Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → melkior

Εδώ : [URL]http://www.bakabt.com/details.php?id=148881&page=0[/URL] για όλα μαζί από niizk (μόνο 2 ταινίες νομίζω υπάρχουν). Δες πρώτα τη σειρά και μετά τις ova/ταινίες. Και τι sorry, ότι θες, feel free to ask, μια παρέα είμαστε. :) Το Kino no tabi πάντως είναι εξαιρετικό. PS : Δες και το Hi no tori για fantasy. (μόλις 13eps με συνολικά 4 stories or so) Aν σου αρέσει δες και τα ovas του που είναι ακόμα πιο ποιοτικά αν και παλιότερα.
Jul 15 2010 00:57
Photo

melkior → Radagast

Sorry που ενοχλω αλλα απο που προτεινεις να κατεβασω το Kino no Tabi; επισης ποσες ταινιες ειναι συνολικα;μεχρι στιγμης εχω βρει 2 εχει κι αλλες;
Jul 14 2010 19:06
Photo

Radagast → Labrokratis

Hehe, πράγματι indeed, το cobra, μόνο oldschool-άδες σαν εμάς μπορούν να το απολαύσουν. Το genji ωραίος που το βρήκες, πράγματι τα πρώτα 3eps το καλύτερο version είναι σε HD από live-evil. Μετά Αoi. Kαι μιας και είπες για oldschool, προσωπικά απόλαυσα άπειρο το rose of versailles που είχα δει σχετικά πρόσφατα (παρότι shoujo). Mustsee, classic με μπόλικο slice of life και romance, σε εποχή γαλλικής επανάστασης, αν και πιθανότατα θα το έχεις δει. Αν όχι βουρ από L-E. Kι από πιο καινούρια αν θες πραγματικά καλό anime σε όλους τους τομείς και με αρκετό slice of life μέσα μιας και εκτιμάς αυτό, μη χάσεις το fantasy seirei no moribito, που διαφέρει (in a good way) μάλλον από οτιδήποτε έχεις δει ως τώρα. (δεν χρειάζεται καν να αναφέρω την εξαιρετική μουσική και το λεπτομερέστατο και πανέμορφο artwork του) Για τα comedy/ecchi συμφωνώ μαζί σου, ούτε εγώ αντέχω να τα βλέπω man. Ιt's just not my style, και δεν μου πάνε και για καλοκαίρι καθόλου. Το yamato movie το περιμένω και γω hehe. Όσο αφορά την tv, μόνο πατάτες παίζει, οπότε την έχω καταργήσει εδώ και πολλά χρόνια εγώ... PS : Βtw θα ξεκινήσω harlock saga σε λίγο καιρό. (τα έχω όλα στο δίσκο, απλά θέλω να δω μερικές 13ρες σειρές πρώτα και κάνα δυο movies.
Jul 12 2010 19:54
Photo

Labrokratis → Radagast

Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Το genji monogatari sennenki το βρήκα εύκολα σε isohunt και τα πρώτα τρία επεισόδια είναι μάλιστα και από live evil. Κατεβαίνει γρήγορα από ότι βλέπω. Το Cobra the animation το βλέπω λίγο - λίγο για να το απολαύσω! Είναι πραγματικά για ξεμωραμένους ολντσκουλάδες (sic) σαν εμένα!!! Ξέρεις τι έχω πάθει; Έχω δει τόσα πολλά sci-fi και space opera τα τελευταία χρόνια και μου είχαν μείνει τόσα κλασσικά anime άλλου τύπου που ποτέ δεν είχα δει ολόκληρα, που εδώ και ένα εξάμηνο περίπου βλέπω πράγματα από τις τελευταίες τρεις δεκαετίες με ότι μπορείς να φανταστείς! Τώρα κάπου θέλω να ασχοληθώ μόνο με τα τρέχοντα για κάνα δίμηνο - τρίμηνο, για να έρθω στα ίσα μου. Πάντως τα slice of life μου κάθονται αρκετά αυτό το καιρό. Κάτι στην διάθεσή μου τα τραβάει. Αντίθετα δεν είμαι σε φάση comedy / ecchi κλπ τελευταία. Ξέρεις πως πάει, μία θέλεις να δεις έτσι, μία θέλεις να δεις αλλιώς. Εντομεταξύ βοηθάει και το ότι δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην κανονική τηλεόραση να παρακολουθήσεις , επομένως όποτε ανοίγει εδώ και αρκετό καιρό στο σπίτι μου είναι για να δείξει anime και μόνο anime! Θα πάθω overdose καμιά στιγμή, άσε που θα ξεχάσω και την ηλικία μου όπως πάει... Ειδικά με αυτά τα school που είναι και η πλειοψηφία, γυρνάω πίσω καμία 18αριά χρόνια... Φυσικά περιμένω με αγωνία την ταινία του Yamato προς Χριστούγεννα μεριά. Θα την δω έστω και raw!!!
Jul 12 2010 19:36
Photo

Radagast → Labrokratis

[QUOTE=Labrokratis;409645]Παιδιά, μια γενική ερώτηση επειδή κάπου έχω χάσει τη μπάλα φέτος: Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing. Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.[/QUOTE] Οι δικές μου προτάσεις που θεωρώ ποιοτικές του τελευταίου έτους και αξίζουν σίγουρα ένα βλέφαρο : (οι περισσότερες είναι short series των 11ep) Ηouse of Five Leaves (manglobe με samurai), Aoi Bungaku, Tatami Galaxy (του Masaaki), cobra the animation (για αν θες και κάτι σε πιο cult style), Nodame Cantabile (το finale τέλειωσε φέτος), Kemono no souja erin, Trapeze, Furusato Japan (movie), time of eve, Tokyo magnitude, genji monogatari sennenki (ή αλλιώς tale of genji, αυτό θα σε ζορίσει να το βρεις κι είναι κι απ' τα πιο ποιοτικά romance-drama out there). Αυτάα... PS : Δεν ανέφερα το fma brotherhood μιας και προσωπικά δεν με ξετρελαίνει και θεωρώ αρκετά overrated, αλλά άλλοι κάνουν σαν τρελοί) όπως και το Bakemonogatari. (που επίσης θεωρώ υπερεκτιμημένο οπότε το κρίμα στον λαιμό σου, well τουλ. είναι μικρό). Όσο αφορά durarara και cross game που θα τα ακούσεις συχνά, αν δεν σε νοιάζει η κοιλιά και το ότι είναι κάμποσα eps, τότε πάσο try them, προσωπικά δεν θεωρώ πως αξίζει πραγματικά ο χρόνος που θα τους αφιερώσει κανείς.
Jul 12 2010 02:37
Photo

Radagast → Puranetesu

Δεν μου λες ρε συ, τα megaupload mkv links στο [url]http://tatami.anirena.com/[/url] είναι με ίδιο video quality με τα καλά raws που ανέφερες ή όχι; Ή για να έχω την καλύτερη εικόνα θέλω σώνει και καλά raws και .ass χωριστά; Thnx προκαταβολικά. :)
Jul 03 2010 04:40
Photo

Zoro → Radagast

Που χάθηκες ωρέ shishou, μπας και βρήκες καμιά δουλειά ή έμπλεξες με στρατούς τπτ; Καιρό έχω να σε δω να ποστάρεις ή να μπαίνεις msn και αναρωτήθηκα τι παίζει (that's so not like you). :kyaaa:
Jun 03 2010 23:48
Photo

Radagast → Phantom Duck

Thanks για την ενημέρωση ρε τρελέ, το game το έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε (20 απρ), από "CPY" (πλέον το έβαλαν και στο greektracker), βέβαια δυστυχώς δεν δουλεύουν οι bonus πίστες (κάποιο bug κολλάει το game στο "update leaderboard" στο νετ), οπότε μάλλον θα το πάρω από steam να τελειώνω. (απλά βαριόμουν να μπλεχτώ με πιστωτική πάλι). Πάντως το επίπεδο δυσκολίας είναι καλό, κάποιοι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και από braid. Γενικά άψογα καλοφτιαγμένο game, όπως το περίμενα. (είμαι τώρα κάπου στην μέση του 3ου και 4ου κόσμου...)
Apr 23 2010 07:35
Photo

Phantom Duck → Radagast

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Το Winterbottom κυκλοφορεί στο steam για αγορά με 4$ (2,5€). Για τζαμπέ download φαντάζομαι πως θα χρειαστεί λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσει στα γνωστά τορεντάδικα.[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 02:01
Photo

Radagast → Phantom Duck

Thanks για το info man, ωραίο sitaki, τα έχω παίξει βέβαια τα πολύ καλά από εκεί μέσα που προτείνουν και έχω ξεμείνει τώρα, αλλά όντως το misadventures φαίνεται φοβερό μακάρι να βγει για pc άμεσα. :) (Aν βγει σκάσε κάνα pm αν το θυμηθείς, μιας και απέχω λίγο απ' τα games πλέον.) PS : Nαι το braid εννούσα. Μακάρι να βγαίναν πιο συχνά τέτοια games. (η σαν το machinarium)
Mar 29 2010 03:25
Photo

Phantom Duck → Radagast

[QUOTE]Μαζί με το [B]braids[/B] (platform/puzzle) είναι μάλλον με διαφορά τα πιο πρωτοποριακά και απολαυστικά games, που πέτυχα τα τελευταία έτη.[/QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Το Braid λογικά θα θέλεις να πεις. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι. Τσέκαρε [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=956&page=3"]αυτό εδώ το thread[/URL], έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο στυλ των προηγούμενων. Τώρα περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει το [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=1223"]Misadventures of Winterbottom[/URL] για υπολογιστή, που απ' ό,τι φαίνεται πατάει στα χνάρια του Braid.Αν δεν το ξέρεις τσέκαρέ το, είναι καλή επιλογή. [/SIZE][/FONT]
Mar 28 2010 20:32
Photo

Erisadesu → Radagast

ευχαριστώ και εσύ ότι ποθείς.
Mar 21 2010 18:15
Photo

Radagast → Erisadesu

Omedetou Eri, αν και λιγάκι καθυστερημένα. ^^ Whatever u desire. :)
Mar 21 2010 09:01
Photo

Radagast → Dante80

Thanks για όλα τα info περί το nhk man. Αν όντως η νουβέλα κάνει μόνο όσο ένα volume, τότε μάλλον αξίζει με το παραπάνω να τα πάρω όλα. :P
Mar 20 2010 20:54
Photo

Geutella → Radagast

Τέλεια νέα! Ευτυχώς που κράτησες το .ass από την ταινία, γιατί θα το χρειαστούμε. Ήδη έχει αρχίσει να κινητοποιείται το θέμα, και μου προτάθηκε να αναλάβω διορθώσεις πάνω στο script, αλλά δεν γνωρίζαμε αν είχες στην κατοχή σου τη μετάφραση. Σου στέλνω pm για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες!
Mar 19 2010 23:32