Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tea-chan → Mad_Hatter
RIN;;;;; Ε-εσύ είσαι;;;! :terror2: Ή όχι...; Μπερδεύτηκα... :blurah5:
Ιαν 31 2010 15:35
Tea-chan → iristella
Μα ΠΩΣ το περίμενα από σένα, τσαπερδόνα...!
Τσακίσου τώρα μακρυά, γιατί θα το κάνω το μπουμ!
[spoiler]Αν και είμαι πεπεισμένη ότι η Karin μια χαρά είναι... [/spoiler]
Ιαν 31 2010 02:31
iristella → Tea-chan
[spoiler][URL=http://img687.imageshack.us/i/sasukeuchihazm.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/9621/sasukeuchihazm.jpg[/IMG][/URL][/spoiler]
fixed that for ya.
*runs*
Ιαν 31 2010 02:27
iristella → Tea-chan
Για να σε προλάβω πριν φύγεις καλές γιορτές εύχομαι και να περάσεις τέλεια! ^^
Δεκ 29 2009 20:05
Tea-chan → Shihama-ru
XO-XO-XO! *γέλιο Άη-Βασίλη* Οι προβλέψεις μου είναι πάντα ακριβείς και δε διστάζω ποτέ να τις γνωστοποιώ. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου!
... εκτός από τις 30/12-6/1. Τότε θα πάω Βουλγαρία και δε νομίζω να μπορώ να βρω Internet εκεί... τότε ο husbando σου θα είναι στα δικά σου χέρια.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!!!!
Δεκ 26 2009 12:27
Shihama-ru → Tea-chan
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Καλά Χριστούγεννα[/B] [/SIZE][/FONT]Tea-chan!!!
Μού αρέσει που το gift σου δν καταλαβαίνει από αργιές κ γιορτές , είναι on 24 ώρες την μέρα!!!Μπήκα φευγαλέα στο site κ μόλις είδα post σου κατάλαβα πως "η μέρα εφτασε " κ τσακίστηκα να βρω internet (μιας κ εδω που είμαι δν έχω ) για να διαβάσω τα ch.
btw ωραίο το thread για την ταινία Daybreakers, το τίμησα. Vampire -freak ε?? Mια απ τα ίδια.....
Καλές Γιορτές!!
Δεκ 26 2009 04:38
Tsunade-sama → Tea-chan
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου αλλά δουλεύω non-stop αυτήν την περίοδο.Φαγώθηκα να βρω δουλειά...την λούζομαι τώρα! :P
Κοίτα εσύ να το ευχαριστηθείς κ να περάσεις τέλεια εκεί, που αμφιβάλλω αν θα συμβεί το αντίθετο.
Ναι, το ξέρω ότι είναι φθηνά εκεί, θα έλεγα υπερβολικά φθηνά.Πριν μερικά χρόνια, τέτοιες μέρες, είχαμε πάει οικογενειακώς Σόφια.10 μέρες μείναμε, τα λεφτά που χαλάσαμε σε Μπάνσκο κ Μποροβετς plus η διαμονή σε χλιδάτο ξενοδοχείο ήταν απίστευτα λίγα.Για εγχώριες διακοπές το πολύ για ένα Σ/Κ θα την έβγαζες.
Καλές γιορτές να έχεις!!!
Δεκ 19 2009 15:54
Tea-chan → Tsunade-sama
Πάμε Δευτέρα για εισιτήρια τραίνου. Μολις 20 ευρώ πήγαινε-έλα.
Θα μείνουμε σε σπίτι, όμως, φοβάμαι... Πάντως να ξέρεις, μια απόφαση είναι. Όλα είναι πάμφτηνα εκεί.
Δεκ 19 2009 14:58
Tsunade-sama → Tea-chan
Πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου, πάρε με μαζί σου!!!
Α!Ξέχασα...θα με πάρεις μαζί σου?:blingeye2:
Δεκ 19 2009 14:12
Zoro → Tea-chan
Με Hidan σετάκι περίμενες κάτι διαφορετικό; :orly: I'll mock you, curse you, impale you and be laughing at the same time. :twisted:
Srsly δεν κρατήθηκα... :nanana: και ακόμη δεν έχω δει την ταινία, αλλά έχω ακούσει τόσα πολλά (από φίλο που είπε "τι θα δούμε στο επόμενο, λυκάνθρώπους να κάνουν αποτρίχωση;" XD έως και αδερφό που μου 'πε ότι ήταν ΟΚ, τπτ το φοβερό αλλά υπάρχουν πολύ χειρότερα, μια μέτρια ταινία με βαμπίρ αλλά όχι τόσο απαίσια) που και μόνο λόγο αυτών θέλω να την δω!
Πέρασε ο καιρός πάντως και ήρθε η ώρα για το 7ο OVA... ο Miura πάλι μας γράφει κανονικότατα :if:, μας είπε ένα "και του χρόνου" και μας παράτησε τελικά, δίκιο είχε ο τύπος στο forum! Πολύ spoiler το trailer πάντως, φαίνεται θα λάμψει η αγαπημένη σου εκεί! :D
ΥΓ: Όσο και [URL="http://www.imdb.com/features/rto/2010/starmeter"]να τον θάβεις[/URL] τα fangirls είναι πιο πολλά φαίνεται! XDDD
Δεκ 18 2009 19:26
Tea-chan → Zoro
Είσαι καθίκι! Έπρεπε να μου αναφέρεις αυτό το καθίκι στο Hellsing;;;;; I HATE YOU!!
Δεκ 18 2009 18:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται