Community Status Updates
Maffy → zennith666
A εντάξει τότε xD Τουλάχιστον είχες manga c:
Βασικά η δουλειά μου δεν έχει ακριβώς σχέση με τα λάθη γιατί αν γίνει λάθος θα είναι δικό μου ή πέτυχα άθλιo μεταφραστή xD Εγώ παίρνω τη raw page απ'το manga κατευθείαν, την ισιώνω, την κάνω καθαρά ασπρόμαυρη (γιατί βγαίνουν τόσο γκρίζα στον σκανάρισμα), την καθαρίζω από άχρηστα μαύρα pixels, κόβω τις άκρες, καθαρίζω όλο το text και sfx, ζωγραφίζω το background όπου χρειάζεται, κάνω typesetting (text+sfx) και φυσικά την κάνω resize στο μέγεθος που πρέπει να είναι! Κι ειναι αρκετά βαρετό όταν έχει να ξαναζωγραφίσεις πόσα bg για πόοοοοοοσα sfx x.x Αλλά μ'αρέσει c: Τώρα τα groups που είμαι μέλος είναι για ρομαντικούλια κλπ! Το ένα είναι το shinnen που είναι αρκετά γνωστό και μετά το άγνωστο group eternal heart στο οποίο είχα κολλήσει μ'ένα manga κι αργούσαν και μπήκα για να βοηθήσω αλλά η main editor κάπου εξαφανίστηκε κι οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε release gγιατί εκείνη είχε τα αρχικά chapters κι εγώ έκανα τα επόμενα... Αχ αχ~
Jan 12 2012 17:30
zennith666 → Maffy
Κοίτα διαβάζα manga.Για κάποιο μαγικό λόγο(airflow) η h motherboard (to chipaki Northbridge για ακριβεια) θερμενότανε πολύ όταν έπεζε βίντεο στον υπολογιστή αλλά τα manga τα διάβαζα άνετα!!Τώρα για πες μου που είσαι editor(σε ποια group) και ΤΙ ακριβώς κάνει ο Editor(κοιτάς για λάθη να φανταστώ?)
Jan 12 2012 17:17
Maffy → GhostPrince
Χαχα, τριγυρνάω από δω κι από κει xD Πάντα lurking εδώ τριγύρω!
Δεν έχω πολλά νέα δυστυχώς. Πάνε οι διακοπές σύντομα Τ.Τ Αν και πέρασα μια χαρά τέλεια! (Εκτός του ότι ήθελα να πάω στο House of Fear στο Allou αλλά ποτέ δεν έτυχε Τ.Τ Και τη μια φορά που πήγαμε, έβρεχε τόσο πολύ που όλα ήταν κλειστά....). Τώρα τελευταία μου'χει πέσει η διάθεση για anime και το΄χω ρίξει μόνο σε manga που και εκεί δεν έχουν μείνει πολλά που θέλω να διαβάσω~ KAI! Παίζω ff7 καθημερινά! Τελειώνω σύντομα, είμαι στο northern cave 8D (έχεις παίξει δεν έχεις?... νομίζω.... oh well xD)
Εσύ τι κάνεις? c:
Jan 12 2012 17:16
Maffy → zennith666
Σιγά μην πήγαινα για ελληνικό xD Υπάρχουν έτσι κι αλλιώς fanmade scan groups για ελληνικά? Έχω και deadline αυτή τη βδομάδα και βαριέμαιιιι xD
Και awww, δεν είχες τόσο καιρό pc? Θα βαριόμουν τη ζωή μου μετά από κάποια στιγμή!
Jan 12 2012 17:10
zennith666 → Maffy
Lol editor ?????Ok... για ελληνικό translation?? Εγώ σήμερα γύρισα από τις διακοπές και επιτέλους έχω PC που να μπορώ να δω anime!!!!
Jan 10 2012 22:59
Maffy → zennith666
Hey hey hey δεν είμαι fangirl του! xD ΑΛΛΆ αν είχα να διαλέξω απ'τα spirits ο Loke είναι ο καλύτερος! Και hawt! Πιο πολύ fangirl είμαι για τον Gajeel <3<3<3
Ε, εδώ γύρω είμαι, πιο πολύ lurking xD Ήταν διακοπές και χαλάρωσα πολύ. Έγινα κι editor σε 2 scanlation groups και γεμίzει η μέρα xD Έχω και το ff7 που προσπαθώ να τελειώσω \ο/
Εσύ πως πάει otouto? c:
Jan 10 2012 22:58
zennith666 → Maffy
[QUOTE=Maffy;553592]Πεθαίνουμε για Loke <3[/QUOTE]
Αχ βρε o-nee chan και δεν σε είχα για fangirl.
P.S. Που χάθηκες ρε εσύ???
Jan 07 2012 19:26
Maffy → Kai
Σε καταλαβαίνω xD Κάθε φορά που βλέπω άνιμε, η φίλη μου είναι δίπλα μου (εφόσον προς το παρόν μένει σπίτι μου) και κάθε φορά θα με ακούει κι ακόμα κι αν δεν ξέρει την ιστορία, νιώθει την απόγνωση ή τις έλεος σκηνές απ'αυτά που της λές και σκηνές που της δείχνω xD Είμαστε καλό ντούο για σχόλια xD
Nov 07 2011 23:29
Kai → Maffy
Δεν αμφιβάλλω ότι θα μου είχε αρέσει κι εκείνη αλλά και με αυτή μια χαρά γέλασα. XD
Μη νομίζεις έχω την αδερφή μου από δίπλα και το βλέπουμε μαζί κάθε φορά και περισσότερο χρόνο τρώμε να σχολιάζουμε παρά να παρακολουθούμε κανονικά τι γίνεται.
Nov 07 2011 10:05
Maffy → Kai
Χαχα, ευχαριστώ x) Που να άκουγες την ολοκληρωμένη version όταν έβλεπα το επεισόδιο άμα σ'άρεσε αυτή xD
Nov 07 2011 09:51
Kai → Maffy
[QUOTE=Maffy;540876]Δεν τρελάθηκα με το επεισόδιο οπως γενκά δε μ'έχουν τρελάνει τα τελευταία επεισόδια αλλά η λογική σ'αυτό το anime όσο πάει και χάνεται.
[SPOILER]
Για τον τυπά που έκανε κάποιο brainwashing στον Shuu, μην ξεχνάμε ότι ο Shuu είναι ένα απλό αγόρι που δεν είχε καμία σχέση μ'όλα αυτά και πήγε κατευθείαν με τον Gai χωρίς καν ο ίδιος να'ναι πεπεισμένος μόνος του ότι ό,τι κάνει είναι σωστό οπότε και απόλυτα φυσιολογικό να δημιουργήσει αμφιβολίες. 'Οσο για την αναφορά στην Inori νομίζω ο σκοπός του τυπά δεν ήταν να τον τρομοκρατήσει ότι αν δεν συμμορφωθεί με τα δικά του σχέδια θα πιάσει την άλλη, όσο να τον πείσει ότι πράγματι ο άλλος είναι κακός που την κρατάει με το ζόρι και έτσι να του δώσει ακομα παραπάνω κίνητρο να πάει εναντίον του Gai.
Όσο για την Inori γενικά... δεν ξέρω. Γιατί σχεδόν πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα άψυχο κορίτσι που δεν ξέρει που πάν τα τέσσερα αλλά ξαφνικά εμπιστεύεται τον πρωταγωνιστή με τη ζωή της, δε θα το καταλάβω ποτέ. Τη θεωρώ παντελώς άχρηστη εκτός απ'το Void της.
Και τώρα φτάνουμε στον Shuu... Δεν μπορώ να πω, σε γενικές γραμμές στο επεισόδιο κανονικός ήταν. Ένας generic character με τα generic problems που'χει και είναι το τέλειο θύμα για brainwashing κι απ'τον Gai κι απ'τον άλλο τυπά οπότε φυσιολογικό να είναι σαν μπαλάκι του τένις και να πάει μπρος πίσω μέχρι να καταλήξει μόνος του. Στο τέλος όμως...τι? Είδε την Inori και ξαφνικά έγινε τρελά κουλ κι άρχισε να τους διαλύει όλους? Δεν μπορεί απ'τη μια να μου'ναι μες στο μπέρδεμα και μόλις δει την γκόμενα, πήρε power up και άρχισε να ξεσκίζει... Κι άι πες ότι την προσπάθεια την έκανε, που βρήκε τις ικανότητες? Εγώ απ'ότι είχα καταλάβει ένας μαθητής ήταν που πήγαινε απ'το σπίτι στο σχολείο και vice versa. Ξαφνικά όμως κουνιόταν σαν pro... Απλώς όχι.
Κι έχεις και τον Gai που να΄ναι "Τι? Σου είπαν κάτι?" που στην τελική ρε μεγάλε, δε ρώτησε και τπτ περίεργο. Τι σκοπό έχεις ρώτησε και το πήρες και προσωπικά. Δεν είναι πια τόσο στόκος που θα σε ακολουθήσει χωρίς κουβέντα.
Βέβαια πιο έλεος σκηνή για μένα ήταν όταν αυτή η κοπέλα έσωσε τον Shuu κι ήταν "Τι έκανες στην Inori? Αποκλείεται να παράκουγε τον Gai! Αν πάθει κάτι ο Gai, πέθανες!" κι ήμουν "Ναι της πήρε την π*****α και τώρα δεν μπορεί να ζήσει μακριά του (γιατί βεβαίως το να έχει δική της θέληση αποκλείεται απ'ότι φαίνεται) και απ'ότι φαίνεται να μας άμα σωθεί η Inori, να μας και να μην. Ο Gai πάνω απ'όλους. Τeamwork!" Τι να πεις γι'αυτές τις προτεραιότητες...[/SPOILER][/QUOTE]
Ι lol'ed. Φοβερή ανασκόπηση του επεισοδίου. XD
Nov 06 2011 16:53
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Do not worry για το Lady αγαπητή, εμένα με θυμίζει τον Dante από DMC οπότε κανένα πρόβλημα! Lol, OK; Seto is my kind of drug anyway! Because screw the money he has rules!
Και όχι ρε συ! Βρήκα συνάδελφο δολοφόνο αγαπηένων χαρακτήρων? Συγκλονιστηκό! Επίσης, το "I used to love her...but I had to kill her" αν βάλουμε him κολλάει ως έναν μεγάλο βαθμό σε μας!
Oct 20 2011 12:56
Maffy → Fallen_Mpougatsa
...Lady*, χαίρομαι που βρήκα κι άλλη ygotas fan! Dibs on Bakura >:0
*(κάτι παρόμοιο έπρεπε να βρω xD) <--- θυμίζει κάπως τον Yoda ή μου φαίνεται? xD
Oct 20 2011 12:25
Fallen_Mpougatsa → Maffy
[QUOTE]Μου θύμιζε τον Μάρικ απ'το Yugioh Abridged[/QUOTE]
Woman, you just went a level up in my appreciation scale.
Oct 20 2011 10:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed