Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Pindrops → Radagast

Όχι το τραγικό είναι ότι τα ήξερα.. Αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό. Αργεί πολύ να κατεβεί ρε συ από PSNR.
Αύγ 31 2008 23:14
Φωτογραφία

Radagast → Pindrops

Δεν πειράζει δεν έγινε τπτ. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε ούτε εγώ τα ήξερα αυτά στην αρχή. ^^ (πάντως το Gits1 να το προτιμήσεις από PSNR είναι το καλύτερο release by far imo)
Αύγ 31 2008 19:48
Φωτογραφία

Pindrops → Radagast

Φίλε Radagast σου απαντάω εδώ μιας και εκτός του ότι έχω γίνει ενοχλητικός και όπως είπες και συ, off topic, επίσης αν γράψω αυτά που είναι να γράψω στο φόρουμ θα με πάρουν με τις πέτρες. Το τελευταίο σου ποστ ήταν πολύ κατατοπιστικό και με έκανε να ανακαλύψω πως το πρώτο βίντεο που είχα κατεβάσει ήταν από τους Blitz, που έχουν ιαπωνικό dub. Απλά υπήρχε μέσα στο αρχείο ιαπωνικό - αγγλικό dub και υπότιτλοι. Δεν περίμενα ποτέ να φερθώ τόσο νουμπίστικα...
Αύγ 31 2008 18:24
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Οποτε θες,ειμαι παντα ετοιμος:P Παω να τσεκαρω το edit γιατι δεν το δα^^
Αύγ 29 2008 20:38
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Θέλω να σου απαντήσω 2-3 πράγματα quote στο DN thread αλλά δε βλέπω να έχω χρόνο σήμερα γμτ. Αν και πάλι, endless συζήτηση πάει γιατί όλα είναι ουσιαστικά προσωπικό γούστο και όλοι τα βλέπουν διαφορετικά κάποια πράγματα.... Το είχα κάνει και edit το post μου δε ξέρω αν το είδες edited.
Αύγ 29 2008 18:33
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Χεχε και ετσι μου μεινε να κατεβασω Mononoke,Ergo Proxy και Kaiba..ολα τ'αλλα τα εχω ετοιμα!! Θα τα κατεβασω αυτη την περιδο αν ειναι,να τα εχω καβατζα και μετα τα βλεπω οποτε μπορω...thankies και παλι,δεν χανομαστε...τα λεμε ξερεις που!!^^
Αύγ 25 2008 22:50
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Σε συνολικά φιλοσοφικό περιεχόμενο και σε σκοτεινό ύφος, ναι το Proxy περνά άνετα το gits series. Το gits απ'την άλλη έχει πολύ πιο δυνατό σενάριο και περισσότερη δράση, ίσως και χωρίς τρύπες και δινει και έμφαση στην πολιτική και στα conspiracies, αλλά δεν εστιάζει στον κόσμο και στην ατμόσφαιρα κάτι που το κάνει πολύ καλά το Texhnolyze/ergo proxy. Κοινώς το gits είναι πιο mainstream, δεν είναι καλύτερο ή χειρότερο απλά διαφορετικό. Οπότε ανάλογα τι θες πράττεις αναλόγως πάντως όλα τα OSTs των παραπάνω είναι άπαιχτα. Όσο αφορά το Kaiba και το Mononoke ναι είναι μοναδικά στο είδος τους (δε μοιάζουν με τπτ άλλο) και επειδή είναι μονο 12 επεισόδια, αξίζουν με το παραπάνω τον χρόνο τους. PS : Count of Monte Cristo=Gankutsuou ναι σ'αυτό αναφερόμουν. Το συγκεκριμένο anime είναι απλά "τέχνη" τόσο σε animation όσο και σε σύλληψη και έχει και τον καλύτερο villain που έχω δει uptodate ενώ το story και οι χαρακτήρες είναι απλά respect. Απλά στα πρώτα επεισόδια, προχωράει κάπως αργούτσικα η πλοκή. Αλλά η εκδίκηση δεν είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο;; :P
Αύγ 25 2008 22:46
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Τα visitor messages ειναι κοινο προβλημα σε ολο το φορουμ,κι εγω το ιδιο εχω απλως εχω βρει λυση...οταν στο φορτωνει ταχα αλλα δεν κανει τπτ ξαναπατα το αλλες 1-2-3-4 φορες μεχρι να δεις την μπαρα του browser να φωρτονει και εισαι ενταξει:thumbup: Τις σειρες που μου πες τις εχω μαθει απ εξω πια και θα τις δω καποτε...{καλα ειδικα το proxy αφου περασε το Gits πρεπει να ναι κορυφη!}...;) Τελος,το Count of Monte Cristo που μου πες,στο Gankoutsou αναφεροσουν??? Τα λεμε λοιπον!!;) ΥΓ:Και το mononoke μου φανηκε πολυ ενδιαφερον κι ειδα εκανες και review..κι αυτο στην λιστα!!:P
Αύγ 25 2008 22:37
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Χεχε nice pm..απ οσο ειδα αυτο που προωθεις πιο πολυ απ ολα ειναι το Proxy και αυτο θα δω πρωτο λοιπον οταν ερθει η ωρα και ξεφορτωθω και οσα εχω τωρα και μου προτεινες ηδη...και το Kaiba ακουσα πολυ καλο βεβαια:) Anw,αυτα θα γινουν στο μακρυνο μελλον οπως ξερεις γι αυτο και ευχομαι να μην χαθουμε,για να συζηταμε που και που...αλλα καμενος σαν εσενα αμφιβαλλω αν θα χαθει οριστηκα απο δω{αν και προσωρινα θα χαθουμε ολοι συντομα..} Anw,ty φιλε μου,τα λεμε και παλι:)
Αύγ 25 2008 21:43
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Ρε τι σεντονι ηταν αυτο στο Death Note thread??!:hahaha: Θελεις να με συναγωνιστεις??Παμε για τουρνουα καμια μερα!!! {ΥΓ:τα χερια κοντα απ το Monster:ill2:XD}
Αύγ 20 2008 02:16
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Kαλα τροπος του λεγειν σκεφτομουν εσενα:hahaha: Απλως η φαση με την καμερα μου θυμισε αυτα που μου χες πει για το REC και σε θυμιθηκα...ναι μπορουσε να ναι καλυτερο που λες,αλλα εγω μια φορα το περιμενα χειροτερο και δεν ημουν ετοιμος γι αυτα που ειδα...γι αυτο μ'αρεσε...διελυσε το Blair Witch Project σαν ιδεα... Αντε να δω και το REC συντομα λοιπον... {και να σου απαντησω και στο pm:P}
Αύγ 17 2008 23:23
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Χεχε στο πμ θα σου απαντησω αυριο ή καποια απ αυτες τις μερες γιατι ειμαι πτωμα στο γραψιμο!! {παντως χαιρομαι που καηκες με μια απο τις αγαπημενες μου σειρες κι εσυ...στο φορoυμ με θεωρουν αρκετα εξπερ εκει:P} Να πω μονο για το τελευταιο κατι...spoiler tag δεν εχει για τα visitor messages ρε:hahaha: Εκτος κι αν ειπες κατι αλλο και δεν το πιασα;) Anw,τα λεμε συντομα λοιπον ηλιοκαμενε....καλο διαβασμα,εγω ευτυχως εχω ακομη 2 βδομαδες ελεθεριας...:byejg9:
Αύγ 16 2008 22:06
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Υπερκαμενε φιλε μου επιτελους βρηκα το χρονο να απαντησω και σε σενα!!^^ Σχετικα με το pm,ειπες στο τελος: [I]Άντε καλή δύναμη και καλό λιώσιμο και μη παίρνεις στραβά ότι σου είπα για τις επιλογές σου, φιλικά σου είπα ότι είπα επειδή ξενέρωσα, κι ότι είπα πιστεύω το είπα για το καλό σου και για να κάνεις καλύτερη εκμετάλλευση χρόνου και για κανένα άλλο λόγο. Το αν θα με ακούσεις ή όχι ούτως ή άλλως είναι επιλογή σου και εννοείται πως δε παίζει παρεξήγηση. Ότι θες κάνεις. Άντε καλό καλοκαίρι και μιλάμε. [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG] [/I]Χεχε εννοειται πως ολες οι συμβουλες ειναι δεκτες και παντα τις ακουω...απλως στο τελος αναλογα με διαφορους παραγοντες θα κανω την επιλογη μου...για την ωρα ο κοσμος του naruto μου χει εξαψει αρκετα την περιεργεια και θελω να ειμαι στο ιδιο πασο με τα παιδια που γνωρησα και μαλλον θα συνεχισω με αυτο! Αν μετα πιο κει ξενερωσω με fillers/shippuden θα το κανω drop,προσωρινο ή μονιμο...θα δειξει...για την ωρα παντως αξιζει μιας και οπως σου πα δινω μια προσπαθεια σε ολες τις σειρες:) [ασχετο αλλα εσυ one piece εχεις δει btw???αν ναι ποσα eps??] Καποια στιγμη θα περασω και στα δικα σου αφου οπως σου πα τα χω ηδη κατεβασει και δεν παιχζει με τπτ να πανε χαμενα{ειδικα το monster με εχει φαει η περιεργεια να το δω!!}...ουτος η αλλος παντα εδω θα σαι εσυ...αμφιβαλλω αν θα χασουμε otaku του ειδους σου και ετσι παντα θα συζηταμε!!:P Για το καλοκαιρι κι εγω μια χαρα περασα,πηγα εξωτερικο[COLOR=White]{ολλανδια-βελγιο}[/COLOR] και ηταν πολυ ωραια,χαρηκα σοκολατες/μπυρες,το μονο κακο ειναι οτι κρυωσα!!!:( {ακομη να μου φυγει ο βηχας!!που θα παει θα μου περασει ομως!!} Χαιρομαι που και εσυ περασες καλα λοιπον και καλη συνεχεια με την πτυχιακη σου...προσεχε μονο με τα πολλα ανιμε γιατι ξερω τι καμμενος εισαι και τα μαθηματα θελουν προσοχη{μιλαω απο πρωτο χερι;)}...καλη επιτυχια λοιπον!! Κατα τ'αλλα αυτα...την κανω,ησουν το τελευταιο ατομο που δεν ειχα απαντησει[ουφ,ειχα παρα πολλα ατομα να απαντησω...επιτελους!!:hot:]και τωρα πρεπει να φυγω...ισως βγω καμια βολτα!! Τα λεμε συντομα λοιπον,my otaku friend!! Be well,spend your time wisely...cya!!:byejg9:
Αύγ 11 2008 17:56
Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Οκ ρε θα τα πούμε αύριο οπότε μάλλον, πάντως να ξέρεις πως το REC το βρίσκεις εύκολα και από greek private trackers σε hd-720p κιόλας όπως στον greektracker. Απλά κάνε ένα search εκεί και θα το βρείς εύκολα. Είναι mustsee πάντως, καλά τα anime αλλά πρέπει να κρατάμε και ισορροπίες!! (πχ Εγώ που και που βλέπω και καμιά ταινία Mifune/Kurosawa για να στανιάρω, όπως και Ισπανικά θρίλερ που είναι κορυφαία. ^^ )
Αύγ 10 2008 06:16
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Xαχα μολις επεστρεψα και μου την πεσανε ολοι με τα pms και τα vms! Εχω ακομη να σου απαντησω στο παλιο pm[μην νομιζεις οτι σε ξεχασα,απλως δεν ειχα χρονο!;)] και οσο για το καινουριο να σου πω οτι το REC το ξερω και ηθελα πολυ να το δω...το φεραν σε ενα σινεμα 5 βηματα απ το σπιτι μου στην ιταλια αλλα ως καμενος με τα ανιμε που ειμαι αυτη την επριοδο βαριομουν να παω να το δω....γενικως σινεμα πηγα σπανια τους τελευταιους μηνες...εκανα εξαιρεση για το Dark Knight gιατι ως Nolan fan δεν επαιζε να το χασω!! [ουτε και καμια αλλη μελλοντικη ταινια του...εχω κανει shrine γι αυτον τον σκηνοθετη εξω απο το σπιτι μουXD] To REC θελω να το δω δλδ,αλλα σε DVD πιστευω πια...στην ιταλια το κανανε και πολυ διαφημηση κιωλας και μου χε ερθει πολυ περιεργεια να το δω....damn animes...καλα μου λεει και ο αδερφος μου,αρχιζω και χανω την μαγεια μου με τις ταινιες...προχτες εβλεπα εναν ηθοποιο και δεν μου ερχοταν το ονομα του ενω τον ηξερα καλα!! Damn animes and damn forum!! Αν χασω το touch μου με τις ταινιες που ειχα παλια[θυμασαι τι επεφτε πριν λιγους μηνες στο movie pictures trivia...τρελο ψαξιμο!] και αντικαταστησω τον Johnny Depp και τον Εdward Norton[2 απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους δλδ] με τον Light και τον L τοτε σημαινει οτι οντως κατι εχω παθει!! [save me from anime!!:nanteee:] Οσο για τ'αλλα σχετικα με το ποια ανιμε βλεπω και ποια θα δω και για διακοπες πως πηγαν,ολα θα σου τα απαντησω αυριο...εχω ακομη 1-2 πραγματα να κανω στο forum και μετα την κανω κι εγω!! Oyasumi λοιπον,συνεχιζουμε την συζηστηση αυριο!!:byejg9::gn2:
Αύγ 10 2008 03:47