Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → phm
phm ξανακοιταξα την απαντηση που σου δωσα χτες στο naruto group και ειπα να σου ζητησω συγγνωμη γιατι μαλλον παραπηρα επιθετικο υφος και συνιθως δεν ειμαι ετσι:P
Ξεφυγα καπως...
Βεβαια συνεχιζω να πιστευω αυτα που ειπα,απλως νομιζω επρεπε να τα διατυπωσω πιο χαλαρα και αντικειμενικα και ειπα απλα να σου εξηγησω οτι δεν ηθελα με τπτ να σε προσβαλλω,αν ενιωσες τπτ τετοιο...
Δεν ξερω τι θα γινει με τα groups αλλα νομιζω προς στιγμην εχει ληξει το θεμα{τουλαχιστον στο naruto group ειδα τωρα συζητανε μια χαρα on topic;)}και πιστευω αν υπαρξουν αλλα προβληματα μπορουμε να τα αφησουμε στους mods για την ωρα...
Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην σε προσεβαλλα καπως,δεν ειναι του χαρακτηρα μου γενικως,σεβομαι παντα ολες τις διαφορες στην αποψη...:)
Αύγ 11 2008 15:13
GkLoc → phm
Χε,Χε,τοτε No Problem!!
Ειχα μια αποστολη εγω,και ετσι τα εστειλα αυτα σε ολους,Ομως τωρα η αποστολη εξετελεστει!!
Οσο το τι να κανεις,εκει μεσα ειναι Spam Fiesta,για τα παντα μιλαμε εκτος one piece!!
και ειναι και πολ τρελη παρεα,Give it a shot!
Αύγ 01 2008 23:44
GkLoc → phm
GkLoc Invites You To [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url]
Αύγ 01 2008 21:59
phm → BarbasSs
Καλές είναι. Χρειαζόμαστε όμως και κάποια που να δείχνει κάτι που να μοιάζει περισσότερο με κανίβαλο lol Επίσης θα κοιτάξω να δω καμιά εικόνα περί καταστροφολογίας.
Ιούλ 14 2008 00:17
BarbasSs → phm
hey τι γινετε???
εφτιαξα μερικα ποστερς για το group μπες να τα δεις
Ιούλ 14 2008 00:02
phm → Kenny
Λοιπόν μιας και δεν μπαίνεις msn lately πάρε [URL="http://vladcorail.deviantart.com/art/Haruhi-in-the-Shell-80790807"]αυτό[/URL] από εδώ :hahaha:
Ιούλ 12 2008 16:47
phm → Anyparktos
Μα φυσικά και δεν τα postάρω, αυτά είναι μυστική γνώση, δεν είναι για όλους :hahaha:
Ιούλ 09 2008 01:24
Anyparktos → phm
Lol,οντως παράνοια ηταν!Μην τα ποστάρεις σε thread και ξεφωνηθούμε τελείως ρε!!:P
:kakaka:
Ιούλ 09 2008 01:22
phm → Dante80
Α lol εγώ από την άλλη είμαι στο άλλο άκρο: Θεωρητικά είμαι μόνιμα online αλλά δεν είμαι μόνιμα στο PC!
Ιούλ 08 2008 01:52
phm → Dante80
Γεια! Έχω μια απορία. Από που είναι το avatar και η sig σου; Πάντως είναι ιδέα μου ή έχεις να μπεις msn κάτι αιώνες;
Ιούλ 08 2008 01:36
phm → dennisuke
Βασικά δεν είναι κόλπο LOL. Δεν είναι ότι έκανα την καρδιά μου σίδερο και δεν τα έβλεπα. Είναι ότι βαριόμουν να τα δω μιας και είναι fillers του κερατά :hahaha:
Ιούλ 05 2008 23:56
dennisuke → phm
Soka. Έκανες την καρδιά σου σίδερο, περίμενες λίγο παραπάνω από το κανονικό, ας πούμε 4-5 επεισόδια και μετά τα είδες μονοκοπανιά -καλό κόλπο. Λες να περιμένω να φτάσει το Naruto στο 100 επεισόδιο και να τα δω όλα μαζί μετά από το 64; :)
Ιούλ 05 2008 18:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται