Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → Tea-chan

Ευχαριστώ πολύ!*ureshii* Νομίζω κι εγώ-με όλη τη μετριφροσύνη που με διέπει lol-ότι δεν ήμουν OOC(με M-fics ειδικά ένας τέτοιος κίνδυνος είναι μεγάλος).[I]"You just have to take your time while writing the scenes and you'll definitely improve!" [/I]Thanks for the advice!Αυτό διαπιστώνω όσο διαβάζω και ξαναδιαβάζω το fic.Έχω βρει beta(που είναι και πρώην editor,yay)αλλά είναι currently busy.Μου επεσήμανε όμως ότι στο σημείο που λέει ο Ren αυτό για το...milk*cough* να κάνω κάποια επεξήγηση στο τέλος για το pun.Εσύ τι λες;Να το αφήσω στη...φαντασία των readers ή όχι; LOL,αφού του το'πε και ο Lory(άλλος θεός)!"You like it that much,huh?The path of eternal fighting" XDD Martyr complex σίγουρα,δεν το συζητώ!Αλλά πιστεύω η τροπή που αρχίζουν και παίρνουν τα πράγματα είναι ευνοική για το OTP μας!Τo DicktaroxKyoko το αποκλείω,ας ονειρεύονται τα fangirls(ναι,υπάρχουν και Dicktaro fangirls >_>) ό,τι θέλουν,δεν πρόκειται να γίνει!:burningbe3: [SIZE=1]PS:Gomen for the late reply,αλλά προέκυψε έκτακτη αναχώρηση για πατρικό![/SIZE]
May 30 2009 21:18
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Όχι εντάξει, αυτό το παραδέχομαι πως το έκανα :P
May 30 2009 19:47
Photo

Tea-chan → amaya3

Oho, not bad, my dear... :orly: You just have to take your time while writing the scenes and you'll definitely improve! Btw, ξέρεις να γράφεις χαρακτήρες... τους αναγνώρισα στο fanfic σου. Για beta έχεις σκεφτεί; Hai, hai, γι'αυτό... ψυχολογικά έχει ο άνθρωπος, martyr complex, να μου το θυμηθείς... Έχω ΠΗΞΕΙ τρεις μέρες τώρα... έλεγα "πολλά volumes, ωραία κάτι θα γίνει μεταξύ τους, δε μπορεί!" αλλά... τρίχες. :frozen: Δηλαδή, και να έχει σκοτώσει (θου Κύριε...) τό'χει το δικαίωμα στον έρωτα! Είναι κι άλλη στο φλου σα χαρακτήρας... τη βάψαμε. Θα περάσουν χρόοονια ολόκληρα μέχρι να αρχίσει να προχωράει το πράμα... χώρια οι αντίζηλοι. (Στο μεταξύ, εάν καταλήξει σε ShotaroxKyoko θα φάω τη mangaka!:burningbe3:) Έπρεπε να βγάλω τη χολή μου γι'αυτόν τον άνθρωπο στο thread, δεν άντεξα!
May 29 2009 17:52
Photo

amaya3 → Tea-chan

Helloz~^^Another SB fan,yay! Ορίστε:[URL]http://www.fanfiction.net/s/5057291/1/Revenge[/URL](KyokoxRen lemon a few years from now)Δεν είναι για το τελευταίο κεφάλαιο,απλά ο fangirlισμός έφτασε στα ύψη διαβάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις XD (Απ'ό,τι καταλαβαίνω σπουδάζεις Αγγλική Φιλολογία so...have mercy on my grammar/syntax mistakes!) Υ.Γ. Σπαστικός γιατί;Επειδή δεν κάνει τίποτα για το unrequited love του;Αν ναι,δεν είσαι η μόνη που σκέφτεται έτσι!xD Edit:Μόλις διάβασα το post σου στο "Τι σας τι σπάει κτλ κτλ".Rofl!Θεά!*still rofling*
May 29 2009 17:36
Photo

Tea-chan → amaya3

Allo, δεσποινάριο! Μόλις τελείωσα το Skip Beat! και είδα στο thread ότι έγραψες fanfic για το τελευταίο κεφάλαιο. Link, περικαλώ; Υ.Γ. O Ren είναι θεός, αλλά και σπαστικός! (ό,τι νά'ναι...)
May 29 2009 17:16
Photo

miko-chin → Tea-chan

Έτσι είναι.Αν αρχίσεις δε μπορείς να μην το τελειώσεις!Είναι τόσο εθιστικό.Εγώ σε μια βδομάδα το χα τελειώσει.Και το ξαναδιάβασα μετά απο 3 4 μήνες όλο απο την αρχή σε 3 μέρες.Ναι η kyoko είναι στη φώτο but you shouldn't supposed to know.Δυστυχώς δε το δείχνει μες στο μάνγκα.Ευτυχώς που κάποιος σκέφτηκε να το καθαρίσει και να το χρωματίσει.Αν πας στο thread του μάνγκα θα δεις και το wall που χει ανεβάσει η amaya.Μη μπεις στον πειρασμό να ανοίξεις τα spoiler όμως!!!
May 28 2009 20:15
Photo

Tea-chan → miko-chin

Ναι, το είχα δει το 2ο εξώφυλλο και νόμιζα ότι θα τον δούμε κι έτσι, να κοντράρει τον Shotaro. ΠΟΛΥ κρίμα, όντως! Έχω διαβάσει μέχρι το volume 14 και συνεχίζω ακάθεκτη. Εξεταστική, ξε-εξεταστική, θα το τελειώσω! (και μετά θα περιμένω εναγωνίως το επόμενο κάθε μήνα!)
May 28 2009 20:11
Photo

miko-chin → Tea-chan

βασικά είναι το 2o cover του 8oυ τόμου αν δε κάνω λάθος.Κάπου το είχα και χρωματισμένο ρε γαμώτο.Αν το βρω θα στο στείλω.Δεν εμφανίζεται έτσι όμως μέσα στο στόρι.Πολύ κρίμα.Σε ποιο τόμο είσαι? ΥΓ:Το ξέρω.Γι'αυτο τον παντρεύτηκα!!!
May 28 2009 20:06
Photo

Tea-chan → miko-chin

Ψιτ, δεσποινάριο! Ρίξε τη βλεφαρίδα [url=http://img39.imageshack.us/my.php?image=minitokyoskipbeatmonoch.jpg]εδώ[/url], και πε με από ποιό chapter είναι. Τώρα, όμως, πριν, μπω σε υστερία. Υ.Γ. Ο Hasbando σου είναι ΘΕΟΣ.
May 28 2009 19:54
Photo

Adventurer → Tea-chan

Μου κεντρισες το ενδιαφερον ... Τα λεμε εκει :) (στο ιδιο σημειο με την προηγουμενη φορα)
May 28 2009 01:22
Photo

iristellaTea-chan

I am mostly butthurt ..... O θυμός έρχεται δεύτερος. [SPOILER= naruto manga spoiler] [quote] Όσο για τον Sasuke, πραγματικά ΗΘΕΛΑ να δει τη Konoha ερείπια, έστω και για λίγο, έτσι, για να πάθει κι αυτός ένα σοκ.[/quote] Αυτό ήθελα να το δώ και εγώ.:hahaha: Μόνο και μόνο για την wtf έκφραση. Και ξέρεις τι θα γινότανε μετά ε? Θα τα επαιρνε κρανίο ΚΑΙ με τους AKatsuki.:hahaha: Για το ξύλο δεν ξέρω. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη μάχη όπως και να το κάνει κανείς. O Νaruto δεν έχει άμυνες σε genjutsu. Από την άλλη βέβαια ο Sasuke αρχίζει και στραβώνεται οπότε θα δείξει. Μια φορά πάντως εγώ ξέρω ότι, ότι συμβαίνει δυο φορές είναι δεδομένο ότι θα τριτώσει (aka narutos beating from sasuke that is) Γενικά με τον χαρακτήρα τώρα. Και εγώ που τον πάω το παραδεχομαι. ΕΙΝΑΙ ******* (με κεφαλαία κιόλας για έμφαση) από πολλές απόψεις. Αλλά δεν ξέρω ρε συ τον βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και προσεγμένο σαν στήσιμο από τον Naruto. Είναι και το ότι έχω αδυναμία στους Tsundere - revenge bound - constantly angry characters λίγο. Και μεταξύ μας παίζει ρόλο και το γεγονός ότι σκέφτομαι ότι αν προσωπικά ήμουν στην θέση του και είχα περάσει ότι πέρασε αυτός θα είχα κάνει πολύ χειρότερα (καταρχάς θα είχα σκοτώσει την Karin - "sasuke kun" tzzzzzt (chidori sound) - *karin Drops dead*). Κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγο να ζεις με μόνο σκοπό να σκοτώσεις κάποιον (θεωρόντας ότι είσαι δικαιολογημένος) και μετά να σου έρχονται τα πάνω κάτω. [/SPOILER]
May 27 2009 16:08
Photo

Tea-chan → Adventurer

Αύριο. 6:00 το απόγευμα. Λέσχη. Πίτσα.
May 27 2009 16:07
Photo

Tea-chaniristella

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: A, πρέπει ο Kishimoto να κάνει πιο συχνά τέτοια! Είναι πολύ διασκεδαστικό να σε βλέπουμε θυμωμένη! [SPOILER=Naruto spiler]Τώρα, ειληκρινά, τί να σου πω... :terror2: πιο πολύ σε σοκ είμαι, παρά θυμωμένη με αυτήν την εξέλιξη. Για την ακρίβεια, πρέπει να το δω το chapter για να βγάλω άποψη. ΠΑΝΤΑ τα spoiler mislead us, ya know? Αλλά έχει και τα καλά του... ο Kakashi επέστρεψε, δε μπορείς να πεις!:canthelp: Όσο για τον Sasuke, πραγματικά ΗΘΕΛΑ να δει τη Konoha ερείπια, έστω και για λίγο, έτσι, για να πάθει κι αυτός ένα σοκ. Και για τον ευσεβή μου πόθο για τη σφαγή, ελπίζω ο Naruto να του αλλάξει τα φώτα του Zero no 2, ( ή μήπως ο Zero είναι Sasuke no 2; ), που εάν δεν έχει μια εκδίκηση στο μυαλό, δε μπορεί να λειτουργήσει! Sorry, αλλά καλό λόγο γι'αυτό το παιδί δεν έχω να πω! [/SPOILER]
May 27 2009 15:49
Photo

iristellaTea-chan

[SPOILER= naruto manga ]Πες τα ρε κοπελιά γιατί πάνε να με τρελάνουνε που ξετρελάθηκαν όλοι με το Messiah jutsu του Nagato. Το νερό το έκανε κρασί να έχει κάτι να τους φιλέψει για το after battle party ή τους άφησε έτσι? One Piece το κάναμε το manga γ....ω την τρέλα μου μέσα. Τεσπα ας ελπίσουμε με τον Sasuke να χορτασουμε φονικό.[/SPOILER]
May 27 2009 15:39
Photo

Zoro → Tea-chan

Τουλάχιστον τελειώνεις στις 30, εγώ μέχρι μέσα Ιουλίου με βλέπω με αλυσίδες... :/ ας είναι καλά τα κλιματιστικά! Weeeee, ναι Lenalee και ξερό ψωμί... τσέκαρε και την νέα prof pic μου, hope you like! :joyful: Για Guts, Zoro και Robin δεν χρειάζεται να πω πόσο fan είμαι... αφήνω το useless spam στην φαντασία σου (αν και κάτι θα φας στο τέλος :hehehe:). Σχετικά με Alucard x Seras τώρα, βασικά πιο πολύ εννοούσα ότι μ' αρέσουν οι 2 τους γενικά (η Seras ειδικά καμία σχέση με την αναίσθητη κούκλα της σειράς των 13 επεισοδίων... εδώ, πέρα από διαφορά στήθους, νίκησε και με διαφορά χαρακτήρα... XD Anderson too, εκτός από το στήθος κομμάτι! :hahaha:), δεν αναφερόμουν τόσο σε ζευγάρι, ειδικά από την στιγμή που έφαγα spoiler (κλασικό θύμα του spoilerισμού, σε τέχνη το 'χω αναδείξει! :nanana:) ότι [spoiler=hellsing-maybe-spoiler]κάτι θα παιχτεί με αυτήν και τον Pip... αν και πιο κει άκουσα και κάτι ότι πεθαίνει αυτός... damn πάντα έτσι την παθαίνω, αλλά για να μην φάω άλλα spoilers σταμάτησα το διάβασμα, οπότε δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι! :emptyonexg1:[/spoiler]Άλλωστε θα μου φαινόταν παράξενη μια σχέση master-slave/student να καταλήξει σε ιστορία αγάπης, δεν τον έχω για τέτοια τον Αρουκάρδο :nanana:, εκτός κι αν αναφερόσουν σε σχέση πατέρα-κόρης, όπως αυτή που είχες πει παίζει με Guts και Schierke, οπότε έχει όντως καλές προοπτικές να βγει μια καλή σχέση... ψυχούλα ο Alu αν το θέλει! (aka enlighten me, oh hellsing tensai!) Επίσης κάτι ακόμη είχα φάει spoiler (τι καινούριο) για μια demon μορφή της Seras, από μια εικόνα σου νομίζω κιόλας, αλλά και πάλι δεν το πήγα παρακάτω... μάλλον είναι το κλασικό super saiyan power up που παρατηρείται στα anime προς το τέλος... αν όντως αυτό εννοείς, ελπίζω indd να λέει τόσο! :tensai: Τέλος: [URL="http://i47.photobucket.com/albums/f159/Vavoss/Cool%20Hellsing/ChillinAlucard.jpg"]τσάκω[/URL], [URL="http://doomsplosion.deviantart.com/art/Seras-Victoria-83575532"]τσάκω[/URL] και [URL="http://i83.photobucket.com/albums/j320/Sakari6/New%20Siznit/integra_smoking3.jpg?t=1243375014"]τσάκω[/URL]! (αμφιβάλλω αν δεν έχεις πετύχει έστω και μια τους, μιας και το devart είναι το λημέρι σου -η 2η ήταν και από τον ίδιο user που έκανε τις OP εικόνες που δωσες- , αλλά τι να κάνουμε... δυστυχώς στο hellsing δεν παίζει "όργιο" από fan arts όπως στο OP XD... και btw στην τελευταία που σου έβαλα μπορώ να πω είναι η μοναδική περίπτωση που θα άρχιζα να πηγαίνω την Integra λίγο :nbleed:, αν τις έφευγαν αυτές οι αντρικές ορμόνες που έχει πιστεύω δεν είναι και τόσο κακιά... απ' έξω τουλ XD). Κudos και για τις δικές σου... ο Zoro πολύ rl έμοιαζε... η Robin πάλι, damn, μπορεί να μην είχε το ίδιο kawai πρόσωπο της waifu μου, αλλά αν έβγαζε τα κανονικά της χέρια από εκεί που τα έχει στην εικόνα θα ήταν μια μεγάλη βελτίωση!! :burningbe3: /pervert off PS: και τελευταίο δωράκι, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw&feature=related"]manga powa[/URL]! PS2: congrats αν έφτασες ως εδώ! :bike:
May 27 2009 01:49