Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Ναι μου ειπε η Orion για τα τραγουδια και ενα μου φανηκε πολυ καλο...καλη συνεχεια λοιπον,στειλε μου τα τελειωμενα AMVs!;)
Aug 24 2008 17:31
GkLoc → Zoro
Ευχαριστω για τα λογια στο πρωτο...
Στο δευτερο τωρα ηταν η πρωτη μου προσπαθεια να κανω Δικο μου Opening,δηλ κατι που θα το δειχνει στην αρχη των βιντεων μου,ηταν πολυ απλο και μαλλον το εφε θα φυγει και θα ειναι καθαρη εικονα,παντως δεν ηταν κακη αναλυση ηταν η καλυτερη που υπαρχει εξω απλως με το εφε θα φανηκε ετσι,
Οσο το τραγουδι στο πρωτο ξεχσα να πω οτι ηταν το τελευταιο μου AMV με Disturbed[ναι ξεκολησα επιτελους]
Oσο στο δευτερο μα ειναι φοβερο το τραγουδακι,τεσπα....
Thanks για την γνωμη σου,τωρα εχω κατεβασει κατι ωραια τραγουδακια και μου εχει δωσει και η Orion μερικα....
Χμμ,αυτα απο μενα....
Aug 24 2008 17:29
Zoro → GkLoc
My dearest little {brat thief:P}friend GK...καιρο ειχαμε να τα πουμε!
Λοιπον,οσο αφορα τα video σου...
Το 1ο ηταν φοβερο και ανυπομονο να το δω ολοκληρωμενο...το mix απ ολες τις σκηνες εγινε πολυ καλα και πραγματικα δεν θελω καν να σκεφτω ποσο κοπο θελει για να βρεις ολες τις σκηνες που σε ενδιαφερουν και ουτε θελω να ασχοληθω...χαρα στο κουραγιο σου^^
Μονο η μουσικη παλι δεν με τρελανε...ξερω οτι στο χω παντα παραπονο αλλα μεχρι τωρα δεν μου φανηκαν εντελως ανταξιες των σκηνων...βεβαια δεν σημαινει οτι ηταν κακη επιλογη,μια χαρα ηταν,απλως δεν ηταν τελεια πιστευω...
Το 2ο δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις λεγοντας opening...δλδ κατι που θα μπορουσε ταχα να χρησιμοποιηθει για κανονικο opening της σειρας???
Παντως ειχε λιγο παραξενα "γραφικα" το 2ο...δεν ξερω αν εγινε σκοπιμα αλλα εμοιαζε λιγο low quality....το mix σκηνων παλι ηταν πολυ καλο αλλα η μουσικη παλι με χαλασε κι εδω{gomen:hahaha:}...απλα μου θυμιζε πιο πολυ Death Note παρα One Piece...
Αυτα απο μενα,ημουν ειλικρινης μαζι σου;)
Τελος,ποια χερια?...εγω τπτ δεν εκανα,η Robin βγαζει χερια οπως ξερειςXDDDD
Aug 24 2008 17:16
GkLoc → endless_inspiration
Πολυ ωραιο το καινουργιο σου σετακι Endless...
Eιδικα η υπογραφη τα σπαει:riiight:
[Σπαστικος Mode]
Απο One Piece πως τα πας??:wooi2:
Aug 24 2008 16:58
GkLoc → Zoro
Oi Zoro-Kun.....
How Do You Do???
Λοιπο ο λογος επισκεψης μου ειναι....:terror2:
Δεν ξερω αμα ειδες το καινουργιο μου One Piece AMV αυτο που σου ειπα οτι θα εφτιαχνα,τεσπα,εχω φτιαξει το μισο και το ειχα ανεβασει,θα το βρεις εδω...
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=2cGteIGRS3Q"]
One Piece-Violence Fetish[Preview][/URL]
Kαι επισης εφτιαξα καινουργιο Opening μου....Θα το βρεις εδω
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=znl18wdwumA&feature=user"]
Μy First Opening...[/URL]
Δες τα οποτε μπορεσεις και πες μου την γνωμη σου:tensai:
Επισης,Keep your hands away temmeee:burningbe3:
Aug 24 2008 16:54
Robin → GkLoc
LOL Ok GkLopp-kun, θα το φροντίσω :) Μ' αρέσει ήδη πολύ εδώ άλλωστε!! ^^ Thnx again!!!
Aug 24 2008 14:46
Scorpion → GkLoc
Εγω τον Light δεν τον παω, παρολα αυτα ομως δεν μου αρεσε που ειχε τετοιο τελος.
Aug 24 2008 14:45
GkLoc → Scorpion
Hmm
εγω παλι οχι επειδη ημουνα με Kira Side,αλλα ναι σε εκεινη την φαση τα επαιξα και εγω λιγακι....
Aug 24 2008 14:22
GkLoc → Robin
Ηaiiiiii Robin~Cwaaaan~~
Ναι οτι θες γενικα καμμια απορια κατι τετοιο,παντα θα ειμαι εδω να σου απαντησω....
Καλα να περασεις στο Forum,και να ποσταρεις που και που[Ανυπομονος mode]!
See ya around ~RObin~Chan....^^
Aug 24 2008 14:16
GkLoc → Scorpion
Πως σου φανηκε???
Σαρεσε??
Εγω παντως επαθα τρελη πορωση με την σειρα και ηθελα και αλλο.....
Aug 24 2008 14:13
Robin → GkLoc
Hi Hi GkLopp-kun ^^ Εγώ σ' ευχαριστώ που με έπεισες να έρθω, μου φαίνεται πολύ καλό το site!! :D Σ'ευχαριστώ και πάλι και για τη βοήθεια και τα λέμε σύντομα, εεεε? ^^
Aug 24 2008 14:01
GkLoc → Shanks
Yattaaaaaaaaaaaa.....
Το βραδυ φερτο οκ???
Το επαιξες??τι λεει,καλο ειναι??
Aug 24 2008 13:33
Shanks → GkLoc
gk κατεβασα το narutooooooo μολις τωρα!!!
θα το δεις το βραδυ!!
sorry που δεν μπηκα χθες πηγα για υπνο απο νωρις γιατι δεν εχω ξεκουραστει και πολυ
αυτον τον καιροο και νυσταζα!!!
Aug 24 2008 13:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed