Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Robin-Chwan

Εχμ... τις εικόνες Naruto που έβαλες, πρέέι να πάνε στο "Funny pics", όχι στο "Cool pics"... ^^;
Jul 12 2009 17:10
Photo

Nozomu → Tea-chan

XD... ok thnx... (bb?) XDDDD
Jul 11 2009 17:03
Photo

Tea-chan → Nozomu

Okay, thanks, bye-bye. :P
Jul 11 2009 16:06
Photo

iristellaTea-chan

AAaa........ Ι see.... Τι να κάνω με δυο μέρες άυπνη το μυαλό χάνει στροφές. :333 Ηappy postu postu.
Jul 09 2009 08:53
Photo

Tea-chaniristella

Domo! Ok, ξέρω τί να βάλω τώρα. Και όχι βρε, original artwork έιπα, δηλαδή νέο artwork από τον Kishimoto! Βγήκε καινούριο artbook και βρήκα τα scans! ;)
Jul 09 2009 08:51
Photo

iristellaTea-chan

To anime του naruto είναι στο σημείο που μάζεψε ο Sasuke την Karin. Στο επόμενο επεισόδιο [SPOILER]θα βάλει στο team του και τον Juugo.[/SPOILER] Δικά σου τα fan art?Ανυπομονώ να τα δώ.:wooi2: Το post στο bleach διορθώθηκε ήδη (i am faster than my shadow):congrats:
Jul 09 2009 08:49
Photo

Tea-chaniristella

Μιας και ξέρω ότι παρακολουθείς το anime του Naruto, για πες, σε ποιό σημείο έχει φτάσει από το manga; Θέλω να βάλω original artwork και θέλω να βάλω κατάλληλα spoiler tags... Edit: Α! Έκανα ένα άκυρο post στο thread του Bleach manga... διέγραψέ το, plz...:emptyonexg1:
Jul 09 2009 08:42
Photo

Tea-chan → Adventurer

Ψήνομαι, αλλά έχω δουλειά. Για να πάρεις μια ιδέα, δουλεύω σε όλες τις ώρες καταστημάτων...
Jul 09 2009 07:04
Photo

Adventurer → Tea-chan

Σημερα λεμε να παμε για βολεϋ το απογευμα, ψηνεσαι;
Jul 09 2009 05:05
Photo

Tea-chanSponis

Γραπτός λόγος είναι, λάθος μου που σε παρεξήγησα... gomen. (m_ _m)
Jul 08 2009 11:39
Photo

SponisTea-chan

δυστυχώς πλέον σε αυτό το φόρουμ δε μπορώ να πω τπτ ούτε για πλάκα... όλα περνάνε υπό το πρίσμα του globalmod και πρέπει να απολογούμαι για οτιδήποτε... εσύ δε φταις σε τπτ. και το σχόλιο που έκανα στην αρχή δεν ήταν καν για τον MJ. Για το πανηγυράκι που έχει στηθεί ήταν. Αλλά αμέσως να γίνει της σφαγής... και το σχόλιο που έκανα στο εδιτ για σένα, πάλι χάριν αστεϊσμού ήταν... αλλά φευ
Jul 08 2009 11:37
Photo

Tea-chanSponis

Τώρα τί έγινε; Δεν είχα σκοπό να πω σε κανέναν τί να κάνει, σοβαρά...
Jul 08 2009 11:20
Photo

Zoro → Tea-chan

*butts in again* Τσέκαρα την αλυσίδα που αναφέρεις (τώρα που είδα ενδιαφέρον, μην πάει χαμένο :wis:) και τα DVD τελευταία φορά τα κράτησε ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=5758"]jimmare[/URL] απ' όσο κατάλαβα και μετά έκλεισε η [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=273606#post273606"]αλυσίδα[/URL], μιας και δεν είχε κίνηση. Τώρα, αν θες να περιμένεις να σου απαντήσουν για το αν θα ξανανοίξει OK, αλλά αυτός είναι ο "άνθρωπός" σου γενικά! Έχε το υπόψιν να επικοινωνήσεις μαζί του ίσως! [SIZE=1](μάλλον ήδη το ήξερες, αλλά είπα απλά να το αναφέρω, καλού κακού!) [/SIZE] Btw, όταν με το καλό τα αποκτήσεις, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, ελπίζω όντως να αντέξεις μέχρι τέλους και να σου μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον γιατί δυστυχώς γνώρισα μερικές περιπτώσεις όπου άτομα ξεκίνησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και, αν και δεν την ντρόπαραν, λόγω όγκου επεισοδίων την άφησαν σε αόριστο standby! Κουράγιο! :nanana: [SIZE=1](πάω να διαβάσω επιτέλους... να τι σου κάνει το OP!)[/SIZE]
Jul 06 2009 12:42
Photo

Zoro → Tea-chan

Α, θα συμμετέχεις και σε συζητήσεις στα thread, καλά πάμε!! Μάλιστα εσύ διαβάζεις και το manga, ενώ εγώ όπως είπα το σταμάτησα για να μπορώ να τα βλέπω μόνο από το anime, μιας και μου αρέσει πιο πολύ και δεν ήθελα spoilers. Σιγά σιγά θα ξέρεις πιο πολλά κι από μένα! :nanteee: Οπ, και το 'ξερα ότι κάτι θα ξεχνούσα, ήθελα να την αναφέρω κι εγώ την Integra... χαρακτηριστικότατο παράδειγμα των γυναικών που μιλούσαμε! Για την Nami επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε μου την έσπαγε τρομερά! Bitchy, να την κοπανάει όποτε την βολεύει, έκλεβε κλπ Σαν προχωρούσαν τα eps όμως, γινόταν όλο και πιο καλή (είχαμε επίσης και κάποιες [URL="http://apforums.net/showthread.php?t=9362"]προσθήκες[/URL] :wis:), συμπαθητική και όντως νοιαζόταν για τους άλλους! Είναι όπως λέω πάντα, κάθε arc του OP (εξαίρεση thriller bark) είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Γι' αυτό από το πλήρωμα μ 'αρέσουν όλοι πια, μέχρι και οι Usopp και Brook που δεν τους μπορούσα αρχικά! [SIZE=1](και ναι, ο Luffy το θέλει το ξύλο του ώρες ώρες!) [SIZE=2] Τα επεισόδια ναι, αν μπορείς να τα πάρεις από αλυσίδα καλύτερα! Εγώ έκανα 2 μέρες να τα πάρω όλα σε top ποιότητες πρόσφατα (παλιά τα είχα σε rmvb, οπότε τα ξανακατέβασα πριν κάνα μήνα), αλλά έπρεπε να 'μαι συνεχώς μπροστά από το pc να βάζω το megaupload[/SIZE][/SIZE][SIZE=2] ή το irc[/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] να κατεβαίνει, δυχτυχώς δεν κυκλοφορούν σε καλό torrent! Α, και καλό ξεκίνημα με την δουλειά και από μένα, να μην ζηλεύω τουλάχιστον που μόνο εγώ λιώνω εξεταστική ακόμη, ενώ όλοι τελείωσαν! :drink: [/SIZE][/SIZE]
Jul 06 2009 11:07
Photo

Tea-chan → Zoro

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο διαπιστώνω ότι πρέπει να το πάρω από την αρχή. Βλέπεις, μιας και τα πρώτα τα είδα με ελληνικό dub, έχω χάσει πολλές ορολογίες και ονόματα. Μπαίνω στο thread "One Piece, Γενική Συζήτηση" και δε πιάνω πολλά... θα αρχίσω από το μηδέν σε κάποια φάση, ώστε να χτίσω μια γερή βάση. Να μπορώ να συμμετέχω και σε σηζητήσεις σε βάθος, βρε αδερφέ! Γενικά, είναι όπως τα λες με τις θυλικές παρουσίες. Δε λέω να είναι οι γυναίκες πρόβατα και καλά, αλλά οι λεγόμενες "δυναμικές" γυναίκες μου σπάνε τα νεύρα σε κομμάτια!:burningbe3: Συνήθως είναι ξινομούρες (αν και όμορφες), παγερές, με υφάκι και μύτη στα ουράνια... γενικά δε πάω τέτοιους χαρακτήρες, ανεξαρτήτου φύλου, αλλά μιας και είμαι κοπέλα, οι γυναίκες στα anime που είναι έτσι μου τη σπάνε στο υπερπολλαπλάσιο. Τις θεωρώ σκύλες, απλά. Γι'αυτό και δε χωνεύω την Integra και λατρεύω τη Seras ( ο πιο υποτιμημένος χαρακτήρας του Hellsing, και θα δεις γιατί. Η Θεά δεν έχει δείξει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει. ΣΙΓΟΥΡΑ θα τη λατρέψεις!:congrats:) Τώρα για τη Nami, είναι λίγο tsundere κι αυτή, αλλά ο Luffy θέλει ένα χέρι ξύλο ώρες-ώρες! :hahaha: Ούτως ή άλλως, η ζωή που είχε δεν την έκανε ακριβώς... "γλυκιά" κοπέλα! Νοιάζεται, αλλά με τον τρόπο της. Για τα επεισόδια, θα ψάξω σε αλυσίδα στο ADN. Μιας και τό'χουμε, ας το εκμεταλλευτούμε! Γιατί, να κατεβάσω 400 πόσα επεισόδια... με πιάνει ζαλάδα...!:blurah5:
Jul 06 2009 10:48