Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Radagast

H εξεταστικη ολα μια χαρα,προσφατα τελειωσα και χαιρομαι την ελευθερια μου τωρα!! [αρκετες απο τις ωρες της της λιωνω στο forum!!:hahaha:] Απο ανιμε κανονικα ηταν να αρχισω τα δικα σου που τα χα και ετοιμα κατεβασμενα αλλα δυστυχως γνωρισα πολλα παιδια στο forum και μετα απο διαφορες προτροπες αποφασισα να ξεκινησω το naruto για να μπορω να συζηταω με τους αλλους!! Μετα θελω να δω κι αλλα γνωστα οπως Bleach,Code Geass,Vampire Knight και Soul Eater,αρα θα καθυστερησω αρκετα να δω τα δικα σου.....gomen!:( So sorry!!:nanana: Απλως θελω να μπορω να συζηταω με τα παιδια που γνωρισα στο site,γι αυτο!! Αλλα τα δικα σου οπως ειπα τα χω ηδη κατεβασμενα,ολο και καποτε θα τα δω;) Το Dark Knight τα σπασε σαν ταινια και ηδη ηξερες οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω,ως Nolan fan! O Heath Ledger θεος και με πορωσε κανονικοτατα!! Ναι,το σεντονακι σου με εξεφραζε απολυτα και γι αυτο ειπα να γλιτωσω λιγο γραψιμο...να που για μια φορα με βοηθησες κι εσυ!!:P Αστα αυριο εχω να απαντησω και στην iri εκει και θα κανω αλλο ενα μαντηλακι!! Για σημερα ομως χρειαζομαι ξεκουραση,αρα την κανω γιατι πολλες αυπνιες ειχα τελευταια και πρεπει να αναπληρωσω ωρες!! Τα λεμε καμμενε φιλε μου λοιπον!! Θα ακουγομαστε στο forum που και που οπως τωρα!! Καλη συνεχεια με τις διακοπες....ευχομαι να τις χαιρεσε και να μην εχεις δουλεια/διαβασμα τπτ!!! BB,out to sleep!!:gn2:
Jul 31 2008 06:14
Photo

Radagast → Whitelighter

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα. :)
Jul 31 2008 05:02
Photo

Radagast → Zoro

Καμμένε τι κάνεις πως πάει; Τι έκανες με την εξεταστική;; Επίσης είδες κάνα ανιμε ή μόνο διάβασμα και κανονικές ταινίες; (είδα σ'άρεσε η κριτική μου για το dark knight hehe)
Jul 31 2008 04:56
Photo

Radagast → Cassiel

Ευχαριστώ, νά'σαι καλά.
Jul 25 2008 15:57
Photo

Cassiel → Radagast

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!
Jul 25 2008 09:40
Photo

Radagast → Mushroom

Χρόνια Πολλά. :)
Jul 24 2008 20:19
Photo

Radagast → Phantom Duck

Χρόνια Πολλά τρελιάρη Phantoma.
Jul 23 2008 16:08
Photo

Franklin → Radagast

Σ ευχαριστω! :D :D
Jul 17 2008 00:10
Photo

Radagast → Franklin

Jul 17 2008 00:01
Photo

The_Sandman → Radagast

Να 'σαι καλά! Κι εσύ οτι επιθυμείς!
Jul 14 2008 11:40
Photo

Radagast → The_Sandman

Χρόνια Πολλά.
Jul 11 2008 05:00
Photo

Seraphimon-T.K. → Radagast

Ευχαριστω πολυ :3
Jul 08 2008 23:46
Photo

Radagast → Seraphimon-T.K.

Jul 08 2008 22:32
Photo

Radagast → onisim

Scifi recommendations : Σε σοβαρά σκοτεινά και σαπίλα, σου προτείνω Ergo proxy και Texhnolyze, και σε πιο maintstream με φοβερό σενάριο και διαλόγους σου προτείνω Towards the Terra και Ghost in the shell SAC(2 seasons). Τέλος για διάστημα και αληθοφανείς καταστάσεις με φοβερό char.development προτείνω Planetes.
Jul 07 2008 01:04
Photo

gpanos → Radagast

Καλά εγώ απάντησα στο δικό μου profile και νόμιζα ότι εμφανίζεται αυτόματα και στο δικό σου. Στις 3 Ιουλίου λοιπόν έγραψα: Ευχαριστώ Rad φίλε, Οι ευχές δεν είναι ποτέ καθυστερημένες και είναι πάντα καλοδεχούμενες ;)
Jul 06 2008 13:31