Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Cassiel

Ερωτησούλα. Είδα σε μια αλυσίδα που έβαλες το χεράκι σου, το Mushishi live action. Που στην ευχή το βρήκες ρε σε τέτοια ποιότητα? :OOO Αν έχεις κάνα λινκ μίλα thnx. ^^
Oct 22 2008 13:52
Photo

Adventurer → Radagast

Κανε την ιδια ερωτηση στον Cassiel, αφου αυτος ειναι που την κατεβασε ;)
Oct 22 2008 12:14
Photo

Radagast → Phantom Duck

Είχα κάνει misspel το Wake of gods σαν Wrath of gods καλά τα πήγα. ^^ Ελπίζω να το βρήκες το site του. :) (πάντως αν θυμάμαι καλά έχει και ένα τεράστιο pdf manual μέσα, για να διαβάσεις πιο λεπτομερώς για όλα όσα αλλάζουν.) Καλά το game είναι σαν να είναι καινούριο μετά, καμία σχέση... Και πολύ κάψιμο για multiplayer...
Oct 22 2008 03:06
Photo

Radagast → Adventurer

Ερωτησούλα. Είδα σε μια αλυσίδα σου το Mushishi live action. Που στην ευχή το βρήκες ρε σε τέτοια ποιότητα? :OOO Αν έχεις κάνα λινκ μίλα thnx. ^^
Oct 22 2008 01:46
Photo

Radagast → zade

[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-gr-ddl-section/5432-anime-month-%D3%E5%F0%F4%DD%EC%E2%F1%E9%EF%F2-2008-a-3.html#post234870[/URL] hehe καλό κατέβασμα.
Oct 18 2008 16:23
Photo

zade → Radagast

Ρε συ κάπου είδα είχες ποστάρει links για PSNR releases . Επειδή δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο ποστ , μπορείς να μου τα ξαναπέις λίγο ; .Βασικά το planetes ψάχνω ,αλλά πες μου εσύ ότι λινκ ξέρεις για τα releases τους .
Oct 18 2008 10:39
Photo

Vash Zoro → Radagast

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά
Oct 16 2008 01:08
Photo

nancy_neko → Radagast

ευχαριστω πολυ!!!!!:D
Oct 15 2008 19:35
Photo

Radagast → Vash Zoro

Happy Birthday. :)
Oct 15 2008 03:15
Photo

Radagast → nancy_neko

Happy birthday. :)
Oct 15 2008 03:14
Photo

Radagast → Rei Ayanami

To friend invite που κολλάει? :P
Oct 12 2008 22:04
Photo

zade → Radagast

Εάν σου πω ότι μόνο όσοι είχαν επαθή με τα μαθηματικά μου ευχήθηκαν θα το πιστέψεις ; Μόσο εσύ και ο adventurer (wannabe mathematician too ) το θυμηθήκατε . Καλά και ο kenny , αλλά ο Kenny ΕΙΝΑΙ το φόρουμ οπότε δεν πιάνεται. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Oct 11 2008 19:13
Photo

Radagast → Hellraider

Οκ thanx. Πάντως οι Nuke έχουν dvdrips και όχι Tvrips οπότε παίζει όντως να είναι τέλεια επιλογή ούτως ή άλλως γιατί όσο να'ναι άλλη φάση τα dvdrips και έχουν και αυτοί σημειώσεις νομίζω. Καλά για yourmom δε το σκέφτομαι καν, ποτέ δε βλέπω κάτι από σάπια fansubs. ^^ Όσο αφορά το GTO το θεωρώ αδύνατον να μη σου αρέσει, προσωπικά δεν έχω διασκεδάσει άλλο anime έτσι, όσο προχωράει τόσο πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο γίνεται. ^^
Oct 10 2008 18:14
Photo

Hellraider → Radagast

Μεχρι το 16 εχουνε βγαλει οι wf και εχουνε κανει εξαιρετικη δουλεια οπως και στην 1η σεζον(μακαρι να το τελειωσουν καποια στιγμη).Μετα για τα 17-26 κατεβασε τα απο nuke εχουνε κανει και αυτοι πολυ καλη δουλεια.Η αμεσως επομενη επιλογη απο nuke ειναι yourmom (:puke:) αν θες :P Επισης για το ef θεμα απλα δεν μπορω να καταλαβω τι δεν του αρεσε.Οπως ειπε και ο melkor:whatevah:bath: btw συντομα θα αρχισω και το gto.Για να δουμε περιμενω πολλα απο αυτο:drink:
Oct 10 2008 13:07
Photo

Radagast → zade

Χρόνια πολλά, :) .
Oct 10 2008 00:03