Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

OK thanx για το link τοτε;) Αντε συντομα να αλλαξω ava λοιπον{κριμα,ξερω οτι σ'αρεζε!!} Eλπιζω αυριο να ναι οκ το πισι να τελειωνουμε!! Αντε φυγε απ το Berserk mode και ξαναγινε κανονικος...captain ishidoro!! Κοψ την πλακα,villlage liar:tongue2:
Aug 19 2008 05:05
Photo

RiDeLub → GkLoc

Μιας που μιλάς για κάψιμο, έχε υπόψη σου ότι έφτασα μέχρι τον 21 μέσα σε 2 μέρες. Πολύ δυνατό manga. Ευχαριστώ για τα link αν και όντως δεν τα χρειάζομαι, όχι επειδή έχω ψάξει, αλλά επειδή δεν έχω καθόλου σκληρό για να τα αποθηκεύσω. Αυτή την περίοδο θα κατεβάζω μόνο OP και manga. Όταν αποφασίσω να αρχίσω το anime και χρειαστώ βοήθεια θα σε συμβουλευτώ. Σε αφήνω τώρα γιατί πάω να δω OP 364,365. Αύριο θα δω και την ταινία από Nakama-fansubs.
Aug 19 2008 00:44
Photo

GkLoc

7 Days...
Aug 19 2008 00:43
Photo

GkLoc → RiDeLub

Xεχε,καλωςηρθες,πο ναι θα εχεις μπολικο υλικο για αυτες τις μερες.... Οι καινουργιοι απτην ταινια καλοι μου φανηκαν,χμμμ,ελπιζω να πανε καλα εστω! Berserk αρχισα πριν πολυ καιρο,ειμαι στον 28 τομο τωρα,και εχω καει αγριααααα.... btw,αμα θες τιποτα Links για το Anime εδω ειμαι και θα στα δοσω[Αν και δεν νομιζω εσυ να χρειαστεις τιποτα..xDD] Aντε περιμενουμε τα Info σου ω μεγαλε Πληροφοριοδοτη!!*bows*
Aug 18 2008 23:38
Photo

RiDeLub → GkLoc

Καλός σε βρήκα. Ήμουν διακοπές μακρια΄από internet. Τώρα που γύρισα, έχω πολύ υλικό. Βλέπω καινούργιο group, οι INP αργουν, οι AnimeSS στον κόσμο τους.... Έχω και μπόλικα πράγματα να διαβάσω στο forum. ΥΓ: Βλέπω ξεκίνησες Berserk. Και εγώ διαβάζω τώρα το manga (τομο 20 κάτι) και όταν φτάσω στα on-going θα δω και το anime.
Aug 18 2008 23:35
Photo

Scorpion → GkLoc

οκ εληξε το θεμα
Aug 18 2008 23:22
Photo

GkLoc → RiDeLub

OOOO, Welcome Back RiDeLub.... Που εισουν χαμενος μεγαλε πληροφοριοδοτη μας??...*Bows*
Aug 18 2008 22:59
Photo

GkLoc → Zoro

[No Comment]
Aug 18 2008 22:55
Photo

Zoro → GkLoc

Ελαααααα πλακα σου εκανα,δεν προκειτε να το εκανα και σε αλλους{οπως κανουν αλλοι,γκουχ γκουχ:smokingg:}....ελπιζω να μην τα πηρες...:cry5:
Aug 18 2008 22:52
Photo

GkLoc → Zoro

Εγω τουλαχιστον δεν μπαινω και λεω ελα ρωτα εμενα και ασε τον Zoro..
Aug 18 2008 22:37
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε παρε μια δωση απο το ιδιο σου οπλο!!!:hehehe:
Aug 18 2008 22:28
Photo

GkLoc → Zoro

"οτι αλλο εχεις απορια ελα σε μενα και οχι στον GkLoc παντα..." Mπραβο ρε ευχαριστω πολυ,Παρτους ολους..
Aug 18 2008 22:27
Photo

Scorpion → GkLoc

Αρχισα death note.:wooi2:Ειμαι στο επ.5!Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω αφου ο Light γραφει το ονομα του L στην αρχη (νομιζω στο επ.2)ο L πως δεν πεθαινει;;;:blurah5:
Aug 18 2008 18:56
Photo

GkLoc → Scorpion

25 ειναι ολο και ολο, Ομως το Anime καλυπτει το 1/8 της ιστοριας του Manga,[Οπως λεει και καποιος αλλος] Γιαυτο σου ειπα αμα ειναι να αρχισεις και το Manga... Αμα θες τπτ Links ρωτα με..
Aug 18 2008 15:32
Photo

Scorpion → GkLoc

Το bersek ποσα επεισοδεια εχει;;;;;;;
Aug 18 2008 15:02