Jump to content


Community Status Updates


Photo

Zoro → 6Greed9

Hey, παρατηρώ ότι έχουν περάσει σχεδόν (παρά περίπου ένα μήνα) 10 χρόνια από την τελευταία μας συζήτηση εδώ στα προφίλ.. πως περνάει ο καιρός ε; Χαίρομαι που είσαι ακόμα καλά και πιστός στο Berserk!
May 22 2021 22:02
  • 6Greed9's Photo
    6Greed9
    Αν περναει λεει... Και γω ελπιζω να εισαι καλα. Τσεκαρω λιγο τις συζητησεις μας, ωραια τα λεγαμε! Ειχα παρατησει το φορουμ, και αν κρινω απο την γενικοτερη κινηση που εχει, το ιδιο και η πλειοψηφια. Τα κοινωνικα δικτια τα γκρεμισαν ολα =p Πιστος στο Berserk για παντα, ειδικα τωρα που ειμαι και επισημως struggler λογω της μεγαλης και ξαφνικης απωλειας...
    May 22 2021 22:17
  • Zoro's Photo
    Zoro
    Άστα να πάνε, όπως το πες με τα κοινωνικά δίκτυα, χαίρομαι που ο θάνατος του Miura μας έφερε ξανα εδώ να θυμηθούμε τα παλιά τουλάχιστον!

    Τα πράγματα άλλαξαν αρκετά για μένα τα τελευταία 10 χρόνια.. anime-wise, δεν βλέπω τόσες σειρές anime πια, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και επειδή το netflix ήρθε και τα ρήμαξε όλα κι αυτό, με τις σειρές του!

    Πάντως από anime σειρές που είδα και μου έμειναν τα τελευταία χρόνια είναι το Parasyte και κυρίως η σειρά που στο μυαλό μου είναι πια ο αντικαταστάτης του Berserk: το Attack on Titan.. το ξεκίνησα κάπου στο 2014 και από τότε κάθε χρόνο που είχε νέα σεζόν την έβλεπα μανιώδως, ωραία ιστορία, twists και βία.. και σε αντίθεση με το Berserk ευτυχώς έχει αρχή, μέση και τέλος (όπως και το Parasyte), του χρόνου περιμένω την τελευταία σεζόν (δεν έχω διαβάσει manga). Ο δημιουργός του Attack on Titan μάλιστα διάβασα έχει επηρεαστεί από το Berserk, οπότε είναι άξιος διάδοχος, αν και η ιστορία είναι προφανώς διαφορετική.

    Έχεις δει κανένα από αυτά τα δύο; Εναλλακτικά, βρήκες κάτι άλλο που κάλυψε το κένο του Berserk; :P
    May 22 2021 22:30