Community Status Updates
Tea-chan → Seraphimon-T.K.
[url=http://takumy.deviantart.com/art/Anbu-Hinata-116263601]Anbu Hinata by =Takumy on deviantART[/url]
Τρέχα να βρεις κανάτες!
Mar 18 2009 12:41
Tea-chan → red pyramid
Ευχαριστώ. ^^ Κι εγώ τη λάτρεψα όταν την είδα. Αν και δεν είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, φαντάζομαι ότι εκφράζει τα συναισθήματα πολύ καλά.
Mar 07 2009 12:01
red pyramid → Tea-chan
About the pic of the day, if there were still reputation points I'd give you one. Great pic ^__^
Mar 07 2009 11:58
Tea-chan → Adventurer
Χαμένο είμαι ούτως ή άλλως... επέστρεψα Τρίτη, ξαναφεύγω Παρασκευή. Μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, είπαμε... *sigh*
Mar 05 2009 15:42
Adventurer → Tea-chan
""Η δικιά μου η "νηστεία" είναι ένα τριήμερο πριν την κοινωνία. Και άμα έχω όρεξη.""
Οταν σε κοινωνησα εγω παντως δεν ειχες νηστεψει καθολου:hahaha: Τι λεει, που χαθηκες;
Mar 05 2009 15:35
Ritsuka → Tea-chan
Ειναι κορυφαιa funny pic που εβαλες στο picture of the day:hahaha:
Feb 27 2009 16:19
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan
To manga δεν το χω διαβασει, το ανιμε ειδα!
Καλα οχι και Risa hater απλα δεν πιανει μια μπροστα στη Riku! Και τη Hio Mio πηγα πολυ..
Το χει διαβασει και ο Σειριος, να του πεταξουμε καμια παντοφλα που δεν μπαινει στο thread σου?
Feb 23 2009 12:30
Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™
Επιτέλους, εδεήθηκες να το διαβάσεις! Φωνάχτε "Αλληλούηα" όλοι!
Το manga που λες ούτε το ξέρω, αλλά δε πειράζει. :P Ούτως, ή άλλως, όσο πιο πολλοί σαν τον Dark, τόσο το καλύτερο!
ΖΗΤΩ! Άλλη μια Risa hater! Join the club, honey! Όλοι και όλες υπέρ της Riku!
Μέχρι πού έχεις φτάσει;
Feb 22 2009 17:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan
Τελικα καλο μαναρι ο Dark ^^
Ωραιο ηταν το dn angel aλλα μου θυμισε καπως το Kamikaze kaitou jeanne.
Eχει και καποια κενα στην ιστορια του αλλα δεν πειραζει γιατι καθε φορα που εβγαινε ο Dark (Και ο Hiwatari στο τελευταιο επεισοδειο-αλλο μαναρι εκει) τα ξεχνουσες αυτα.
Εφαγε σκατα και η χαζοβιολα (risa) που γουσταρε στην αρχη κ πολυ το φχαριστηκα!
Riku FTW!
Feb 22 2009 02:07
iristella → Tea-chan
Always a pleasure tea-chan! Το ξεκαθάρισα προχτές λίγο το thread και το θυμομουν ότι το είχες προβλέψει πρώτη..... ^^
Feb 18 2009 20:25
Tea-chan → iristella
Lol ρε συ με το σχόλιό σου στο Naruto manga thread! Μ'έκανες και γέλασα ξανά!:hahaha:
Feb 18 2009 20:06
Adventurer → Tea-chan
Σε ευχαριστω πολυ, μην ανησυχεις παντως, δοξα τω Θεω δεν επαθα τιποτα σοβαρο, γι'αυτο αλλωστε εχω την πολυτελεια να σκεφτομαι δευτερευοντα πραγματα. Απο'δω και μπρος παντα ζωνη ασφαλειας.
Τωρα για το ποια με ματιαξε, κατσε να κανω μια λιστα...
Feb 12 2009 18:56
Tea-chan → Adventurer
AΜΑΝ! Τώρα είδα το τί έπαθες με τ'αμάξι! :oo: Περαστικά, εύχομαι να μη βγει τίποτα σοβαρότερο στο μέλλον. Χ€$€ την εξεταστική, και μη στεναχωριέσαι ούτε γι'αυτήν, ούτε για το αυτοκίνητο, ποιός νοιάζεται όταν έχει συμβει κάτι τέτοιο;
Ποιός σε μάτιαξε, πουλάκι μου...;
Feb 12 2009 13:54
Tea-chan → Loke
Kukukuku... όντως, δε το είχα σκεφτεί...!
Πολύ κρίμα που δε μπορώ να αφιερωθώ σε ένα anime σαν το Maria + Holic αυτόν τον καιρό... εξεταστική, τα νεύρα μου!!!!
Feb 09 2009 13:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed