Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → endless_inspiration

α ωραια,ευτυχος που τα βρηκες... το avatari ειναι απο Berserk,μου θυμιζει πολυ Usopp χαρακτηρα το συγκεκριμενο ατομο,Isidoro τον λενε,και ετσι ειπα να βαλω μια φορα και αυτον..
Aug 20 2008 23:23
Photo

endless_inspiration → GkLoc

μην κανεις τον κοπο δεν χρειαζεται!!! τα βρηκα εγω... btw απο που ειναι το καινουργιο avatari:::
Aug 20 2008 23:21
Photo

GkLoc → tsintori

Ωχ,αληθεια??? ρε συ ποτε εφτασες εκει??? Δεν παιζει να εφτασες τοσο γρηγορα,το Skypiea Arc το ειδες??? τεσπα,αμα ειναι ετσι οπως τα λες τοτε κατεβασε τα απο KF,..
Aug 20 2008 22:49
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

καλα μην αγχωνεστε...Κ γω δεν εχω καταληξει στην Pic του sign...
Aug 20 2008 22:42
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

oi Douli περιμενε και εμενα,πρεπει να βρω Sig...
Aug 20 2008 22:11
Photo

tsintori → GkLoc

Gk από τους gerusama πάω να κατεβάσω αυτά τα eps που λες ότι δεν τα έχουν subbari καλά αλλά βλέπω ότι έχουν μόνο 2 seeders. Καμιά εναλλακτική;
Aug 20 2008 20:31
Photo

Zoro → GkLoc

Yep σε αυτο ειμαι και πεταω απ την χαρα μου,αλλα παραλληλα εγκαθιστω τα προγραμματα,απλως δεν αντεξα και ειπα να μπω να δω τι επαιξε στο forum;) Αρα παω να συνεχισω να βαζω αυτα που θελω,,να τελειωσω και το βραδι...παντως το λαπτοπακι τελειο...πολυ γμτ και καμια σχεση με το προηγουμενο{τα vista λιγο με χαλανε αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλο..θα σου πω μετα τι εχει αν ειναι..} Btw,τι εννοεις να συζητησουμε για το plan??To ava plan?? Aν ειναι αυτο ναι,τα λεμε αργοτερα τοτε...κατα το βραδακι....:ureshii:
Aug 20 2008 18:19
Photo

GkLoc → Zoro

Oi marimo, τι εγινε?? Πηρες καινουργιο πιτσι[που λεει και ο Doulis],η ακομα?? Αντε σε περιμενουμε για το Plan...
Aug 20 2008 17:43
Photo

iristella → GkLoc

Ti who is that??? εγω ειμαι παλι.......... Τελειοποιησα το Kage bunsin!!! :congrats: Ελεος δλδ.... some people should really get a life:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 20 2008 16:29
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Yattaaaaa, Ετσι μπραβο.... btw το δευτερο link Που σου εδωσα παιζει να μην δουλευει,αμα θες θα σου δοσω το κακονικο διοτι το αλλαξανε,και προτεινω απο εκει μιας και τα εχει σε καλυτερη ποιοτητα... Χαιρομαι που σαρεσε,ΚΑΛΗ ΚΑΨΑΑΑΑ
Aug 20 2008 16:20
Photo

GkLoc → iristella

NANI>>>??????? Who Is That????
Aug 20 2008 16:19
Photo

endless_inspiration → GkLoc

yeah,Berserk is the manga for me..... μολις διαβασα τα 3 πρωτα τευχοι του!!!:wooi2:
Aug 20 2008 15:49
Photo

iristella → GkLoc

Oi GK κοιτα το καινουριο μας μελος στο forum...................
Aug 20 2008 15:37
Photo

moutzah3d1n → GkLoc

εννοειται πως σε εβαλα! δεν μενει εξω Our beloved captain!!! γενικα ολοι σε αυτο το Group δημιουργουν πολυ φιλικο κλιμα!!! γι αυτο το εγραψα δεν ηξερα οτι ειχε γινει ομως ολο αυτο το πραγμα που μου ειπε ι orion!!! χαιρομαι που δεν τα πηρατε παντως γιατι εκανα πατατα c ya around P.S: για να κανεις τους αλλους να γελας δεν εισαι αναγκαστικα καραγκιοζης
Aug 20 2008 00:34
Photo

GkLoc → moutzah3d1n

Hey Μουτζαχεντιν,,...... Haiiiiii,ευχαριστω για τα καλα σου λογια,,,,δεν περιμενα να βαλεις και εμενα..... Ειλικρινα χαιρομαι που μπορω να σε κανω να γελας[Clown που λενε...] ΧεΧε,συνεχισε ετσι μεγαλε Γυμναστη μας,Στο Grand Line και ακομα παραπερα. ΩΩΩΩΩΧ,τι βλεπω??? Η Iri νευριασε??? Μα γιατι,αφου εσυ το ειπες για καλο λογο,τεσπα,Just Ignore her..xDD See ya around oh great Trainer...
Aug 19 2008 23:16