Community Status Updates
LexKuro → 1oneiromono
και εγω τα εχω ψιλο πε3ει στο διαβασμα ,,,αλλα εντα3εθ λιγοτερο απο πριν ,,,τελιωσα και το bleach
Dec 04 2008 22:42
LexKuro → 1oneiromono
asta man mou exei dialithei ligo i zoi ton teleuteo kairo ,,,pc den borw oute to net na anoi3w,,(twra eimai mesa apo enan filo mou)genika malon 8a perasei keiros mexri na me 3anaafisoun gt exoume malwsei xodra
Nov 01 2008 19:52
Chasapos → 1oneiromono
Ναι το είδα. Ωραίο επεισόδιο. Φάση είχε η συνεργασία Elle - Claire.
Nov 01 2008 18:36
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
thx . Και εγω εχω ξενερωσει αρκετα με το naruto(αν μου το ελεγε κανεις πριν 4μηνες οτι θα το βαριομουνα δν θα το πιστευα :P),δλδ και στα τελευταια chapter που εχουν βγει και γινονται συγκλονιστηκα πραγματα μενω απαθης...Μαλλον θα κανω αποχη και εγω για λιγακι
Nov 01 2008 14:57
1oneiromono → Chasapos
την τεταρτη βγηκε το heroes ep7 και δν σε ρωτησα προλαβες να το δεις ,για να μην παιταξω κανενα spoiler
Nov 01 2008 14:51
1oneiromono → LexKuro
σοβαρα!?! και ποτε θα σε αφησουν να εχεις ελευθερια στο pc?
(και εγω δν πολυ μπαινω skype..αν ειναι στελνε και εκει και ας ειμαι offline)
Nov 01 2008 14:49
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Γενικα εγιναν διαφορα και ξενερωσα λιγο...Αργοτερα ισως ξανα αρχισω να το διαβαζω. Κουραγιο με τα μαθηματα φετος, μια χρονια ειναι :Ρ μετα θα εχεις αρκετο ελευθερο χρονο για ξεκουραση κιολας. Μονο μη σταματησεις το διαβασμα αργοτερα γιατι μετα μαζευονται τα κενα,και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!! Καλη επιτυχια σου να 'χεις!!!
Oct 28 2008 17:05
Chasapos → 1oneiromono
Νομίζω ότι τον πήγε στο μέλλον μετά την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝH δολοφονία του Nathan. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα πάντως δεν παίρνω όρκο. Αν ξαναδω τα επεισόδια μπορεί να καταλάβω αλλά βαριέμαι... έτσι κι αλλιώς τα ενναλακτικά μέλλοντα δεν έχουν σημασία αφού ο Πήτερ προσπαθεί να τα αλλάξει.
Η παρατήρηση για τον Άρθουρ σωστή δεν το είχα σκεφτει. Τώρα ο Πήτερ αν έπρεπε να μαντέψω ότι έχασε όλες τις δυνάμεις του δηλ και την πρωταρχική δύναμη να αντιγράφει τους άλλους. Βέβαια έχασε και τη νεοαποκτηθείσα δύναμη του Sylar οπότε δεν έχει τη hunger - η οποία δύναμη όμως είναι απαραίτητη για να σώσει τον κόσμο!
Από την άλλη τώρα τη hunger την έχει ο πατέρας του! Άρα θα γίνει κακός;
Oct 27 2008 12:27
1oneiromono → Chasapos
και εγω στην αρχη νομιζα οτι μπορουσε ο arthur να ρουφηξει την δυναμη του αλλου μεχρι να πεθανει ο αλλος (σαν την rogue)αλλα ο adam πεθανε γτ εχασε την δυναμη του και ηταν 400 ετων δν νομιζω οτι μπορει να ξεζουμησει και την ζωικη δυναμη .Το ερωτημα ειναι αν ο Πετερ εχασε και την δικια του δυναμη να αντιγραφει τις δυναμεις των αλλων.
Ο Arthur οπως και ο Sylar & Peter ενω ειχαν τοσες δυναμεις δν τις χρησιμοποιυσαν ολες .Μαλλον επειδη εχουν τοσες πολλες δν βασιζονται πανω σε μια ωστε να την χρησιμοποιεισουν στο επαρκες και εν τελει περιοριζονται σε 5-6 δυναμεις.
Να σε ρωτησω κατι οταν ο Peter του μελλοντος πηρε τον Peter του παροντος στο μελλον ,το πηγε στο ενναλακτικο μελλον η' στο μελλον που διαμορφωσε με την αποπειρα δολοφονειας του Neithan?(το συζηταγαμε με ενα φιλο μου και διαφωνουσαμε σε αυτο το σημειο..)
Oct 27 2008 11:52
LexKuro → 1oneiromono
ναι ρε πρεπει να τα πουμε παντως οποτε μπορεσω 8α σε παρω τιλ
Oct 26 2008 11:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed