Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Kenny

Χεχε, όντως medicine seller ftw. ^^ Οκ έκανα κάτι αλλαγές ώστε να μικρύνει το sig και να μείνουν μόνο τα pics. Δεν είναι εντάξει τώρα ή ούτε;;
Nov 22 2008 18:18
Photo

Kenny → Radagast

:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod: το set. (Αν και πρέπει να βγάλεις την πρώτη εικόνα στο spoiler γιατί σου αυξάνει το συνολικό μέγεθος της sig πάνω από το όριο.)
Nov 22 2008 17:56
Photo

samurai_pizza_dora → Radagast

Eυχαριστώ παρα πολυ! ^^ Το είχα ξεχάσει σχεδον, ακομη και αν συζητουσα για αυτο πριν λιγη ώρα να φανταστεις! :oo: (εχω μια πολυ κακή συνήθεια να ξεχνάω τα γενεθλια των αλλων ακομη και αν με ενημερώσουν 5-6 φορες μεσα σε μια εβδομαδα, τωρα εφτασα στο σημειο να ξεχναω και τα δικα μου :P) Εχω μείνει στα 666? :hahaha: Nice number! Θα προσπαθησω να το διατηρήσω για λίγο καιρό.
Nov 20 2008 00:57
Photo

Radagast → samurai_pizza_dora

Omedetou gozaimasu. :) (666 posts έχεις, hope it's not the devil's birthday. ^^ :hahaha: )
Nov 20 2008 00:32
Photo

anime-dono → Radagast

:nod: thanks for the info mate, ούτως η άλλος από Ani-Kraze θα κατεβαζόταν μιας και είδα ότι έχει rating 8.14 στο anidb :drink:
Nov 19 2008 17:10
Photo

Radagast → anime-dono

το 100 stories προτίμησέ το από Ani-kraze έχουν άψογη μετάφραση και notes, που το κάνουν πιο κατανοητό αλλιώς χάνεις εύκολα τη μπάλα. Το ξέρω πως είναι tvrip αλλά είναι μια απαραίτητη θυσία για να βγάλεις άκρη σε αυτή τη σειρά. ^^
Nov 19 2008 16:32
Photo

Adventurer → Radagast

Ρωτα τον σε παρακαλω πολυ πως το εκανε γιατι κανεναν αλλος δεν μπορει απ'οσο ξερω Ο_ο
Nov 17 2008 16:00
Photo

Radagast → Adventurer

Να σε ρωτήσω ρε συ κάτι αν ξέρεις;; Είμαι ο μόνος που δε μπορεί να αλλάξει ούτε avatar ούτε signature? Γιατί ένας γνωστός μου μια χαρά τα άλλαξε. :S
Nov 17 2008 15:53
Photo

Geutella → Radagast

Σε ευχαριστώ πολύ για το link που μου έδωσες σχετικά με τις κατηγορίες των anime...να 'σαι καλά... :gotit:
Nov 03 2008 03:39
Photo

Radagast → Geutella

Ρίξε μια ματιά εδώ, για ενημέρωση στα categories των anime. : [url=http://wiki.anidb.info/w/Categories:Index]Categories:Index - AniDB[/url]
Nov 02 2008 23:07
Photo

Adventurer → Radagast

Τσεκαρα ολα τα σχολια περι γκρουπ στο Anidb και κατεληξα οτι Ani-Kraze is the way to go. Οπως σου ειπα το κυριο κριτηριο για μενα ειναι η καλη μεταφραση, και οπως φαινεται οι Ani-Kraze εχουν την καλυτερη απ'ολους. Συγκρινα και τα επεισοδια ο ιδιος και οντως η διαφορα ειναι εμφανης (και η βλακεια ειναι οτι το ειδα απο Shinsen και το λατρεψα, που να ηξερα τοτε :deadga6: ). Παραξενο παντως, οι Shinsen δεν ειναι δα και το καλυτερο γκρουπ, αλλα συνηθως κανουν πιο αξιοπρεπη δουλεια. ΥΓ: Η ταχυτητα σου παλι με εκπλησσει!
Nov 01 2008 23:22
Photo

Radagast → Adventurer

Καλά μη φαντάζεσαι όπως είπα καλύτερη μόνο σε μετάφραση είναι των Kraze στο speed grapher. Από εικόνα νταξ tvrip είναι και παίζουν πολλά dvdrips όπως ξέρεις που πολλοί τα προτιμάνε κι ας έχουν πχ μέτρια μετάφραση. Οπότε όλα θέμα γούστου είναι. (απλά είναι αν προτιμάει κανείς μετάφραση ή εικόνα) Αλλά των shs ήταν και χάλια σε μετάφραση και tvrip έλεος δλδ. :deadga6:
Nov 01 2008 23:06
Photo

Zoro → Radagast

Ρε συ sensei,τι λέει,σε κάνανε επίσημο χρονοπολλητή του site??:hahaha: Μην και με ξεχάσεις τον Μάρτη,θα θυμώσω!:chigau::P
Oct 31 2008 14:32
Photo

Nehelenia → Radagast

Se euxaristo para polu :*
Oct 31 2008 13:53
Photo

Radagast → SteveCof

Χρόνια Πολλά. :)
Oct 31 2008 07:37