

Koita den to eipa me kako skopo....ena paradeigma efera..kai lypamai an se ekana na niwseis asxima..i avola....mporei na ekana kai la8os.....elpizw na se kala man!!
Aug 12 2008 21:47
Photo

cheery girl! → GkLoc

Κι εγω αμα σου πω οτι μου μιλας Κινεζικα,τι θα κανεις???Αχ εχω πολλα να μαθω μου φαινεται! Τεσπα αφου βολευομαι μ'αυτο,θα το ρισκαρω και θα συνεχισω την μεθοδο μου! Thanks και παλι,τα λεμε!
Aug 12 2008 21:44
Photo

GkLoc → cheery girl!

Eμ στο λεω επειδη μαλλον τα αρχεια ειναι rmvb και οσο να'ναι καλη αναλυση σαν τα Avi δεν ειναι, Παντως αμα δεν σε ενοχλει δεν πειραζει,απλως εγω προσωπικα πρωτιμο να τα βλεπω σε καλη αναλυση για αυτο.....
Aug 12 2008 21:40
Photo

cheery girl! → GkLoc

Ρε συ μια χαρα αναλυση εχει....το βλεπω και σε μεγαλη οθονουλα,τα γραμματα ειναι πεντακαθαρα......!!!!! Μηπως κανω κατι λαθος?!?!?! :hmmm:
Aug 12 2008 21:36
Photo

GkLoc → cheery girl!

αμα σου πω οτι ειναι χαλια η αναλυση αυτουνου που λες:emptyonexg1: Come to the torrent Side:try:
Aug 12 2008 21:32
Photo

cheery girl! → GkLoc

Xo xo xo!Γελασαμε! Ευχαριστω πολυ,αλλα βρηκα τροπο να κατεβαζω επεισοδια μεσο rapidshare και να τα βλεπω μεσο real player.....! Πραγματικα ομως ευχαριστω!!!!!!:ureshii:
Aug 12 2008 21:30
Photo

GkLoc → endless_inspiration

KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI :nod::nod::nod: :nod::nod::nod: :nod::nod::nod: :nod::nod::nod:
Aug 12 2008 21:16
Photo

GkLoc → cheery girl!

Ωραια τα σεντονακια σου:himitsu: Απτο πολυ διαβασμα:Crying2:ΝΟ ΜΟRΕΕΕ:hihi2: btw Βρηκες επεισοδιακια one piece??? Διοτι αυτος ηταν ο σκοπος της επισκεψης μου, Αμα θες σε καλη αναλυση και να μην χαλιεσε με Youtube πες μου το και θα εχεις τα Links αμεσως!! Cheer Cheery Girl!!see ya around^^
Aug 12 2008 20:52
Photo

GkLoc → MangekyouItachi

Yo σου στειλα PM με τα προτεινομενα Site να το κατεβασεις, Καλυτερα με το δευτερο να το κανεις!! Πως ηξερα οτι θα σου αρεσει??? επειδη ειχα δει στο Anime Recomendations που ειπες οτι σαρεσουν Anime με Πνευματα και τετοια,και μετα ειδα οτι ηθελες να αρχισεις Manga... και σου προτεινα αυτο μιας και ειναι το αγαπημενο μου και ειναι και κορυφαιο... Περιμενω εντυπωσεις..
Aug 12 2008 20:46
Photo

MangekyouItachi → GkLoc

Κατεβασα το πρωτο volume απο Berserk απο [url=http://www.stoptazmo.com]StopTazmo Manga Community! - Powered by vBulletin[/url] και ειναι πολυ ωραιο.Αλλα που ηξερες οτι θα μ'αρεσει?Τhanx πολυ παντως...
Aug 12 2008 18:57