Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → aboumonkey

Τις ταινίες να δεις. Τα shorts παραθέλουν ιδιαίτερο γούστο και απαιτήσεις για να αρέσουν...
Feb 10 2009 22:35
Photo

aboumonkey → Radagast

To atama yama το είδα,τις άλλες δύο ταινίες όχι αλλά τις έχω στα υπόψιν για όταν θα έχω την κατάλληλη διάθεση για να τις δω.Από studio 4C εχω δει πολλά από τα shorts του και δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
Feb 10 2009 22:24
Photo

Radagast → aboumonkey

Aν νομίζεις πως το studio4c είναι υπερεκτιμημένο, δοκίμασε να δεις και τα εξής και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη... Mind game (movie), tekkon kinkreet (movie), Κι αν δεν σε ξετρέλανε το country doctor τσέκαρε το atama yama (10λεπτο του ίδιου)
Feb 10 2009 17:53
Photo

Radagast → iristella

Όλα καλά μωρέ. Αύριο ξεμπερδεύω για την ακρίβεια, ξενύχτι σήμερα δηλαδή και λίγο δουλειά αύριο μεσημέρι και μετά χαλαρώνω κάπως. Πάντως πέρα απ'την πλάκα έριξα μερικά 10-12ωρα αυτό το week ξενύχτια διάβασμα ως τις 8 το πρωί κάτι τέτοια άκυρα. Δεν έβγαινε αλλιώς. (κλασικός ελληνάρας που τα άφησε ψιλοτελευταία στιγμή βλέπεις γιατί καλοπέρναγε τα Χριστούγεννα)
Feb 05 2009 22:19
Photo

iristella → Radagast

Arigato Gozaimasu sensei!!! Ναι προσπαθώ να συνδυάσω το να μάθω τα του forum με το να διαβάσω καμια σελίδα.... Εσύ πως τα πάς? Όλα καλά? Ξεμπέρδεψες με υποχρεώσεις?
Feb 05 2009 21:50
Photo

Radagast → iristella

Πως πάνε οι εξετάσεις; Απ'ότι κατάλαβα δεν πάνε, μιας και τώρα θα έχεις και δουλειά με το φόρουμ. ^^ Gz πάντως είδα ήδη άρχισες και τα lock. :) (msn το κατήργησες πάντως)
Feb 05 2009 21:44
Photo

Radagast → kagemaru igano

nope. Απλά θα έτυχε ίδιο nick. ^^ Γενικα games δεν παίζω πλέον. Ενώ κάποτε έλιωνα. :)
Feb 04 2009 18:14
Photo

kagemaru igano → Radagast

μηπως παιζεις dota στο DIV safehigh???γιατι ειδα εναν με το ιδιο nick...
Feb 04 2009 12:34
Photo

Zoro → Radagast

Ρε καίδι πάλι εδώ είσαι?ασε τα φορουμιακά και διάβασε:hahaha: (αλλιώς μπες μσν:try:)
Jan 31 2009 20:56
Photo

Nighteyes → Radagast

Τις φιγούρες τις είχα με άλλο background, αλλά το άλλαξα με την εικόνα που μου έδωσες.(την είχα σε μικρότερη ανάλυση και την έψαχνα σε καλύτερη.thanks!) Πάνω που πήρα μια απόφαση πας και με βάζεις πάλι σε δίλημμα.:if:
Jan 31 2009 20:38
Photo

Radagast → Nighteyes

Nice είδα άλλαξες και desktop wallpaper. ^^ Τσέκαρε και αυτό που είπα για mushishi releases αν θες.
Jan 31 2009 20:17
Photo

Radagast → Erisadesu

Δεν είναι καν από thriller/horror φαντάσου. ^^ Καμία σχέση δλδ, με αυτό που μοιάζει. :P
Jan 27 2009 18:00
Photo

Erisadesu → Radagast

δεν ξέρω τι είναι αυτό που έβαλες στο anime picture trivia αλλά εμένα με τρομάζει.
Jan 27 2009 17:32
Photo

Nighteyes → Radagast

Έχω δει τα πρώτα 10 επεισόδια από Gankutsuou και έχω ενθουσιαστεί. Τελικά το σκοτεινό κλίμα με τραβάει, τι να πω. Είχα δει παλιά την ταινία αλλά και η άνιμε εκδοχή σε καθηλώνει. Πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς δεν είναι σαν το RomeoXJuliet που χασμουριόμουν. Αλλά δεν θα πρότεινες εσύ κάτι τέτοιο.:congrats: Θέλω ν' αγοράσω τα dvd! Είμαι όμως ταπί.:sigh2::zetsubou: Ευτυχώς ανέλαβε την διανομή της σειράς η funimation οπότε και να μη προλάβω να πάρω την έκδοση της Geneon θα πάρω την καινούργια όταν βγει. (Αν και το παλιό box set μου ψιλογυάλισε...)
Jan 20 2009 20:42
Photo

Radagast → Nighteyes

Αν θες ρίξε μια ματιά στα notes [URL="http://getfansub.com/wiki/Mononoke"]εδώ[/URL] για συμβολισμούς αν δε τα έχεις ήδη. Όσο αφορά το gankutsuou, αν δεν είσαι κολλημένη και δεν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις με το σενάριο μια χαρά θα σου αρέσει. Οπότε απόλαυσέ το, όπως κι αν πάει το σενάριο, σαν να είναι κάτι ξεχωριστό και άσχετο απ'το βιβλίο. Γενικά μην κάνεις συγκρίσεις καλύτερα και ευχαριστήσου το για αυτό που είναι και δεν θα χάσεις.
Jan 19 2009 23:28