Community Status Updates
GhostPrince → Maffy
:kakaka: για το shingeki λες??? live action?? :Crying2: αυτο πρεπει να το δω, αν βγει, πραγματικα, χαχαχαχα XD τωρα για FT δν ξερω...δν εχω και καλη εμπηρια απο ανιμε ταινειες...βαλε dragonball XD
χαχα, nice..κιεγω μια απτα ιδια...:P αντε να δουμε πως 8α εξελυχ8ει κιαυτο....περιμενω πολλα παντος <3
το UN-go τωρα το βλεπα κιεγω...Οκ, ειχα εμφιβολειες απτο trailler....αλλα τωρα ειμαι σιγουρος...ο main ειναι αδερφος του Kaiba δν παιζει :hihi2: αλλα περα απτην ακιροτητα μαρεσε το πρωτο,(αν εξερεσεις τη Mindfuck αρχη).. μαρεσει αυτο το ιδος ανιμε, αλλα να δουμε πως 8α παει κιαυτο...φαινεται λιγο περιεργο :P well...8α διξει :)
και λ0λ, πρωτη φορα ακουω εργασια που πιανει 5 :OMG3: τι να πεις...
και τωρα που το προσεξα στο προιγουμενο ποστ :Crying2: εχεις μα8ημα τουρκικααα?? πως αντεχεις...XDD εγω δν την αντεχω αυτη τη γλωσσα :hot: μ πεφτει καπως στο ακουσμα.. XD
Oct 13 2011 23:01
Maffy → GhostPrince
Naι το διαβάζω κι εγώ xD Κι άκουσες? Θα γίνει ταινία λένε αλλά υπάρχει η φήμη ότι θα είναι live action... Ελπίζω όχι... Και ταινία Fairy Tail θα βγει και δεν ξέρουν αν είναι anime ή όχι αλλά αν δεν είναι.... αχ...
Και συμφωνώ για το Guilty Crown. Είχα αμφιβολίες αλλά το ερωτεύτηκα xD Ιδίως το τραγούδι<3 Τόσο friggin τέλειο<3 Και χαίρομαι που σκεφτόμαστε το ίδιο XD Όταν είδα την τύπισσα ήμουν "Από ποιο Final Fantasy βγήκε?" xD Ανυπομονώ για επόμενα επεισόδια!<3 Και το UN-GO κακό δεν το λες καθόλου. Λάτρεψα τον Inga <3
Κι όσο για τα μαθήματα.... UGHHH. Σήμερα ο καθηγητής μας είπε ότι η εργασία σ'αυτό το μάθημα είναι υποχρεωτικό κι ότι παίρνει 5 βαθμούς x.x ΚΑΙ! Χωρίζεται σε 2.5 και 2.5. Γραπτή εργασία και... παρουσίαση... Πρέπει να με μισούν... *cries in her corner again
Oct 13 2011 22:46
GhostPrince → Maffy
χαχα, ωστε το διαβαζεις κιεσυ XDD ναι κιεμενα μεχει τραβηξει αρκετα :P (αν κιακομα στο 5το chapt. ειμαι xD)
nice, τι να πω...ganbatte *~* αναπληρωση σαββατο...απιστεφτο...αν τι μιλαω με τις απεργιες μια απτα ιδια κιεγω, 8α χω μα8ημα σαβατιατικα >.< whatevah :P
ειδα και το guilty crown btw, με πορωσε καπως :hihi2: cant wait for da next ^^ το OP 8α μ κολησει το βλεπω :oo::hihi2: and those kawaii clothess :joyful: εντομεταξυ η τυπισα στην αρχη του επ. μου 8υμισε την aerith για καπιο λογο :hot:
Oct 13 2011 22:27
Maffy → GhostPrince
Shingeki no Kyojin <3 'Ολως παραδόξως το αγαπώ αυτό το manga αν και συνήθως δεν είμαι πολύ του αίματος κλπ. Ιδίως αυτός ο cleanfreak general ή τι είναι, τον λατρεύω<3
Και τελικά λάθος την αίθουσα είχα σημειώσει >_> Και γενικά φέτος τα βλέπω ζόρικα τα πράματα... Ασκήσεις λένε, παρουσιάσεις λένε, πολλή συμμετοχή λένε... αχχχχ Τ.Τ Και εκεί που νόμιζα ότι δεν είχα Παρασκευή, βλέπω ότι έβαλαν τα Τούρκικα την Παρασκευή και το εναλλαλτικό μάθημα είναι την Πέμπτη στην μοναδική ώρα που'χα μάθημα εκείνη την ώρα κι είναι και υποχρεωτικό Τ.Τ Και την άλλη Τετάρτη έχουμε απεργία και θα αναπληρώσουμε το Σάββατο Τ.Τ *cries in her corner
Oct 12 2011 21:50
GhostPrince → Maffy
:kakaka: yey, κατι ειναι κιαυτο :P
8α τη δουμε κιαυτη ^w^ Εγω πηρε το ματι μ καπου...και ξεκινησα το "Shingeki no Kyojin"(μανγκα), καλουτσικο φαινεται και μου 8υμιζει λιγο berserk :3
nice,πως πηγε? xDD
εγω παλυ σημερα, πρωτη μερα σχολη :joyful: δν καναμε καν μα8ημα, τη πεμπτη ξεκιναμε μα8ημα και να δω πως 8α παω με τις απεργιες >.> :sigh2:
Oct 11 2011 18:31
Maffy → GhostPrince
Aπ'ότι είδα, ο παιδικός του φίλος φαίνεται να'ναι ο αρχηγός των POG οπότε yay... φαίνεται original... x)
Και από Mirai Nikki λατρεύω τη Minene η οποία θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια<3
Και σκέφτομαι ότι πρέπει να κοιμη8ώ νωρίς γιατί άυριο ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ότι έχω μάθημα στις 8 και ο καιρός είναι χάλια.... και δεν ξέρω *shakes head* Το βλέπω πάλι να κατεβαίνω 40 λεπτά για το τπτ μες στη ψιχάλα Τ^Τ
Oct 10 2011 19:04
GhostPrince → Maffy
:kakaka: ηταν οτι να νε, κιοσο παει, ολο κ περισσοτερες επιροες απο yugi διακρινω :unlucky:
αντε να δουμε πως 8α εξελιχ8ει αυτο, ελζπιζω να μι βγει κανας pegasus στυλε puzzle freak :sigh2:
κανονικα.... :madtodeath:
και ναι αστα, creepy δν λες τπτ xDD *εγινα ηδη fan της* :3:lovulovu:
χαχα, τι αλο? :P
Oct 10 2011 15:19
Maffy → GhostPrince
To 2o επεισόδιο με σκότωσε Χ.x Κάθε λίγο και λιγάκι αναρωτιόμουν γιατί το έβλεπα? Τ.Τ
Και κανονικά δε θα το κάνουν μιας και το manga έχει τελειώσει άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτεί η ιστορία. Κανονικά πάντα... Τ.Τ
Η Yuno τα σπάει. Η πιο creeper character ever xD
Oct 10 2011 14:48
GhostPrince → Maffy
8α τα δουμε στη πορεια :kakaka:
το ειδα κιεγω το mirai nikki , πολυ ωραιο φαινεται, ισος να γινει οντος απτα fav μου αυτης της σεασον ^^ και οκ, η τυπισα με τα ροζ μαλια ειναι η ενοια του stalker :hiding_something::hihi2: ειδικα στο τελος του επ. με πε8ανε η εκφραση π πηρε :hahaha:
ελπιζω να μι βαρε8ουνε και το κανουνε Αο no exorcist style μονο :/ xD
και τπτ :P
Oct 10 2011 14:25
Maffy → GhostPrince
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=H1JgIg38QBU"]Ορίστε[/URL] η orch. version που σου'λεγα xD Kaι γιατί όχει όνειρα? :zetsubou:
Κι εγώ είχα ψιλοξεχάσει τι είχε γίνει με τη Shana αλλά κοίταξα λίγο τις περιγραφές των τελευταίων επεισοδίων της 2ης σαιζόν και θυμήθηκα! Κάτσε δες και απόλαυσε το πόσο gay έγινε ο Yuji xD
Kι επίσης να κάτσεις να δεις Mirai Nikki! Θα είναι το win αυτής της σαιζόν x) (Έχω διαβάσει το manga και με σιγουριά ξέρω ότι είναι καλό! Αρκεί να μην το χαλάσουν! Το 1ο επεισόδιο μια χάρα τέλειο ήταν <3)
Και ωχχχ, πάλι θα το ρίξω στο facepalm με το phibrain? Ευχαριστώ που με προετοίμασες για το 2ο επεισόδιο xD
Oct 10 2011 14:07
GhostPrince → Maffy
καλα σε 1 μερα ουτε εγω καταφερει XDD στο λυκιο εγω δν πολυ επεζα games...κατι ψοφια στη πρωτη μονο... και nice, καλα εισαι :P
8ες και ονειρο εσυ :hahaha: αλλα 8α8ελα να μου το στηλεις αυτο, το orchestral ver. :himitsu:
κιεγω το παλιο hunter βλεπω τωρα...8α δω οταν το τελιωσω μπορει να πιασω και το new :P
shakuga no shana, εισα το πρωτο επ. αν κιεχω πσιλοξεχασει το story....παει καιροοος που τα δα XDD κατι ελεγε η αρχη παντος, ισος να κανω κν rewatch στο τελος της προιγουμενης σεασον (αν βρω το χρονο) :oo:
yea, indeed :P και λογικα no anime tommorow, λεω να κατσω να καω λιγο στο maya, με φαγανε τα anime και τα manga τελευτεα και τον εχω αφισει τον char στη μεση (κανοντας μια σκατουλα τη μερα :Crying2: ) xDD
και μολις ειδα το psi-brain το 2ρο επ. [SPOILER]τελικα ειναι wtf το ανιμε, γινανε ancient puzzles απτην αιγυπτο τωρα....Yu-gi-ooooooooooh :3[/SPOILER]
Oct 09 2011 21:09
Maffy → GhostPrince
Game σε μια μέρα δεν έχω καταφέρει. Το πιο κοντά που΄χω φτάσει είναι 3 μέρες εν περίοδω εξετάσεων 1ης λυκείου όταν έπαιξα το KH x) Και το KH2 κάπου στις 3 μέρες πήρε κι αυτό. Μετά δεν πολύεπαιζα παιχνίδια κονσόλας και τώρα τα κρατάω αργά αργά xD
Κι εννοούσα 5 χαρακτήρες μαζί στην προκειμένη περίπτωση αλλά ναι και γενικά έχω πολλά ταυτόχρονα παιχνίδια 8D Σήμερα έπαιξα KH Re:Coded μετά από μήηηηνες (είχα κολλήσει σε ενά σημείο Τ.Τ) και μετα από καμιά 5αρια άχρηστες προσπάθειες πέρασα το σημείο για να βρω ένα γιγάντιο heartless να με περιμένει. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε Sora heartless. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε 3 Sora heartless. Τους νικάω. ΞΑΝΑμεταμορφώνονται σε 3 Sora heartless. Toυς νικάω. Ξανάρχεεται το γιγάντιο heartless και μαζί έρχεται κι ο Mickey και μαζί ελευθερώνουμε ένα μικρό heartless κι εκεί που περίμενα να είναι κι αυτό δύσκολο, τελικά ήταν πανεύκολο αι τελείωσα! Κι εκεί που έμοιαζε λες και τελείωσα το παιχνίδι, ο Riku ανακαλύπτει νέο κόσμο και με στέλνει -.- Σταμάτησα να παίζω >_>
Κι η μελωδία του "To Zanarkand" είναι απλά υπέροχη. Είχα βρει μια version κανονικής ορχήστρας και τ'άφησα να παίζει όλο το βράδυ xD Δυστυχώς δεν είδα κανένα όνειρο με τον Tidus T.T
Δεν έχω κάτσει να διαβάσω ούτε το manga ούτε να δω το πρώτο anime οπότε το άφησα. Δε με τρέλαινε να το δω έτσι κι αλλιώς xD Εγώ ξεκίνησα την τρίτη σαιζόν της Shana! Κι αν κι η δική μου σχολή ξεκινάει, πάντα ξέρω να φτιάχνω χώρο! Δεν έχει την τρελή δουλειά εκτός εξετάσεων έτσι κι αλλιώς xD
Oct 09 2011 20:57
GhostPrince → Maffy
:kakaka: :riiight: κιεγω κατι παρομοιο ειχα πα8ει με το l2 τοτε...το χα καψει εκεινη τη χρονια...αλλα νταξει ευτυχως το σταματησα πριν το λυκιο εγω :kakaka: :himitsu:
και λ0λ, καλη εισαι εσυ xD :kill4u:
καψιμοο XDD 8α σ δινα point αν εβγαζες game σε μια μερα XD αν και το κανα εγω με το crisis core στο psp, σε 3 μερες και ουτε βγηκε :run: duodecim το dessidia δν λες? κιαυτο ισος να βγαινει γρηγορα...αν και δν το χω παιξει >.> and...u must be crazy....με 5 μαζι??? :oo: and...ετυχε να βω στο topic με τα game ost's....με ξαναπορωσες με το Zanarkand...kono...kono...."..." xD
αρχισα κ το hunter x hunter btw :3 (αν κι'απο με8αυριο...δν 8α χω το χρονο που χα τους τελευτεους μηνες...ξεκιναω με τη σχολη...να δω κ πως 8α ξανασυνη8ισω να ξυπναω νωρις παλυ, που βγηκανε πρωινες οι ωρες >.>) no more καψιμο ;3
Oct 09 2011 18:45
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Buawhahahahaha! Πάντα υπάρχει ένα δίδαγμα! Α ωραία, από το τρομακτικό πήγαμε στο creepy. Kι εσύ προοδεύεις παιδί μου...
Oct 09 2011 15:53
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Οκ τρομακτικό ΔΕΝ το λες αυτή τη φορά! Weird as hell.... maybe! xD Toυλάχιστον έχει ένα δίδαγμα! Προοδεύεις προοδεύεις! Εύγε παιδί μου! :>
Oct 09 2011 15:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed