Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

fine ishigkdoro:bahhh:
Aug 22 2008 23:18
Photo

GkLoc → Zoro

I was always on my own Marepico....
Aug 22 2008 23:14
Photo

Zoro → GkLoc

OK then...u are on your own from now on....:smokingg:
Aug 22 2008 23:09
Photo

GkLoc → Zoro

Like I Said.. [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/stubborn.gif[/IMG]:stubborn:...Thats Final...
Aug 22 2008 22:11
Photo

Zoro → GkLoc

Cmmmmooonnn GKKKK!!!:blingeye2: Do I have to call iri too to make us friends again??:P I said I'm sorry...what do you want more...my Sylph Sword????XP {I don't like your salamander's knife!!}
Aug 22 2008 22:05
Photo

GkLoc → Zoro

:stubborn:
Aug 22 2008 22:01
Photo

endless_inspiration → GkLoc

α οκ!!!! το ειχα καταλαβει οποτε τσαμπα ο κοπο σου... τεσπα το berserk ειναι και ****... see u around ....XD
Aug 22 2008 17:58
Photo

Zoro → GkLoc

Βρε απλα αν εκανες εσυ την πλακα ειπα...και να το χες κανει δεν ηταν τπτ κακο,απλα υπεθεσα οτι ηταν κατι που εμπαινε μεσα στον κυκλο των πλακων που θα μπορουσες να εχεις κανει εσυ,δεν θα με πειραζε και ουτε θα το λεγα στην ξερεις ποια!! Αλλα τι να πω,αν σε πειραξε....shine!:ill2: {ok gomen GK...δεν ηθελα να σε προσβαλλω!:nanana:} Will u forgive me?:blingeye2:
Aug 22 2008 17:43
Photo

GkLoc → Zoro

aaa Zoro-Kun ξεχασα να σου πω... Οτι με προσβαλες πολυ με αυτο που μου ειπες πριν[δεν εναφερομαι στο Προφιλ]!! Anyway,Hope you burn in Hell!!!
Aug 22 2008 17:24
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Απαπα,κανεις δεν σου εξηγησε... Χμμ,απο που να αρχισω τωρα.... Λοιπον μια μερα απτο πουθενα εμφανιστηκαν καινουργιοι χρηστες με Ονομα Iristella και οχι μονο αυτο,αλλα κανανε Copy-Paste τα στοιχει και τα παντα μεχρι ημερομηνια γεννησης απτην κανονικη Iristella... Και ετσι ειπαμε χτες να βαλουμε 5 ατομα avataria Iristellas και να παμε να τους κανουμε πλακα,και στο τελος παραδοθηκε μια[η ενας δεν ειμαι σιγουρος] κιολας... Απλως εγω ξεχασα να το αλλαξω και το κρατησα μεχρι το βραδυ που φυσικα το αλλαξα και εχω το παλιο τωρα.. Αμα παλι δεν καταλαβες τιποτα,που ετσι νομιζω,,xDD,πες μου να στα ξαναεξηγησω,ok?? See ya endless~~ChwAaaaan~~
Aug 22 2008 17:19
Photo

Zoro → GkLoc

"as far as I know" little thief!!:P
Aug 22 2008 16:31
Photo

GkLoc → Zoro

"afaik"??:hmmm:
Aug 22 2008 16:17
Photo

Zoro → GkLoc

For now,afaik you are just a petty brat thief...I can do you what I want:hehehe:
Aug 22 2008 16:16
Photo

GkLoc → Zoro

Oi Oi,You know i cant let go an insult on the Great Usopp-Sama...
Aug 22 2008 16:12
Photo

Zoro → GkLoc

GKKKKKK:burningbe3: stop butting in my conversations dammit!!!:mador2:
Aug 22 2008 16:00