Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tea-chan

[quote=Tea-chan;323791][B]One Piece[/B], volumes 27-45. Okay, κάψιμο με κάρβουνα. Τα λόγια περιττά, από τα καλύτερα shounen που υπάρχουν. Έχω γελάσει και κλάψει με αυτό το manga, πολυαγαπημένο. :wooi2: [/quote] Το 'δα κι αυτό σήμερα!! Καλά ε, έτσι όπως πας έχεις καλές προοπτικές να εξελιχθείς σε hardcore fan, όπως στο Berserk κάτι, άντε μακάρι! Και το anime δλδ όπως το πα θα κάνεις, από το 0, σχεδόν!! :oo: Αυτά είναι!! Θα δεις ότι στο anime, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μεγάλα shounen, δεν έχει γίνει απλά μια από τις καλύτερες μεταφορές, αλλά κατά την κοινή γνώμη μου ξεπερνάει το manga κιόλας! (χρώματα, κινήσεις, φωνές, μουσικές... θα δεις, κάνουν πολύ πιο ταιριαστό τον κόσμο της σειράς στο anime! Και οι φωνές από τους seiyuu όπως είπα έχουν γίνει απίστευτα καλά σε μερικά arcs, καμία σχέση με το ελληνικό dub!) Ο Brook βασικά όχι, διψήφια παραμένει η ηλικία του, ευτυχώς, αλλά πλησιάζει την τριψήφια θα σου πω! Τώρα για τον φεμινισμό... το σκέφτηκα και όντως βγάζει και νόημα που δεν σ' αρέσουν τα yaoi, φαντάζομαι για παρόμοιους λόγους! Τώρα αν θα μ' άρεζε ένα τέτοιο άτομο... θα πω είναι ανάλογα την περίπτωση! Λίγη πυγμή δεν βλάπτει, αλλά όταν φτάνουμε σε επίπεδο Nami/Caska θα μου φαινόταν σίγουρα too much! [SIZE=1](ακόμη και ο Hirano, που βάσισε την Seras στην Nami, δεν είδα να την κάνει τόσο αυταρχική!)[/SIZE] :nanana: [spoiler=That's what I mean][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9594/luffypw8.gif[/IMG] :hahaha:[/spoiler]Πάντως δύσκολο να βρεθεί άτομο στην περίπτωση σου, τελευταία βλέπω είναι της "μόδας" οι bossy τύποι και ξεχειλίζουμε από φεμινίστριες, μερικές φορές μου φαίνεται λες και πήγαμε από το ένα άκρο, που είχαν οι άντρες τον πρώτο λόγο, στο άλλο (στο περίπου πάντα)... καλά που εσύ το βλέπεις αλλιώς! :gotit: Περί υπερβολής με τα yaoi [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=323764&postcount=1715"]αυτό[/URL] το post τα ανακεφαλαιώνει όλα πάνω κάτω [SIZE=1](I rofled όταν το διάβασα)[/SIZE], ούτε οι άντρες δεν κάνουμε έτσι με τα yuri, έλεος! :hahaha: Καλό κατέβασμα/πόρωση... θα περιμένω εντυπώσεις!!
Jul 06 2009 10:26
Photo

Tea-chan → Zoro

Domo arigatou! Θα έχεις αναφορά σε τακτικά χρονικά διαστήματα! Και ναι, δε μπορώ να καταλάβω το γιατί μερικοί άντρες θεωρούν τις bossy γυναίκες, γυναίκες με πυγμή και καλά. Δηλαδή, έλα και πες μου, εάν κάποια κοπέλα σε βάραγε και σε είχε στην απόρριψη, θα σου άρεσε;; Και όμως, τέτοιες γυναίκες θεωρούνται δυναμικές και σέξυ και δε ξέρω γω τί άλλο... No wonder why I hate this kind of feminism... Ου, ρε! Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να πω τίποτα όσον αναφορά τις Ιαπωνικές φωνές, ελληνικό dub εδώ... Απ'ότι κατάλαβα, ο Brook (ως σκελετός) πρέπει να έχει τριψήφιο αριθμό στη πλάτη του, ναι; Θα δούμε και μ'αυτόν. τέλος, θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε το anime στην Ελλάδα, στο Alabasta Arc, αλλά κάποια στιγμή θα τα δω και τα αρχικά... ειδικά τα αγαπημένα μου saga. Αυτά για την ώρα, πάω για κατέβασμα!
Jul 05 2009 22:08
Photo

Zoro → Tea-chan

Καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο!! :hahaha: Ναι OK στα γούστα δεν πάμε κόντρα, άλλωστε είναι γνωστό ότι κι εγώ έχω τις παράξενες προτιμήσεις μου στις σειρές (η Sakura και η Misa που τις μισεί η μισή υφήλιος εμένα μου αρέσουν! XD)... επίσης, σχετικά με την @@ σκηνή wao, δεν το περίμενα ότι ήσουν και κατά της αντρικής βίας!! Μάλλον γι 'αυτό δεν πας και την Caska (poor Guts, πόσα του 'χει κάνει η κακίστρο!~ :nanteee:)! Την Nami την πάω αρκετά κι εγώ... πέραν ομορφιάς, μ' αρέσει πιο πολύ η δική της φωνή από της Robin και γενικά πάω την όλη δυναμικότητα που έχει... τώρα Vivi, αν παρακολουθούσες το anime θα 'βλεπες πόσο φωνακλού ήταν! Και από fan που ξεκίνησα, πιο 'κει μου την έσπασε!! Τέλος, σχετικά με το γριέντζω, από τις κοπέλες ναι... από τους άντρες, πέρα από Franky περίμενε να δεις τον Brook, μόνο αυτό λέω! XD Btw αν κατάλαβα καλά θα συνεχίσεις το manga μέχρι το τελευταίο chapter από κει που είσαι τώρα και... μετά; Θα πιάσεις το anime από το 0; (μακάρι, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγινες τόσο fan!) :hahaha:
Jul 04 2009 23:25
Photo

Tea-chan → Zoro

Ε, τί να κάνω, οι γυναίκες που σπάνε @@ (βλέπε Franky) δε με πολυενθουσιάζουνε! Άσε που έχει μια μυτόγκα, τρέχα για πλαστικούς! Και ρε παιδάκι μου, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, είναι γριέντζω! Θα πρέπει να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα, τότε! Nami και ξερό ψωμί, λέμε!(Να έμενε και η Vivi, ακόμα καλύτερα!) Και η σκηνή της Robin... ε, νταξ'. Την είχα διαβάσει στο ντούκου μια στιγμή, την είχα δει και στο anime... ε, το χώνεψα. Όχι ότι ΔΕΝ ήταν συναισθηματική σκηνή, απλά είχα κορεσμό... Και είχα έμπνευση στο thread! XD Άντε ευχήσου μου καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο! XP
Jul 04 2009 22:53
Photo

Zoro → Tea-chan

[quote=Tea-chan]Όλος παραδόξως, οι σκηνές που θεωρούνται οι πιο δυνατές (συναισθηματικά) δε με πολυάγγιξαν. Ίσως επειδή έκανα spoiler στον εαυτό μου, οπότε ήξερα τί θα ακολουθήσει. Επίσης, θα μου επιτρέψετε να ΜΗΝ είμαι Robin fan. Ναι, ξέρω, είναι πολύ καλή nakama, σκέφτεται τους άλλους και όχι τον εαυτό της, έχει απίστευτο παρελθόν... αλλά δε. Δε. Αδυνατώ να τη συμπαθήσω. Αλλά σα μούλικο ήτανε καλή... Τέσπα, συνεχίζω. Και το anime είναι στον κατάλογό μου για κατέβασμα (εκτός κι αν υπάρχει σε αλυσίδα στο ADN). Προβλέπεται καψιμο.:hot:[/quote]Τώρα το είδα!! :oo: Ώστε μη-Robin fan μας βγήκες τελικά :cry5:, κατά κάποιον τρόπο σαν να το 'λεγε κάτι μέσα μου! Παίζει και να είναι λόγο hype, μου έχει τύχει άπειρες φορές να μου λένε πόσο κορυφαία είναι μια σειρά ή σκηνή anime (βλέπε DMC) και τελικά καταλήγω να περιμένω τόσα πολλά από μια, πιθανώς απλή σκηνή/σειρά, που μου χαλάει κάπως τις τελικές εντυπώσεις, χωρίς να την μισώ! Το ψυχολόγησα, ελπίζω να πέτυχα την "πάθησή" σου! :hot: Still. και το παρελθόν του Franky είναι από τα faves μου, ίσως με λίγο περισσότερα κενάκια από της Robin, αλλά πολύ συναισθηματικά φορτισμένο, χάρη στον Tom-san και την ιδεολογία του! Εμένα μ' άρεσε πολύ η σκηνή που:[spoiler=One Piece Anime Spoiler]Ο Franky αρνείται τα δημιουργήματά του και συνεπώς του δίνει μια μπουνιά για πρώτη φορά στα χρονικά του, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχουν κακά και καλά πλοία... αν το πλοίο φέρει νεκροκεφαλή είναι πειρατικό, αν γλάρο είναι του ναυτικού [SIZE=1](αν και βασικά δεν τα είπε τότε, αλλά λίγο πιο πριν, anw!)[/SIZE] και ότι ο δημιουργός πρέπει να είναι περήφανος για τα "γεννήματα" του κάθε στιγμή, ακόμη κι αν φέρουν την ολική καταστροφή!! Μορφή ο τύπος!![/spoiler]Και τελειώνω με μια ερώτηση... όταν η Robin είπε την γνωστή φράση στο Enies Lobby, ακόμη και τότε δεν σου έκανε τόσο πολύ εντύπωση; :dazed: Όσο για το anime, όπως τα είπες... προβλέπεται κάψιμο, μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες μεταφορές endless shounen στην οθόνη, τόσο καλή που κάποιοι την προτιμούν από το manga! [SIZE=1](seiyuus και themes άπαιχτα πάντως!)[/SIZE] :wooi2: Για το Vagabond πάλι, χαίρομαι που σου άρεσε και περιμένω εντυπώσεις μιας και εγώ θα αργήσω να το πιάσω... kudos και για την παρομοίωση αυτού και του Berserk με τα φρούτα! :hahaha:
Jul 04 2009 20:15
Photo

Tsunade-sama → Tea-chan

:blingeye2: Με συγκίνησες κοπελιά στο Γενέθλια Topic...Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να'σαι πάντα καλά! :)
Jul 04 2009 15:26
Photo

Tea-chan → Adventurer

Domo! Και ναι, μιας και το αποκτήσαμε, ας το εκμεταλλευτούμε! XD
Jul 04 2009 12:49
Photo

Adventurer → Tea-chan

Υπηρχε αλλα εχει κλεισει εδω και καιρο. Μπορεις να ξεκινησεις ενα νεο θεμα [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=22"]εδω[/URL] ζητωντας να ξανανοιξει. Και βλεπω το'φχαριστιεσαι να'χεις σπιτι σου ιντερνετ εεεεε; ;)
Jul 04 2009 12:44
Photo

Tea-chan → Adventurer

Ψιτ, βλαμμένο. Υπάρχει αλυσίδα για το One Piece; Ή τσου, επειδή είναι ongoing;
Jul 04 2009 12:34
Photo

Zoro → Tea-chan

Alo-ha αγαπητή κολόνα του γυναικείου fan κοινού του Berserk!! :hahaha: Έτσι, καταχαίρομαι για το συμβάν... spread the legend! Θέλουμε κι άλλες κορασίδες! ... και αν λάχει και θέλει λίγο τρέλα πες της να περάσει μια και από το forum! :hehehe: Τα ίδια και για το OP (μα πως γίνεται δύο από τις αγαπημένες μου σειρές να έχουν τόσο περιορισμένο γυναικείο κοινό; :nanana: make the difference!), όπου πολύ καλά θα κάνεις να δεις και/μόνο το anime μιας και η κοινή γνώμη συμφωνεί πως είναι πιο πετυχημένο για τον κόσμο της σειράς, αφού η απίστευτη μουσική, χρώματα, φωνές από ταλαντούχους seiyuu και κινήσεις δίνουν πιο πολύ τόπο στην φαντασία που περιέχει, συγκριτικά με το χαρτί! :P [SIZE=1](επίσης εδώ δεν είναι όπως το naruto ή bleach που πήζουν στα fillers, το studio ξέρει πολύ καλά τι κάνει και μας βάζουν πάντα ή λίγα ή καλά fillers, που σίγουρα βλέπονται... τώρα πχ είχαμε μόνο 2 fillers eps αυτή την περίοδο... και γενικά δύσκολα θα δεις πάνω από 10 filler επεισόδια εδώ... όχι σαν τα άλλα που τους βάζουν και 30+ :frozen: και το πάνε έτσι για 2 χρόνια...)[/SIZE] Οι περισσότεροι που διαβάζουν το manga για να καταλάβεις βλέπουν [B]και[/B] το anime και ουσιαστικά το διαβάζουν μόνο και μόνο για να μην έχουν αγωνία για το τι γίνεται πιο κει (τόσο εθιστικό καταντάει στο τέλος!), βέβαια σαν τους τελειώσουν τα chapters πάλι στο ίδιο σημείο είναι αλλά anw... :hahaha: εγώ ομοίως ξεκίνησα να το διαβάζω σαν τελείωσα τα τότε υπάρχοντα επεισόδια του anime, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι (το anime) άξιζε τόσο πολύ που δεν ήθελα spoilers, ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα και είχα άπειρα επεισόδια μπροστά μου. Οπότε (με πολύ δυσκολία) απεξαρτητοποιήθηκα από την δόση του manga! :P [SIZE=1] (αυτοσποϊλερίζομαι ακόμη που και που αλλά σε μικρό βαθμό - το 'χω!)[/SIZE] Μακάρι να σε δούμε σύντομα στο thread του anime ή ακόμη και στου manga... η σειρά, αν εξαιρέσεις έλλειψη romance και καλών μαχών imo, τα σπάει παντού στους άλλους τομείς: περιπέτεια, μουσική, γέλια, συγκίνηση, ανατροπές, φαντασία... εκεί OP is king! Αρκεί να βγεις ζωντανή από τα άπειρα eps (κάτι που βέβαια αρέσει στους fans, 407 eps και συνεχίζει να διατηρείται σε πολύ ψηλό βαθμό, μην σου πω βελτιώνεται συνεχώς... τα καλύτερα έρχονται! Πολύ δύσκολο ένας mangaka να κρατήσει υψηλό επίπεδο για τόσα eps, αλλά ο Oda και το studio κάναν το θαύμα τους)! /fanboy out :p ΥΓ: Εσύ που είσαι και φαν των μάνγκο, έριξες καθόλου καμιά ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7254"]thread[/URL] που άνοιξα πρόσφατα; Δεν ξέρω αν θα σε τραβήξει άλλο ένα endless seinen, αλλά απλά είπα να στο αναφέρω! :P
Jul 04 2009 06:13
Photo

Tea-chan → Zoro

Alo! Θα χαρείς να μάθεις ότι κόλλησα κι άλλη μια κοπελιά με Bererk! 16 volumes σε μία μέρα, ω ναι! Kι άλλα καλά νέα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνεχίζω το manga του One Piece. Έχω φτάσει στο volume 43 και συνεχ'ιζω ακάθεκτη! Μάλιστα, σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να κατεβάζω το anime!
Jul 03 2009 12:58
Photo

Adventurer → Tea-chan

Ανοιξε και κανα κινητο! Ή ελα εφτα καμαρα.
Jul 02 2009 16:02
Photo

Tea-chaniristella

Καημέεεεενο... εάν βάλω όλα τα Hellsing demotivators που έχω, θα με βρίσουν για κάψιμο, πήξιμο ΚΑΙ πρήξιμο!
Jun 30 2009 14:01
Photo

iristellaTea-chan

Honey you missed a Hellsing Demot. I am starting to worry about ya......:hahaha: [SPOILER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1246327058062.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 30 2009 13:58
Photo

Tea-chan → Namida

Μπήκε. Gomen για το spoiler.
Jun 29 2009 12:59