Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Radagast → Kenny
Χεχε, όντως medicine seller ftw. ^^ Οκ έκανα κάτι αλλαγές ώστε να μικρύνει το sig και να μείνουν μόνο τα pics. Δεν είναι εντάξει τώρα ή ούτε;;
Νοέ 22 2008 18:18
Kenny → Radagast
:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod: το set.
(Αν και πρέπει να βγάλεις την πρώτη εικόνα στο spoiler γιατί σου αυξάνει το συνολικό μέγεθος της sig πάνω από το όριο.)
Νοέ 22 2008 17:56
samurai_pizza_dora → Radagast
Eυχαριστώ παρα πολυ! ^^ Το είχα ξεχάσει σχεδον, ακομη και αν συζητουσα για αυτο πριν λιγη ώρα να φανταστεις! :oo: (εχω μια πολυ κακή συνήθεια να ξεχνάω τα γενεθλια των αλλων ακομη και αν με ενημερώσουν 5-6 φορες μεσα σε μια εβδομαδα, τωρα εφτασα στο σημειο να ξεχναω και τα δικα μου :P)
Εχω μείνει στα 666? :hahaha: Nice number! Θα προσπαθησω να το διατηρήσω για λίγο καιρό.
Νοέ 20 2008 00:57
Radagast → samurai_pizza_dora
Omedetou gozaimasu. :)
(666 posts έχεις, hope it's not the devil's birthday. ^^ :hahaha: )
Νοέ 20 2008 00:32
anime-dono → Radagast
:nod: thanks for the info mate, ούτως η άλλος από Ani-Kraze θα κατεβαζόταν μιας και είδα ότι έχει rating 8.14 στο anidb :drink:
Νοέ 19 2008 17:10
Radagast → anime-dono
το 100 stories προτίμησέ το από Ani-kraze έχουν άψογη μετάφραση και notes, που το κάνουν πιο κατανοητό αλλιώς χάνεις εύκολα τη μπάλα. Το ξέρω πως είναι tvrip αλλά είναι μια απαραίτητη θυσία για να βγάλεις άκρη σε αυτή τη σειρά. ^^
Νοέ 19 2008 16:32
Adventurer → Radagast
Ρωτα τον σε παρακαλω πολυ πως το εκανε γιατι κανεναν αλλος δεν μπορει απ'οσο ξερω Ο_ο
Νοέ 17 2008 16:00
Radagast → Adventurer
Να σε ρωτήσω ρε συ κάτι αν ξέρεις;; Είμαι ο μόνος που δε μπορεί να αλλάξει ούτε avatar ούτε signature? Γιατί ένας γνωστός μου μια χαρά τα άλλαξε. :S
Νοέ 17 2008 15:53
Geutella → Radagast
Σε ευχαριστώ πολύ για το link που μου έδωσες σχετικά με τις κατηγορίες των anime...να 'σαι καλά... :gotit:
Νοέ 03 2008 03:39
Radagast → Geutella
Ρίξε μια ματιά εδώ, για ενημέρωση στα categories των anime. : [url=http://wiki.anidb.info/w/Categories:Index]Categories:Index - AniDB[/url]
Νοέ 02 2008 23:07
Adventurer → Radagast
Τσεκαρα ολα τα σχολια περι γκρουπ στο Anidb και κατεληξα οτι Ani-Kraze is the way to go. Οπως σου ειπα το κυριο κριτηριο για μενα ειναι η καλη μεταφραση, και οπως φαινεται οι Ani-Kraze εχουν την καλυτερη απ'ολους. Συγκρινα και τα επεισοδια ο ιδιος και οντως η διαφορα ειναι εμφανης (και η βλακεια ειναι οτι το ειδα απο Shinsen και το λατρεψα, που να ηξερα τοτε :deadga6: ). Παραξενο παντως, οι Shinsen δεν ειναι δα και το καλυτερο γκρουπ, αλλα συνηθως κανουν πιο αξιοπρεπη δουλεια.
ΥΓ: Η ταχυτητα σου παλι με εκπλησσει!
Νοέ 01 2008 23:22
Radagast → Adventurer
Καλά μη φαντάζεσαι όπως είπα καλύτερη μόνο σε μετάφραση είναι των Kraze στο speed grapher. Από εικόνα νταξ tvrip είναι και παίζουν πολλά dvdrips όπως ξέρεις που πολλοί τα προτιμάνε κι ας έχουν πχ μέτρια μετάφραση. Οπότε όλα θέμα γούστου είναι. (απλά είναι αν προτιμάει κανείς μετάφραση ή εικόνα) Αλλά των shs ήταν και χάλια σε μετάφραση και tvrip έλεος δλδ. :deadga6:
Νοέ 01 2008 23:06
Zoro → Radagast
Ρε συ sensei,τι λέει,σε κάνανε επίσημο χρονοπολλητή του site??:hahaha:
Μην και με ξεχάσεις τον Μάρτη,θα θυμώσω!:chigau::P
Οκτ 31 2008 14:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται