Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → Erisadesu

Βασικά μπορεί να τα λέω με κάποιο σαρκαστικό ύφος αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω humour, απλά ώρες ώρες ίσως είμαι παραπάνω κυνικός με κάποια πράγματα... Επιπλέον, το να δώσω θάρρος να πει κάποιος κάτι αφενός δεν νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να έχω ευθύνη, αφετέρου δε αν ο άλλος είναι ανώμαλος, δεν χρειάζεται τα δικά μου λόγια για να κάνει την ζημιά.
Feb 02 2009 22:08
Photo

Erisadesu → phm

Μην ενθαρρύνεις κάθε λαμάκα σε παρακαλώ. αν θες να πεις την άποψη σου να την κάνεις όπως την έκανες μη κάνεις χιούμορ με πράγματα που δεν πρέπει δίνοντας θάρρος σε άλλους.
Feb 02 2009 19:49
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν έχω κάτι με την Hinata αλλά δεν μου αρέσει... Τώρα ως προς το τι θα γίνει θα δούμε. Το πιο πιθανόν, να μην γίνει τίποτα πάντως για να μην μήνει κανένας παραπονεμένος :emptyonexg1:
Oct 21 2008 21:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

Οσο για αυτο που λεγαμε χθες, δεν μπορει η καθε Σακουρα να πεταγεται και να λεει ξαφνικα ααα naruto suki dayo τη στιγμη που η ΘΕΑ χινατα τον παλευει ποσα χρονια.. Ο,τι κ να κανει ειναι καταδικασμενη να ειναι παντα μια σιχαμερη χλαπατσα.
Oct 21 2008 20:22
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ε που θα πάει... κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και θα συνειδητοποιήσει την αγάπη της για τον Naruto. Και μετά να δεις τι καλή που θα γίνει :wooi2:
Oct 21 2008 01:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

ειναι σκυλα, κολλημενη με τον σασκε χωρις να κοιταει παραπερα, κοπαναει Ναρουτο και την ομαδα κονοχαμαρου χωρις λογο, ειναι ασχημη, ντυνεται αθλια και ευτυχως που κανει και τιποτα ως healer αλλιως θα ηταν αχρηστη σαν Ninja. Μονο σε 2 φασεις την λυπηθηκα, οταν εφυγε ο Sasuke και οταν πεθανε η chiyo. Πραγματικα πρεπει να πεθανει. Ελεος αυτος ο Κισιμοτο, εχει σκοτωσει και εχει σκοτωσει ποσους χαρακτηρες σε ανιμε και μανγκα κι αυτην ουτε που την εχει γραντζουνισει ποτε... Πφφφφ...
Oct 21 2008 01:08
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Νομίζω την παρεξηγείς... Είναι καλό παιδάκι κατά βάθος :P
Oct 21 2008 00:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

ρε αληθεια, η συγκεκριμενη δεν παλευται..
Oct 21 2008 00:22
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol, όλα συμπαθιούνται απλά δεν το έχουμε πάρι χαμπάρι ακόμα :P
Oct 21 2008 00:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

[I]Αλλά για μια στιγμή... Θυμήθηκα την ubber μεπαίρνουνταζουμια σκηνή [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG] Είναι το επεισόδιο όπου φεύγει ο Sasuke και η Sakura σπάει σε λυγμούς [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/cry2.gif[/IMG] Δεν ξέρω γιατί, αυτήν την κοπέλα πολύ την συμπάθησα. [/I]1 εχω να πω: ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΙΕΤΑΙ!!! :P
Oct 20 2008 22:47
Photo

phm → roriconfan

Roriconfan... Να σε ρωτήσω κάτι... Αφού δεν σου άρεσε τόσο το rurouni kenshin anime γιατί postάρεις συνέχεια; Δηλαδή έλεος στα περισσότερα theads για συγκεκριμένα anime που σε βλέπω να μπαίνεις, μπαίνεις για να τα θάψεις... Μήπως να έμπαινες καλύτερα περισσότερα στα threads από anime που σου αρέσουν περισσότερο; Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν έχεις δικαίωμα να λες την γνώμη σου. Αλλά όταν μπαίνεις σε ένα thread και επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι είναι χάλια, είναι εκνευριστικό για τους άλλους.
Oct 17 2008 12:59
Photo

phm → dennisuke

Βασικά δεν είδα ακόμα το τελευταίο επεισόδιο Bleach αλλά ντάξει ήξερα ότι τελίωναν τα fillers :D Όσο για το Naruto... Τι να σου πω, εγώ One Piece δεν έχω δει και αν και γενικά μου αρέσει το Naruto (άλλωστε είμαι πρώην Narutard :P ) αλλά να πω την αλήθεια πλέον δεν με συγκινεί και τόσο, θα ήθελα κι εγώ να δώ τι θα γίνει με την ιστορία (αλλά παρόλα αυτά είμαι hardcore ως προς το ότι δεν διαβάζω το manga :P). Τώρα για καινούριο anime, από αυτά που ανέφερες αυτό που αρέσει στους περισσότερους είναι το Death Note (το Code geass πάντως δεν το χω δει και δεν είμαι και τόσο proffessional μην νομίζεις :P). Οπότε θα στο πρότεινα ως πιο "σίγουρη" επιλογή μιας και δεν ξέρω τα γούστα σου. Και thanks για τα χρόνια πολλά :D
Oct 09 2008 01:36
Photo

dennisuke → phm

Τελείωσαν τα fillers στο Bleach :clap: Τι πιστεύεις, έχει τα κότσια ο Kishimoto να κάνει το Naruto εμπορική επιτυχία όπως έγινε με το One Piece; Εγώ πάντως on-going anime δεν ξαναβλέπω:sigh2:. Θέλω να τελειώσει το Naruto αύριο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει νόημα να συνεχίσει αυτή η σειρά, είμαι υπερβολικός; :emptyonexg1: Θα συνεχίσω με ένα ολοκληρωμένο, είμαι ανάμεσα σε death note, code geass, berserk, haruhi, rozen maiden και κάτι άλλα :huh: ποιο προτείνεις; Πες κανένα καλό, γιατί άμα συνεχίσω έτσι, φοβάμαι ότι θα χάσω επαφή με τον κόσμο των anime :frozen: ...σε ρωτάω γιατί είσαι professional, εγώ μαθητευόμενος... @Time no jutsu: [I]2 days ago.... [/I]Χρόνια πολλά!! :wis: Eλπίζω να πιάνονται, δεν κοιτώ συχνά το calendar...
Oct 08 2008 19:24
Photo

phm → Cassiel

Ευχαριστώ πολύ :drink:
Oct 06 2008 13:45
Photo

phm → Radagast

Ευχαριστώ, να σαι καλά :wooi2:
Oct 06 2008 13:43