Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

LokeTea-chan

δε νομιζω πως θα υποχωρησει τοσο ευκολα... ισως οταν το παρει χαμπαρι οτι του αρεσει, να κανει χειροτερα πραγματα ως αντιδραση, his a crossdressing freak anyway, που λεει και η maid ;)
Φεβ 09 2009 13:56
Φωτογραφία

Tea-chanLoke

Η απάντηση 12 ώρες μετά... (άιντε-χάιντεεεε...!) Μιλούσα για το Maria + Holic. Δε θέλω να μαλακώσει τόσο γρήγορα ο Mariya, θέλω πιο πολλή καφρίλα και σαδισμό! Μπουέεεεε...
Φεβ 09 2009 13:49
Φωτογραφία

LokeTea-chan

για ποιο αναφερεσαι ??? :P:P γυρισα απο πολυ φαι και μπυρες και δε τραβαει ... :D
Φεβ 09 2009 01:08
Φωτογραφία

Tea-chanLoke

Τόσο απότομα; Δεν έγινε και τίποτα συνταρακτικό... *απογοητευμένη* Περίμενα περισσότερη καφρίλα...! Δεν έκανα post στο thread μη σπαμμάρω.
Φεβ 08 2009 19:03
Φωτογραφία

Serestrum → Tea-chan

χμμμ.... τι να σου πω... δεν το εχω διαβασει ολο... μονο τα πρωτα 3, και δεν τα θυμαμαι καλα... οποτε θα τα ξαναδιαβασω... μου κινησε την περιεργια που τελειωνει σε 19 μολις κεφαλαια.. και ειπα να δω τι παιζει... πετυχα το 19 raw και το κοιταξα... φυσικα δεν καταλαβα τζιζους... αλλα απο τις τελευταιες σελιδες... υπηρχε τοση κινητικοτητα και συν την τελευταια σκηνη που ηταν σκετο ερωτηματικο μαλλον μιλαμε για ενα αθλιο τελος (χωρις να ξερω τι παιζει, οποτε ισως κανα λαθος...) ή για πιθανη συνεχεια καποτε...
Φεβ 08 2009 18:28
Φωτογραφία

Tea-chan → Serestrum

Μακάρι να μη τελειώσει, Παναγία μου...! Εν τω μεταξύ, αυτό το manga έχει περάσει μεταξύ σφύρας και άκμονος για να συνεχίσει. Και πριν λέγαμε "Α, τελείωσε..."
Φεβ 08 2009 18:06
Φωτογραφία

Tea-chan → Erisadesu

Γιατί καλέ; Μια μορφή τέχνης είναι κι αυτό. :P
Φεβ 07 2009 16:14
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

"Lol at Τeachans comment about Sasuke. Η ευρηματικότητα στα σχόλια σου με αφήνει άφωνη κοπελιά![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Τρέφει ανάλογη συμπάθεια για τον χαρακτήρα με αυτην που έχω εγώ για τον Jiraiya!!!" Ευχαριστώ, προσπαθώ!:hahaha::hahaha:
Φεβ 07 2009 14:51
Φωτογραφία

8tails → Tea-chan

Παρακαλώ Teachan. Kαλή συνέχεια! ;)
Φεβ 07 2009 00:05
Φωτογραφία

Tea-chan → 8tails

Ευχαριστώ για την απάντηση στο Naruto.
Φεβ 06 2009 15:20
Φωτογραφία

Serestrum → Tea-chan

οχι δεν κανει... εχω αλλεργια στο λιβανι και στους παπαδες... φερε κανα yaoi manga... αυτο θα τα διωξει ολα... ολα ομως...
Ιαν 27 2009 21:27
Φωτογραφία

Tea-chan → Serestrum

Θα φέρω παπά να θυμιατίσει και εξορκιστή παρέα με υπνωτιστή. Κάνει;
Ιαν 27 2009 21:25
Φωτογραφία

Serestrum → Tea-chan

μπορουμε να αλλαξουμε θεμα συζητησης...? απο τοτε κοιταω κατω απο το κρεβατι μου... απιστευτα αηδιαστικο παντως...
Ιαν 27 2009 21:23
Φωτογραφία

Tea-chan → Serestrum

Ενώ εγώ...! Ατρόμητη...! Ακόμα δε το πιστεύω!
Ιαν 27 2009 21:21
Φωτογραφία

Tea-chan → Hatake Kakashi

E, London, να πάμε στην πρωτεύουσα πρώτα. Οι υπόλοιπες πόλεις αργότερα! XD Σιδερένιος!
Ιαν 27 2009 15:41