Community Status Updates
Loke → Tea-chan
δε νομιζω πως θα υποχωρησει τοσο ευκολα... ισως οταν το παρει χαμπαρι οτι του αρεσει, να κανει χειροτερα πραγματα ως αντιδραση, his a crossdressing freak anyway, που λεει και η maid ;)
Feb 09 2009 13:56
Tea-chan → Loke
Η απάντηση 12 ώρες μετά... (άιντε-χάιντεεεε...!)
Μιλούσα για το Maria + Holic. Δε θέλω να μαλακώσει τόσο γρήγορα ο Mariya, θέλω πιο πολλή καφρίλα και σαδισμό! Μπουέεεεε...
Feb 09 2009 13:49
Loke → Tea-chan
για ποιο αναφερεσαι ??? :P:P
γυρισα απο πολυ φαι και μπυρες και δε τραβαει ... :D
Feb 09 2009 01:08
Tea-chan → Loke
Τόσο απότομα; Δεν έγινε και τίποτα συνταρακτικό... *απογοητευμένη* Περίμενα περισσότερη καφρίλα...!
Δεν έκανα post στο thread μη σπαμμάρω.
Feb 08 2009 19:03
Serestrum → Tea-chan
χμμμ.... τι να σου πω... δεν το εχω διαβασει ολο... μονο τα πρωτα 3, και δεν τα θυμαμαι καλα... οποτε θα τα ξαναδιαβασω... μου κινησε την περιεργια που τελειωνει σε 19 μολις κεφαλαια.. και ειπα να δω τι παιζει...
πετυχα το 19 raw και το κοιταξα... φυσικα δεν καταλαβα τζιζους... αλλα απο τις τελευταιες σελιδες... υπηρχε τοση κινητικοτητα και συν την τελευταια σκηνη που ηταν σκετο ερωτηματικο μαλλον μιλαμε για ενα αθλιο τελος (χωρις να ξερω τι παιζει, οποτε ισως κανα λαθος...) ή για πιθανη συνεχεια καποτε...
Feb 08 2009 18:28
Tea-chan → Serestrum
Μακάρι να μη τελειώσει, Παναγία μου...!
Εν τω μεταξύ, αυτό το manga έχει περάσει μεταξύ σφύρας και άκμονος για να συνεχίσει. Και πριν λέγαμε "Α, τελείωσε..."
Feb 08 2009 18:06
Tea-chan → iristella
"Lol at Τeachans comment about Sasuke. Η ευρηματικότητα στα σχόλια σου με αφήνει άφωνη κοπελιά![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Τρέφει ανάλογη συμπάθεια για τον χαρακτήρα με αυτην που έχω εγώ για τον Jiraiya!!!"
Ευχαριστώ, προσπαθώ!:hahaha::hahaha:
Feb 07 2009 14:51
Serestrum → Tea-chan
οχι δεν κανει... εχω αλλεργια στο λιβανι και στους παπαδες...
φερε κανα yaoi manga... αυτο θα τα διωξει ολα... ολα ομως...
Jan 27 2009 21:27
Tea-chan → Serestrum
Θα φέρω παπά να θυμιατίσει και εξορκιστή παρέα με υπνωτιστή.
Κάνει;
Jan 27 2009 21:25
Serestrum → Tea-chan
μπορουμε να αλλαξουμε θεμα συζητησης...?
απο τοτε κοιταω κατω απο το κρεβατι μου...
απιστευτα αηδιαστικο παντως...
Jan 27 2009 21:23
Tea-chan → Hatake Kakashi
E, London, να πάμε στην πρωτεύουσα πρώτα. Οι υπόλοιπες πόλεις αργότερα! XD
Σιδερένιος!
Jan 27 2009 15:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed