Community Status Updates
Kenny → Radagast
Το ban του AMWN από τον BWGT δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητηθεί εκτός του thread για τα releases του AWMN. [B]Είναι[/B] on topic.
Sep 10 2008 18:25
Radagast → yuki.n
Δοκίμασε να της βάλεις κάνα GTO και Samurai Champloo για comedy, τα οποία και λόγω σκηνοθεσίας θεωρώ πως πολύ δύσκολα τρώνε drop. Χλωμό να μη της αρέσουν.
PS : Προσωπικά, αν κάποιος θέλει να δει κάτι πιο σοβαρό και ρεαλιστικό με καλή ανάπτυξη χαρακτήρων πρέπει όπωσδήποτε να δει και τα "Monster" και "Seirei no Moribito", έχουν δυνατή αρχή, αν και απ'τα κουφά που είπες πως έκανε drop δε μπορώ να ξέρω σίγουρα αν θα αντέξει να τα δει ως το τέλος.
Sep 03 2008 22:20
ichigo13 → Radagast
Kοίτα θα παραδεχτώ ότι είμαι τρελός one piece fan αλά όχι με παροπίδες!Η σειρά αυτή είναι η [B]μόνη[/B] πως με έχει κάνει να κλάψω άπειρες φορές (και πίστεψε με δεν κλέω εύκολα) χωρίς να έχει πάντα την κατάλληλη σοβαρότητα και περνάει κι αυτό πολλά μηνύματα (ειδικά για τις ηλικίες που αναφέρεται)!
Το να το συγρίνω με σειρές seinen το θεωρώ λάθος καθώς όντως ως σειρά θα φανεί ρηχιά μπροστα σ'αυτές(in general speaking)!
Τέλος μια μια σειρά anime δεν την βλέπω μόνο για μένα αλλά την βλέπω για να δω τι προσφέρει στους μικρούτερους, δεν ξέρω I like it that way!
Sep 03 2008 01:04
Radagast → ichigo13
Η διαφορά έγκειται κυρίως στο ότι : σε ότι ηλικίας άτομο και να το βάλεις το DN, θα τον κρατήσει να το δει "τουλάχιστον" ολόκληρο και αυτό γίνεται κυρίως γιατί η γρήγορη σκηνοθεσία, η σκοτεινή ατμόσφαιρα, το suspense με το αγχωτικό OST, αλλά και το πρωτότυπο σενάριο με τις ηθικές προεκτάσεις θα τον κολλήσουν στην οθόνη. Στο DN βλέπεις πολλούς χαρακτήρες να ψοφάνε και δεν μπορείς να το πεις προβλέψιμο καθώς έχει πολλά plot twists. Χώρια που έχει τρομερά δυνατή αρχή.
Απ'την άλλη το fma κάνει μπαμ πως στοιχεύει μόνο σε μικρές ηλικίες και ζωντανή απόδειξη αυτού είναι πως σε όσους και να δοκίμασα να το πασάρω σε ηλικία πάνω από 22-24 χρονών, όλοι το έκαναν αμέσως drop. Και μένα ήταν στα πρώτα anime που είδα και το αναγνωρίζω κατά κάποιον τρόπο, αλλά αν από ένα σημείο και μετά δεις πολλά, καταλαβαίνεις πόσο αδύναμο ήταν. Δε συμφωνώ πάντως πως μοιάζει με τα άλλα shounen για τους λόγους που είπα. Αριστούργημα δεν είναι το DN, αλλά αξίζει τον χρόνο του αυτό πιστεύω. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι σοβαρό κάτι ή όχι αρκεί να αξίζει και να περνάει πολλά μηνύματα ή γενικά να σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς ή να σε κάνει να νιώθεις πολλά ανθρώπινα συναισθήματα. Και το Gto πχ είναι comedy, αλλά έλα που κατά κάποιο τρόπο εκτός από διασκεδαστικό είναι και μάθημα ζωής...
Sep 03 2008 00:43
ichigo13 → Radagast
Κοίτα εμένα το fma είναι το πρώτο μου anime.Θεωρώ ότι είναι ένα πό τα καλύτερα σκηνοθετημένα shonen και δεν με κούρασε ποτέ!Επίσης το death note μπορεί όντως να έχει καλό σενάριο αλλά πιστεύω πως αυτό εξαπατεί πολλούς και τους κάνει να χάνουν το νόημα.Και το νόημα είναι πως ακόμα κι αυτή η σειρά δεν πάυει να ακολουθεί το ίδιο μότιβο που ακολουθούν όλα τα shonen.
Τέλος sorry ρε δάσκαλε αλλά όλα τα anime που ανέφερες από την δεύτερη λίστα είναι ή dementia ή seinen!Λογικό είναι να 'ναι πιο σοβαρά από τα άλλα shonen αφού αναφέρονται σε μεγαλύτερες ηλικίες!Με εξαίρεση φυσικά τον Miyazaki ο οποίος είναι όντως respect!
[B]Το θέμα για μένα είναι ο ντόρος που γίνεται από άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που θεωρούν αυτά τα shonen αριστουργήματα!Γιατί για παιδιά εγώ μια χαρά σειρές τις βρίσκω τις περισσότερες!Το γιατί τις βλέπω εγώ είναι άλλο θέμα[/B]
Sep 03 2008 00:26
Radagast → ichigo13
To fma ήταν τρομερά αργό και ρηχό στο πρώτο μισό ειδικά της σειράς και πολύ πιο παιδικό κι υπερβολικό απ'το DN για μένα. ενώ το περίμενα πολύ πιο άρτιο σαν σειρά. Αν και είχε καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων στο σύνολο το Fma, εκεί που χάνει τελείως είναι στον τομέα της ατμόσφαιρας, της μουσικής, του suspense αλλά και της σκηνοθεσίας. Εκεί το πατάει κάτω σε όλα το DN. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά τους. Πίστεψε με αν βλέπεις κινηματογράφο-ταινίες πάνω από 12 χρόνια όπως εγώ, τότε πραγματικά μπορείς να εκτιμήσεις την καλή σκηνοθεσία όσο τίποτα άλλο. Κι αυτό το έκανε άψογα το DN είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες σειρές.
Sep 03 2008 00:11
ichigo13 → Radagast
Ok απλώς θεωρώ ότι αδικούνται κάπως τα άλλα shonen!Γνώμη μου είναι πως το death note δεν διαφέρει και τρελά από τα γνωστά shonen(διαφέρει αλλά όχι τρελά, όπως γενικά παρουσιάζεται).
Κανονικά για μένα το death note έπρεπε να μπει στην πρώτη λίστα σου!Δηλαδή το fma π.χ. τι έχει να ζηλέψει από το D.N.?I just can't understand
Sep 02 2008 23:56
Radagast → ichigo13
Συμφωνώ αλλά και πάλι άξιζε το χρόνο του πολύ παραπάνω απ'ότι άλλα anime. Άλλωστε είχε να προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα-σκηνοθεσία-suspense και την πρωτοτυπία στο mind combat. Είχε και τα flaws του αλλά δεν παύει να είναι anime που αξίζει κανείς σίγουρα να δει έστω μια φορά.
Sep 02 2008 23:40
Dark_Venus → Radagast
ναι ναι ναι και η μουσικη απιστευτη τα παντα τα παντα.πολυ μ αρεσει.:) δεν ξερω και πολλα απο anime αλλα αυτο το διασκεδαζω πολυ :)
Sep 02 2008 22:20
Radagast → Dark_Venus
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε, εμένα είναι η αγαπημένη μου σειρά anime μαζί με το Monster. Μουσική, ατμόσφαιρα, σχέδιο, animation, ρεαλιστικοί χαρακτήρες-κίνητρα, σκηνοθεσία, μέχρι και το τέλος θα σε ικανοποιήσει πλήρως, τι να μην αρέσει σε κάποιον από ένα τόσο καλοφτιαγμένο anime? Η ποιότητα χτυπάει άνετα και κινηματογραφικές παραγωγές.
Νάναι καλά η νουβέλα που ήταν τόσο άριστη. Συγκρίνεται άνετα με Miyazaki επίπεδο. Είναι απ'τα anime που σε κάνουν να χαίρεσαι που ξέρεις τον κόσμο των anime. Αμαρτία να μη το έχει δει κάποιος, είτε βλέπει anime είτε όχι :)
Sep 02 2008 22:17
Dark_Venus → Radagast
Καλησπέρα.Είχα ζητησει κάποτε recommendation για anime που να εχουν σχεση με παραμυθι κλπ και μου ειχες πει να δω το Guardian of the sacred spirit....Ηταν ενα απο αυτα που διάλεξα να παρακολουθησω και ηθελα να σου πω ευχαριστώ γιατι μ αρεσει πολυ η σειρα.Ειχες δίκιο η Balsa ειναι απιστευτη σα χαρακτηρας.Αυτα λοιπον!Ευχαριστω και παλι,καλη σου νυχτα.:)
Sep 02 2008 22:10
Radagast → Pindrops
Το καλό αργεί να γίνει και στην ζωή. ^^
Patience is a rare virtue.
Aug 31 2008 23:58


This status update has reached the maximum number of replies allowed
