Community Status Updates
Radagast → Hellraider
Να σου πω ρε τρελέ επειδή άρχισα 2nd season SR, και ξέρω πόσο καμμένος είσαι, εσύ προτείνεις WF ή Nuke releases? (για την ώρα έχω μόνο WF τα πρώτα 16)
PS : Μην ασχολείσαι με αυτόν που έκανε new account για να βγάζει το απωθημένο του στα threads γκρινιάζοντας και ειρωνεύοντας. (ξέρεις ποιον λέω, δες ef 2nd season thread)
Oct 09 2008 23:54
Radagast → Adventurer
Δε πειράζει thnx όπως και να έχει. Θα δω τι θα κάνω στην χειρότερη θα τα ψάξω απ'το νετ να τα κατεβάσω είτε ένα ένα είτε σε torrents.
Oct 06 2008 01:47
Radagast → Petran79
Μπορείς να αλλάξεις και τα εξής [B]όταν[/B] φυσικά βρεις χρόνο : στο 5 (είναι η ταινία του 52 το La bergère et le ramoneur), στο 97 (είναι η ταινία του 77), στο 122 είναι το Adieu, και σε μερικά άλλα μπορείς βασικά να βάλεις και τον αγγλικό τίτλο. (σε όσα δεν έχουν.)
Oct 04 2008 00:55
Radagast → Petran79
Τσέκαρε το [url]http://www.anime.gr/forums/241541-post7.html[/url] σε κάποια φάση.
Oct 03 2008 08:51
Adventurer → Radagast
Οντως λιγο αργα το θυμηθηκες.. αν και δεν υποσχομαι τιποτα, θα δω τι μπορει να γινει.
Oct 03 2008 04:35
Radagast → Adventurer
Να σου πω ρε συ παίζει στο μέλλον να γίνει κάνα kselock στο chain με τα collection animation shorts? Τι ρωτάω θα μου πεις ε;; Μάλλον αργαά το θυμήθηκα. :S
Oct 03 2008 04:20
Radagast → sunday
Ε μη το ξαναδιαβάζεις ρε τρελέ τότε. ^^ Στο κάτω κάτω έπρεπε να το βάλω και στο τοπικ του anime. (δε διαβάζουν όλοι τα currently watched), χώρια που δεν είμαι offtopic ενώ εσύ είσαι. :P
Oct 01 2008 19:05
iristella → Radagast
hey radagast kun τι κανεις? Ελπιζω ολα καλα ^^ sorry Που αργησα να απαντησω αλλα το πληκτρολογιο μου τα ειχε παιξει και ειχα ουσιαστικα μεινει χωρις pc τοσες μερες..... Kαλα παει η εξεταστικη περασα αρκετα μαθηματα αν και δυστυχως οχι ολα. Τουλαχιστον ομως σημερα ξεφορτωθηκα ισως το πιο δυσκολο απο ολα και ειμαι πολυ χαρουμενη. Μπροστα σε αυτο ολα τα υπολοιπα ωχριουν^^....Εσυ ολα καλα? Πως τα πηγες με την εργασια?
Sep 23 2008 21:36
Zoro → Radagast
Ναι τελικα μου βαλανε internet νωριτερα{για κακη σου τυχη:hahaha:}
Λοιπον η σειρα μ'αρεσει αρκετα και εχω καει,αν και εχω 1-2 παραπονακια που αφορουν τον ρεαλισμο της,αλλα θα τα γραψω αργοτερα στο θρεντ μαζι με συνολικες εντυπωσεις...
Οσο αφορα υποτιτλους,χεχε βλεπεις τα βλεπω σε rmvb που ηδη βρισκονται δυσκολα{αλλα για την ποιοτητα και τον χωρο που διατηρουν αξιζουν για μενα!} και ετσι αλλα ειναι απο anikraze και αλλα οχι{δεν θυμαμαι πως λεγεται το αλλο group}αλλα μεχρι τωρα μου φαινετε μια χαρα τα καταλαβα ολα..μονο ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα{που και που και μερικα αλλα,αλλα ειναι μικροπραγματα,το γενικο νοημα το χω πιασει} και το ρωτησα στο thread,αλλα δεν μου απαντησε κανεις...αν μπορεις τσεκαρε το μπας και θυμασαι το σκηνικο;)
Τελος,εξετασεις πως πανε??Στρωθηκες??
Τα λεμε λοιπον καμμενε^^
Sep 22 2008 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed