Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mad_Hatter → Tea-chan
Ε το τεμπελοσκυλο.......
Γιατι δεν το βγαζει, damn him?
Το διαβασα σημερα ολοκληρο και πορωθηκα.
Αυτη στο τελος που εφαγε το μπουκετο απο το φερετρο η rip van πως-την-λενε ηταν απο το ultimate με το αεροπλανοφορο?
Ιούν 14 2009 00:50
Tea-chan → Mad_Hatter
To Hellsing: The Dawn είναι σε hiatus από τον ίδιο τον δημιουργό. Ό,τι chapter υπάρχει έχει βγει σε scanlations. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να πας στο thread του Hellsing.
Ο Hirano είπε ότι το The Dawn θα συνεχιστεί αφού τελειώσει το Hellsing. To Hellsing τελείωσε πριν μισό χρόνο. Το the Dawn... ποιός ξέρει...
Ιούν 14 2009 00:44
Zoro → Tea-chan
[URL="http://bt.evil-genius.us:60000/torrents/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v34c305.rar.torrent?info_hash=13bfe202729cfcd0d5338fbcc2df434fc2ef50c0"]Presento[/URL]! :wis:
ps1: Ένα λέω, top σχέδιο αλλά αχταρμάς ιστορία πάλι... μέχρι και Λερναία Ύδρα εμφανίστηκε! :terror2: αλλά, είχαμε εμφάνιση Guts! :joyful:
ps2: Πότε πρόλαβαν οι evil_genius να το μεταφράσουν, 1 μέρα πριν την κανονική κυκλοφορία; :erk: Σαν 2η πρωταπριλιά μου μύριζε αρχικά, αλλά το σχέδιο είναι (κλασικά) τόσο καλό που μόνο ο γιος του Miura θα μπορούσε να έχει κάνει prank! :nanana:
Σε 2 βδομάδες περίπου το επόμενο, έστρωσε ο μπάρμπας!!
Ιούν 11 2009 00:12
Tea-chan → iristella
Mpράβο το καλό μου, μπράβο! Καίγεσαι με ωραία πράματα, εγκρίνω, εγκρίνω! Εννοείς τους Walter και Ronald, ναι; Κρίμας που δε πήρα μέρος κι εγώ! XD Θα ήξερα να τους πω και δευτερόλεπτο!
Για τον shounen-aiνισμό του Naruto έχω ψυχαγωγηθεί από τα fandom του εξωτερικού, ktnxb. Όχι και στην πατρίδα αυτά, spare me the poor het shipper!
Ιούν 08 2009 19:36
iristella → Tea-chan
ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!:nosey: Οι Rociel και Dizraeli sama παίζει να είναι οι πιο σαδιστικές υπάρξεις στην ιστορία των manga. H λέξη πνευματικά άρρωστος βρίσκει νέο νόημα επάνω τους:kill4u:
Ιούν 08 2009 19:15
Tea-chan → iristella
Τί αηδίες-ατάκες ειν'τούτες;;; "I wil peel your face like an apple"... με τέτοια πορώνεσαι πουλάκι μου; και σε είχα για της ποιότητας... Τσκ, τσκ... *ξαναχώνεται στο λημέρι της με το fanart και τα fanfics*
Ιούν 08 2009 19:10
iristella → Tea-chan
Κοίτα φίλτατη αν στο naruto λεγόντουσαν ατάκες όπως, "I ll peel your face like an apple" , " The warmth i felt when i had my face inside a mans intestines" , " I ll take your eyes out and place them in a jar" θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε ορισμένα σημεία δεν νομίζεις? Δηλαδή ο Kishimoto θα μπορούσε να πάρει μαθήματα όσον αφορά τις ατάκες των κακών....
Λίγες Kaori Yuki επιρροές δεν θα ήταν άσχημες πιστεύω.... Τονίζω το λίγες δεν εννοώ να αρχίσει ο Sasuke affair με τον αδερφό του:hahaha::hahaha::hahaha:
Εdit... Επίσης shojo μπορεί να μην γίνεται το naruto αλλά shonen ai με λίγη φαντασία γίνεται άνετα και το έχω αποδείξει:hahaha::hahaha::hahaha:
Edit 2 Στο anime pictures trivia βρήκα το Hellsing Ultimate από την ίσως λιγότερο χαρακτηριστική σκηνή του. Τους γέρους στο μουσείο. Όχι να δεις πόσο κάηκα. Είδα και το 5 τελικά και εμεινα με την αγωνία.....:uhh:
Ιούν 08 2009 19:05
Tea-chan → iristella
Η Integra μια σκύλα και μισή είναι... και λίγα λέω. Η Seras δόξα σοι ο Θεός που είναι έτσι όπως είναι, μιας και είναι ο ΜΟΝΟΣ χαρακτήρας που έχει το μυαλό στο κεφάλι της και όχι από πάνω. You'll see, σε περιμένουν εκπλήξεις.
Ιούν 07 2009 21:48
iristella → Tea-chan
Δεν την παω την Seras.... Integra FTW!!!!
I mean come on... what kind of a pathetic excuse of a vampire is she? And why is she calling Alucard Master? (λίγο tsunderia δεν μπορεί να δείξει? Λίγο όχι πολύ γιατί δεν την παίρνει κιόλας xDDDD). And she didnt drink the blood,,,, Stupid draculina.... >__>
Αντίθετα η Integra είναι μια γυναίκα με πυγμή... That one I admire ^w^
Thank you for the info and the links!!!!!:wooi2:
Ιούν 07 2009 21:35
Tea-chan → iristella
Μπράβο το καμάρι μου, μπράβο! Να μου πεις τώρα και πως Seras Victoria FTW, και σου υπόσχομαι διαμαντένιο κολιέ!:wooi2:
Ιούν 07 2009 21:28
iristella → Tea-chan
Mωρε όχι απλά είδα το φως ( ή ακόμη ακριβέστερα το σκότος). Αρχίζω και ταυτίζομαι επικίνδυνα. Αν ακούσεις για καμια τρελή που δάγκωσε καθηγητή της στον λαίμο και του ήπιε το αίμα αφού τον μαχαίρωσε με στυλό εγώ θα είμαι XDDDD.....
Ιούν 07 2009 21:26
Tea-chan → iristella
ΝΑΙ!!!!!!!!!!! Επιτέλους, είδες το φως! :joyful: Καλωσήρθες στη παρέα του Dracula! ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Τώρα, από πού να κατεβάσεις:
Volumes 1-5 από [URL="http://www.vimanga.ru"]www.vimanga.ru[/URL]
Volumes 6-8 καθώς και τα πρώτα chapter από το 9ο από [URL]http://demonrin.bloodknight.net/[/URL] Δυστυχώς, scanlations για τον υπόλοιπο 9ο τόμο δεν... ο Demon Rin λέει ότι θα το συνεχίσει... ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.
Τώρα βγαίνουν τα chapters για το 10ο (και τελευταίο) volume από forum.hiranomoe.com
Αλλά μπορείς να το διαβάσεις online (αλλά με κακό scanlation από το magazine, και όχι από τα tankoubons) από [url]http://www.mangavolume.com[/url] (σε OneManga και MangaFox έχει βγει)
Καλό κάψιμο! (διάβασε όλα τα posts μου στα thread για τυχόν ερωτήσεις!:hahaha:)
Ιούν 07 2009 21:06
iristella → Tea-chan
Τελειώνω τα OVAS του Hellsing. I fell in love with Alucard i must admit. He is so wonderfully demented. <333333
Just thought to let you know. xDDDDDDD
Και έχοντας πει αυτό να ρωτήσω από που να πιάσω το manga?
Ιούν 07 2009 00:22
miko-chin → Tea-chan
και η απάντηση που έδωσες αργότερα μ'άρεσε.Εγώ πάλι δε τα φιλοσοφώ τόσο τα μάνγκα αν δε με ρωτήσουν κάτι.Δηλαδή μόνη μου να κάτσω να το σκεφτώ αποκλείεται.Θέλω να σπουδάσω και ψυχολογία να φανταστείς!Αλλά είχαμε πιάσει μια κουβέντα με την amaya στο topic για το Tokyo Crazy Paradise(μια άλλη καταπληκτική δουλειά της sensei) και μετά μπήκα σε σκέψεις όσον αφορά τους χαρακτήρες.
Ιούν 03 2009 13:15

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται