Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Καλα ειμαι και εγω,ημουν αρρωστος πολλες μερες και τωρα συνηλθα :D Cool Αγγλια σε ποια πολη θα πας?
Jan 27 2009 15:38
Photo

Tea-chan → Hatake Kakashi

Ωραία. Όσο για μένα, τη παλεύω... εξεταστική τώρα και τα κεφάλια μέσα. Μόνο αυτό το ταξιδάκι στην Αγγλία να οργανωθεί... άγχος, τρέξιμο, παράνοια... Από μέρους σου, τί γίνεται;
Jan 27 2009 15:31
Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Δεν σκαω :P Πως πας ολα καλα?
Jan 27 2009 15:27
Photo

Tea-chan → Hatake Kakashi

Καλά βρε, μη σκάς. ;P
Jan 27 2009 15:22
Photo

Tea-chanKenny

"Teachan, η Miyoshi είναι έτσι κι αλλιώς ΠΟΛΥ τρισδιάστατη... if you know what I mean." Άντε βρε παππού...! :P
Jan 24 2009 16:33
Photo

Adventurer → Tea-chan

Καταλαβα, παω να κανω ταμα στον Αγιο Μανγκικιο να σου στειλουν κανεναν τυφλο κριτη αλλιως σε χανουμε απο Ελλαδα. Το να δουν τα σκιτσα σου και να μη σε προσλαβουν επιτοπου απλα δεν παιζει:dazed: Το "portfolio" κατα ποσο το εχεις ετοιμο; Περιττο να πω οτι πριν φυγεις θα μου το δειξεις ολο και αν κατι δε μου αρεσει θα σε βαλω να το ξανακανεις απ'την αρχη:mador2:
Jan 24 2009 04:10
Photo

Tea-chan → Adventurer

Lol, βασικά θα πάω με portfolio (συλλογή των έργων μου) για δουλειά! XD Όσοι πάνε εκεί, δείχνουν τη δουλειά τους, οίκοι τους διαλέγουν και τους προσλαμβάνουν. Εγώ θα πάω για την εμπειρία. Τώρα, αν μου κάτσει καμία δουλειά...
Jan 23 2009 17:48
Photo

Adventurer → Tea-chan

Πες μου οταν πας και Ιαπωνια να σου πω να μου φερεις μερικα πραγματακια (κανα yuri manga, καμια yuri αφισα, ξερεις εσυ). Εκδηλωση για νεα ταλεντα; Κοιτα να πας μονο ως επισκεπτρια, μην τυχον τους ζωγραφισεις κανενα doujinshi και σε κρατησουν εκει :oo:
Jan 23 2009 17:44
Photo

Tea-chan → Adventurer

Ευχαριστώ, βρε! Μάλιστα, θα πάω να τον βρω το καλοκαίρι, στο comic-con. Εκδήλωση για νέα ταλέντα. Με προσκάλεσε καιρό πριν. Τον Απρίλιο Λονδίνο, τον Ιούλιο Αμερική... εδώ κι εκεί στον πλανήτη θα τρέχω! :P
Jan 23 2009 17:38
Photo

Adventurer → Tea-chan

Συγχαρητηρια για το upgrade σου βρε! :wooi2:
Jan 23 2009 17:35
Photo

Namida → Tea-chan

Χε χε, το υπέθεσα, αλλά είπα να ρωτήσω. Tnx anyway!!! Btw, nice cat pics
Jan 19 2009 16:10
Photo

Tea-chan → Namida

Lol... στο emot να βασιστείς. Θετικό βεβαίως! XD
Jan 19 2009 15:27
Photo

Namida → Tea-chan

Γεια. Αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ στο θρεντ του ναρούτο, θα ήταν αρνητικό ή θετικό rep;;;; Πες μου, μη με κρατάς σς αγωνία!!
Jan 19 2009 14:12
Photo

Tea-chan → Anyparktos

Α, φτου! Καλά άλλη φορά θα κάνω πιο γρήγορα!
Jan 19 2009 13:41
Photo

Anyparktos → Tea-chan

Ένα-ένα,κατ'αντιστοιχία: -Nice! -Have seen. -Have seen too! lol XD Thanx though!
Jan 19 2009 12:20