Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Maffy
:kakaka: Ορίστε δεσποινίς:
[SPOILER=new scary desktop][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/f56a6bba.jpg[/IMG][/SPOILER]
Οκτ 09 2011 15:23
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Χαχα χαίρομαι που είμαι πια πρώτη στη λίστα για να τα βλέπω! xD Φέρε φέρε! Δεν έχω δει κανά άλλο τρομακτικό desktop τελευταία x)
Οκτ 09 2011 15:15
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Θες να σου βάλω εδώ το καινούργιο μου desktop να το δεις πρώτη να τρομάξεις? :hehehe:
Οκτ 09 2011 15:10
Maffy → GhostPrince
Εγώ είχα το δικό μου κόλλημα με ένα άκυρο mmo και είχα κολλήσει για τα καλά xD Αναγκαστικά, κατά την περίοδο της τρίτης λυκείου (το παιχνίδι το'παιζα γύρω ένα χρόνο ή δύο) έκοψα να παίζω γιατί μου κλείδωναν τον υπολογιστή αν και κάθε φορά είτε έσπαγα τον κωδικό ή τον έβρισκα... Καλές μέρες :drink: Ευτυχώς όταν πέρασε ο καιρός, είδα πόσο άχρηστο ήταν το παιχνίδι και καλά έκανα και δεν έπαιζα άλλο xD
Kαι καλά εννοείται ότι είναι special απλώς ελπίζω να έχει καλό λόγο που είναι σπέσιαλ κι όχι απλώς έτυχε όπως έγινε με τον Sora >_> *dislike
Kάθισα χτες το βράδυ κι έπαιζα το duodecim μπας και το τέλειωνα κι αυτό μία μέρα και μιας κι ήταν η bonus day αλλά στο τελικό boss δεν έφτασα Τ.Τ Στην αρχή χάθηκα αλλά μετά βρήκα το δρόμο και μερικές ώρες αργότερα τελείωσε η bonus day και σταμάτησα γιατί παίρνει αιώνες να κάνεις lvl up χωρίς bonus και παίζω με 5 ταυτόχρονα T.T
Οκτ 09 2011 07:58
GhostPrince → Maffy
I see, εγω απτην αλη εχω xbox360, (ασχετο αν εχω νατανιξω αποταν εβγαλα το FF13) αλλα τεσπα...ας ελπισουμε να βγει το versus στο ps3 μονο >.<
με το Lineage ειχα φαει αρκετο καψιμο εγω μια περιοδο στο γυμνασιο, αν και πεζαμε αρκετοι τοτε :P wow...κιεγω τα ιδια, το χα δει λιγο αλλα δν με τραβηξε, οποτε τσουκ xD τοτε ητανε πανω κατω π σταματησε και το καπψιμο αλλα np xDD (ητανε που μετακομισαμε κιολας τοτε >.<)
και παντα ο μαιν στα games ειναι αυτο το οτι να νε εκλεκτη περιπτωση...:blush2: ειδικα στα rpg τετιου στυλ :if::kakaka: αλλα οκ, δν με χαλαγε ποτε αυτο XDD
and really?? δν το χω δει αυτο(I didnt know :if:) :PP
P.s: set completed....finally :P
Οκτ 08 2011 17:03
Maffy → GhostPrince
Nope, σκοπεύω να πάρω όταν βγει το vs13 πιθανότατα.... αν φανεί καλό xD
Eίχα παίξει lineage για ελάχιστο χρονικό διάστημα όταν μια φίλη μου, μου έδωσε ένα ελληνικό σέρβερ αλλά δε με κράτησε και wow είχα παίξει ένα demo αλλά mehhh δε με τρελαίνει αλλά ναι δε βλέπω ότι είναι δημοφιλές εδώ γύρω xD Και τώρα που πρόσεξα το video που σου'στειλα, οι φωνές ακούγονται διαφορετικές. Στο δικό μου παιχνίδι ακούγονται ακόμα πιο γελοίοι xD Kaι ναι, εγώ κι η φίλη μου τον λέμε Tidus Wannabe aλλά όχι, τον Sora δε μου τον φέρνει xD Αλλά όπως σχεδόν σ'όλα τα παιχνίδια, είναι μια special existence αλλά δεν ξέρουμε ακόμα γιατί xD
Kaι τελικά για το Ρ4, υπάρχουν κι άλλα anime aπ΄τα παιχνίδι! Είχα δει ένα "Persona: Trinity Soul"
Οκτ 08 2011 16:35
GhostPrince → Maffy
:kakaka: , ε ναι, δν πολυ λεει, ουτε εγω ξερω κανεναν που να εχει >.< (κιουτε εγω εχω) :P but... εχεις PS3? :Q
καλα δν ειναι και τοσο χαλια, αλλα ειναι αυτο, οχι τοσο κλ γραφικα, κιοτι ειπα πιο πριν γ μι τα χαναλεω xD πιστευω, λογικα 8α χει ζητηση στη japan, αλλα ευρωπη..δνν ποσο μαλλον ελλαδα, εδω ειμαστε κολημενοι με τα wow και τα dota, & τα l2, οποτε αντε 1 χτους χιλιους να χει ff acc :hihi2: δν ξερω κανενα παντος....και το πσιλοβαρε8ηκα κιηδη το game >.<
ναι αστα...μια χαρα char ητανε, το κανανε Xmen :hihi2: αυτο δν πολυλεει, ανεβασει και τη δυσκολεια του παιχνιδιου, αλλα σιγα XD Και λ0λ, επικ το link :hihi2: τρελος ο τυπος εντελος :kakaka: , ο μαιν παλυ μου 8υμιζε Tidus σε μυξη με τον μαιν απτο KH :blurah5:
yey :3
Οκτ 08 2011 15:15
Maffy → GhostPrince
Haha, ναι το 2 aν θυμάμαι καλά και μου'χε κάνει εντύπωση κι εμένα xD Στο μεταξύ στο τσακ είμαι να φτιάξω psn account και να κατεβάσω ότι μου λείπει αλλά δε θέλω και κανένας φίλος μου δεν έχει /ο/ (τουλάχιστον που να μένει Ελλάδα αλλιώς it's a bitch να στέλνεις χρήματα εκτός). Και κρίμα το 14 το'χα περάσει για αρκετά καλούλι (απ'ότι είχα διαβάσει xD).
ΑΝD IKRRR! Ο Snow φαινόταν τόσο cool και τώρα έγινε τόσο gay ;-;
Όσο για το SH, ναι είναι περίεργο<3 Αλλά τόσο κωλοτέλειο την ίδια στιγμή xD Δες [url=http://www.youtube.com/watch?v=a4CWnIsE7HY&feature=autoshare]αυτό[/url]! Αυτό που σιχαίνομαι βέβαια είναι ότι τα save points δεν κάνουν heal ή τπτ Τ.Τ
Να γιατί δεν το'χω πετύχει! Πάντα το μπερδεύω μ'άλλο anime που΄χει παρόμοιο τίτλο /ο/
Kι έλα λίγο ακόμα και θα τελειώσει όλο το σετ! xD
Οκτ 08 2011 14:17
GhostPrince → Maffy
ισος...εγω αναποδα τα δα οποτε...xDD αν και νομιζω οτι οντος το μανγκα ηταν πιο "αργο" απτο ανιμε :P
Το 2??? Ο-ο αυτα τα τοσο παλια δν τα χω δει καν εγω :p απτα τοτε gameboy και δν χρω γω τι :P και ναι λογικο, δν μπορει να αντεξει το ονλινε τοσο καλα γραφικα χωρις κοληματα, εδω με τετια γραφικα κιεχει lag :P και μ 8υμιζει πολυ lineage το οπως ειναι στημενο, αλλα τεσπα xD
and ooh shiiiiit XD τον σκοτωσανεεε, τι ωραιος char, πως τον καταντησανε ετσι ;o :sigh2:
*I wont play it* ....or not xDD well, δν το βλεπω να το παιζω γενικα το 13-2,
το versus κ με το ζορι με βλεπω ;p
και λολ, wtf? το δα το sh στο yt λιγο, δν το χω παιξει τελικα :P (as expected)
& δν ειναι δν εχεις δει...γτ απο games προερχεται xDD
το πρωτο επ. εμενα με τραβηξε αρκετα παντος, και φαινεται να νε αρκετα καλα βασισμενο στο P4 game, αποτι ακουω δλδ, γτ ουτε εγω τα εχω παιξει (αν κ 8α8ελα) :)
μου κανε αρκετα καλη εντυπωση παντος, (αν εξερεσεις μερικα fail πραματα) 8ελω να δω τη συνεχεια παντος :)
p.s: ναι το κτλβα, παραητανε ghost, μαζι με το ΒG σε συνδιασμο ;3 (κ ακομα ψαχνω ava & sig για να γινει complete D.gray set :3)
Οκτ 07 2011 22:32
Maffy → GhostPrince
To DN με κούρασε στο manga μόνο. ίσως επιδή ήδη είχα δει το anime κι όλα αυτά τα wall of texts μου'πεσαν κάπως xD
Aκόμα προσπαθώ να πάρω το ff 8+9 αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω στο τέλος xD Απ'ότι είδα έχει βγει και το 2 για psp οπότε κάπου θα το βρω κι αυτό. Και μην ξεχνάς ότι το 14 είναι online παιχνίδι οπότε φυσιολογικά να μην έχει ps3 γραφικά! Και μόλις είδα μια φωτό για το πως θα φαίνεται ο Snow στο 13-2. Gay werewolf transformation complete. [URL]http://finalfantasyxiii2.files.wordpress.com/2011/10/jump-snow-scan-ff13-2.jpg[/URL] .
To Shadow Hearts είναι νομίζω 3 παιχνίδια αλλά το 3ο (αυτό που παίζω) δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα 2 κι είναι τελείως γελοιο και δράμα κι έλεος και το λατρεύω για κάποιο περίεργο λόγο xD Xτες που έπαιζα πέθανε η αδελφή του Al Capone ;-;
Και δεν έχω δει κανένα Persona οπότε δεν το ακουμπάω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια xD
PS: Άλλαξε χρώμα στο font /ο/ Δεν βγάζω τι γράφω σχεδόν xD
Οκτ 07 2011 19:56
GhostPrince → Maffy
ισος, οντος πσιλοεχαση το ενδιαφερον του σαν ανιμε/μανγκα μετα το 8ανατο του L, αλλα μετα εφτιαξε νομιζω δν το χασε κιεντελως :P (ασχετα αν ο N ηταν gtp char, ειχε τη φαση του κιαυτο το arc) :3 για το DN, δν 8αλεγα οτι με κουρασε κιολας...(μιλα τωρα DN fan και code geass...even after years still my favs:kawaii:) τωρα για bakuman...ΝΑΙ, εχει αρχισει και με κουραζει XD
ναι κιεγω, αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε :P(αν και πιστεβω οτι τα καλυτερα ff ηταν τα παλια, γνωμη μου τωρα :P) το 14 τωρα δν 8αλεγα κιοτι με 8αμπωσε, ασχετο οτι ειναι online και πρεπει να πληρωνω για να παιζω(π σιγα μι το κανω) μενα week free code πεζω λιγο :kakaka: τα γραφικα δν μαρεσουν τοσο, FFX και χειροτερα ειναι :P :if: χιλιες φορες το 13 muahahaha...(αν και βγηκε πιο μετα οποτε οκ, δηκαιολογητε η φαση)... shadow hearts δν νομιζω να το χω δει ή παιξει ποτε...:beaten: καλο ειναι? αν και το ps2 μου το χω καπσει χρονια τωρα οποτε σιγα :hihi2:
βγηκε και το persona 4 btw, επιτελουυυς <3
Οκτ 06 2011 22:50
Maffy → Fallen_Mpougatsa
To each his own που λένε xD Με ψιλοτρομάζει το γούστο σου αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν το λες κακό αλλά και πάλι με τρομάζει xD
Οκτ 06 2011 22:21
Maffy → GhostPrince
To DN μ'άρεσε μέχρι περίπου που πέθανε ο L. Ναι ναι ξέρω, το αιώνιο L fangirl αλλά απλώς η ιστορία δε μου κάθισε καθόλου καλά μετά το θάνατο του x) Προχωρούσε πολύ άκυρα και γενικά ήταν χειρότερη απ'το πρώτο μέρος. Και σαν manga με κούρασε @.@ Είχα κάτσει να δω το anime στην αρχή και το λάτρεψα αλλά στο manga όλα αυτά τα κατεβατά με σκότωσαν μέχρι να τελειώσω xD (κάτι τέτοιο γίνεται τώρα στο bakuman. Στην αρχή τα κατεβατά ήταν ενδιαφέροντα αλλά τελευταία, ούτε καν τα διαβάζω ολόκληρα εκτός αν χρειάζεται). Βέβαια σαν συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, δεν μπορώ να πω <3
Kαι τι να πεις, FF είναι αυτό xD Τώρα κάθομαι και παίζω το Shadow Hearts στο ps2 κι έχω αφήσει το dissidia και τα υπόλοιπα FF που΄χω /ο/ Αναρωτιέμαι για τι να πρόκειται το FF15 όταν μια μέρα βγει! xD
Οκτ 06 2011 22:19
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Ha ha, έτσι φαίνεται. Αλλά είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο, δε μπορείς να πεις?
Οκτ 06 2011 18:02
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Φίλε έχεις περίεργο γούστο XD Αλλά σε πάω μόνο και μόνο γι'αυτό το weirdness xD
Οκτ 06 2011 17:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται