Community Status Updates
Adventurer → phm
Ελα Νικο, μπορεις να'ρθεις Καμαρα στις 16:00 για καφε με τον Cassiel? ;)
Oct 04 2008 13:08
phm → Kenny
Αν και ενδεχομένως να το έχεις ξαναδεί... Watch this [URL="http://img239.imageshack.us/img239/4415/1220718347509cy4.jpg"]http://img239.imageshack.us/img239/4415/1220718347509cy4.jpg[/URL] :hihi2:
Sep 10 2008 23:29
N-TG → phm
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη... (Θα προσπαθήσω να μπω στο irc αν είναι)
Aug 25 2008 22:21
phm → N-TG
Καλά... Σήμερα πέφτει hyper burning sto irc :P Btw γράφτηκα και στο site σας.
Aug 25 2008 22:08
Anyparktos → phm
Sorry ρε συ Νικο για χτες...Εκανα μεγαλη μλκια...:emptyonexg1:
I hope you can forgive me...
Aug 22 2008 12:02
phm → Zoro
Το checkαρα, αλλά νταξει εγώ δεν postάρω τόσο πολύ γενικότερα (ειδικά παλιότερα...). Οπότε συγκριτικά έριχνα κάψιμο :P
Τώρα για το τι θα γίνει το group δεν ξέρω, ας ασχοληθούν όσοι τους ενδιαφέρει να βγει μια άκρη. Θεωρητικά θα μπορούσε πχ να γίνει και δεύτερο group (πχ να μην έχει και manga spoilers) αλλά είναι λίγο κοροϊδία να υπάρχει ένα hardcore group και ένα χαλαρό group... Oh well...
Aug 11 2008 15:37
Zoro → phm
Χεχε τσεκαρε και το παλιο One Piece thread να δεις ποιος ειναι ο top poster παλι τοτε;):P
Ναι πιστευω αυτη ειναι και η ιδανικη λυση προς στιγμην,να ασχολουνται οσοι θελουν και να αποχωρουν οσοι δεν ενδιαφερονται...δεν γινεται κι αλλιως και πιστευω ετσι μονο θα ικανοποιηθουν και οι 2 μεριες προς στιγμην...βασικα κι εγω αυτο λεω,αν φτασουμε στο σημειο να απαγορευτει το spam να το δεχτω,αλλα οσο υπαρχουν μελη που ειναι συμφωνα και τους αρεσει{με μενα μεσα:P} θα συνεχισει αυτη η κατασταση....αν μετα γινει ταμπου ok θα το δεχτω...
Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον με τα groups αλλα για την ωρα μονο αυτο γινετε{ασε μετα δεν εχουν και spoilers που λες,ειναι οντως λιγο "ασ τα να πανε" κατασταση...θελουν καποιο upgrade;)}..
Anw,χαιρομαι που τουλαχιστον λυθηκε το θεμα μεταξυ μας,γενικως δεν το χω να μαλωνω με κανεναν και δεν ηθελα να δημιουργηθει παρεξηγηση...ας δουμε τι θα γινει στο μελλον με τα groups:)
Aug 11 2008 15:27
phm → Zoro
Bασικά δες... Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω άλλο.. Απλά το group έτσι πως είναι τώρα δεν μπορώ να συμμετέχω και δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με Naruto πλέον (Έπρεπε να με δεις πριν 2 χρόνια όμως.. Narutard με δίπλωμα είμουν :P Check the number of posts per user in the old Naruto anime thread to get the picture). Έχει και spoilers... Και από την στιγμή που όσοι το χρησιμοποιούν το group είναι ευχαριστημένοι τι να πω.. Απλά εγώ αποχώρησα γιατί σταμάτησε να με εκφράζει ας το πούμε.
Aug 11 2008 15:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed