Community Status Updates
Tea-chan → amaya3
Αφού έφριξα με τον συσχετισμό Ren-Wardo, έλα να γελάσουμε λιγάκι:
[youtube]SAmnav-Qwi4[/youtube]
Dec 07 2009 16:48
miko-chin → Tea-chan
στο blog μου μπορείς να το βρεις [url]http://madebynalty.blogspot.com/[/url]
μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει 2 από τα πέντε κεφάλαια.σ'αρέσει και σένα ο θεός Ντοστογιέφσκι?
Dec 03 2009 22:19
amaya3 → Tea-chan
Νταξ, το ότι είχε πρόβλημα η γυναίκα το ξέραμε. Αλλά...*speechless* Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. I'd normally be like FFFFFFFFFFFFFFFFFFF- or "What has been read cannot be unread"...but...
"A fluid similar to the same venom lubricates their eyes so that their eyes can move easily in their sockets." OMG. Λιώνω. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.
I sincerely thank you for this. m(_ _)m
I'll be sure to do so~^^
Dec 03 2009 13:09
Tea-chan → miko-chin
Είδα κάτι για Skip Beat! fanfic με στοιχεία Ντοστογιέφσκι. :kill4u:
LINK, PLZ? :blingeye2:
Dec 03 2009 00:28
Tea-chan → amaya3
Έλα να γελάσουμε/θυμώσουμε/κλάψουμε παρέα...
Για διάβασε τις ατάκες της Meyer από [url=http://das-mervin.livejournal.com/167544.html#cutid1]εδώ[/url] και δες τί είδους άνθρωπος έχει γράψει αυτά τα βιβλία.
Με το που θα τελειώσεις τα OVA, θέλω σχόλια στο thread! :congrats:
Dec 03 2009 00:23
amaya3 → Tea-chan
Oh yeah...and what a nightmare it was...sometimes I still hear her voice at night...xDD Έχω διαβάσει όλα τα "βιβλία" που έχουν βγει-με πολυυυυυυυύ κόπο- για τους ίδιους λόγους που τα διάβασες κι εσύ, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Thankies~! Ώρα να αποκαταστήσω τα εγκεφαλικά κύτταρα που έχασα με το Twatlight>.<
Dec 02 2009 22:19
Tea-chan → amaya3
Αμάν, μωρέ κι εσύ είδες το βίντεο της NuttyMadam; :terror2: Μα παντού έχει βγει αυτή η φάλαινα;; Και χαίρομαι που συμμερίζεσαι τα συναισθήματά μου για αυτό το έκτρωμα. :wis:
Στο ψητό. Για τα πρώτα 4, είτε από mahou, είτε από AonE.
για τα 5-6, βρίσκεις raw και κατεβάζεις τα softsubs από [url]www.call-to-arms.net[/url] Στα multimedia -> fansub releases.
Καλή προβολή. :gotit:
Dec 02 2009 17:10
Tea-chan → Kenny
Ναι, ναι! Απλά ξανατινάχτηκε η σύνδεση στον αέρα και αυτόν τον καιρό έτρεχα... πρέπει να διαβάσω τα τελευταία 5 chapter και θα σας έρθω, no worries gramps!
Dec 02 2009 16:56
Kenny → Tea-chan
Έι, ψιτ...
Δεν postάρεις κι εσύ στο Bakuman thread να έχω λίγη παρέα; T__T
Dec 02 2009 16:53
amaya3 → Tea-chan
Τι υπογραφή είναι αυτή κοπελιά;;;! Twilight is an UHMAYZING BUUUUUUUUK!!1eleven
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[B]NOT[/B]!
Στο ψητό τώρα: Ως Hellsing junkie που είσαι, ποιο group προτείνεις για τα OVAs;
Dec 02 2009 03:02
Nighteyes → Tea-chan
Διάβασα λίγο αλλά βαρέθηκα. Αυτό θα είχε πλάκα να το διαβάζεις παραλληλα και να βλέπεις τα σχόλια της. Δεν έχω σκοπό να τα διαβάσω τα novel.
Το συμπέρασμα μου μετά απο αυτό (και ένα μέρος των yaoi και των doramas) είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη των γυναικών για Αρλεκιν. Δεν τα έχεις προλάβει εσύ αλλά σίγουρα θα τα έχεις ακούσει. Η απεικόνιση της damsel in distress που ο πρώτος που είδε και της άρεσε έγινε το επίκεντρο της ζωής της και κάνει τα πάντα γι αυτόν. Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία απο αυτά, απ' όσο έχω ακούσει αυτήν την εντύπωση έχω. Γενικά βέβαια για να πω romance καλό σπάνια περίπτωση.
(Βέβαια στα yaoi που ανέφερα, H damsel είναι Ο οπότε δεν με ενοχλεί τόσο.:P Κι εκεί τουλάχιστον έχουν και μια δικαιολογία, αφού δεν την βγάζουν πλατωνικά: Έχει προηγηθεί και κάτι τελοσπάντων. Όχι καλα καλά δεν τον είδαμε χάσαμε την ταυτότητα μας. Όχι ότι το δέχομαι πάλι αυτό με την ταυτότητα, αλλά κάπως δικαιολογείται τουλαχιστον εκεί.)
Nov 29 2009 15:29
Serestrum → Tea-chan
ελα να γινουμε πολλες εγκεφαλικα καμμενες ψυχες... XD
στη λιστα με τα toread εχω uzumaki & homunculus... χοχοχοχο... αντιος...
Nov 29 2009 00:45
Tea-chan → Serestrum
Ikigami is currently on. We humbly thank you for the scans. :nod:
Nov 29 2009 00:42
Serestrum → Tea-chan
[url]http://haven-reader.net/index.php?mode=view&series=MPD+Psycho&chapter=Chapter+001&page=1&next=true[/url]
online reader με full αναλυση. τα σπαει. και εσυ ηδη το διαβαζεις. ή διαβαζεις το Ikigami πρωτα και μετα αυτο.
Nov 29 2009 00:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed