Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Αχ μή μου το θυμίζεις το Android, το είχε κάνει ο P. preorder και το περίμενα πώς και πώς, και όταν ήρθε απηύδησα, δεν κατάφερα να το παίξω 4η φορά....3εις και με πολύ κουράγιο!!! Δηλαδή αν κάτσεις εκεί να διαβάσεις όοοολο το flavor θα τελειώσεις του χρόνου :P Χαχ, κ "εμείς" το έχουμε το Heroquest, και ωραίο είναι μεν να το κοιτάς και να το χαϊδεύεις αλλά δεν παίζει να κάτσω να το παίξω. Τώρα με τα Ελληνικά τους ονόματα δεν τα ξέρω καθόλου όλα αυτά τα games οπότε δεν μπορώ να σου πω κ τίποτα. XD
Μάρ 10 2011 19:13
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Όλα τα boardgames (& άλλης μορφής gaming) είναι abstract σε μικρότερο ή μεγαλύτερο συγκριτικό βαθμό εκ φύσεως, θα έλεγα. ;) Actually, ναι, συμφωνώ, η Αμερικάνικη σχολή είναι πιο θεματική / top-down / πως θέλεις να το πεις - κάτι που με βοηθάει προσωπικά στους κανόνες. Πάντως, άμα θέλετε παιχνίδι να διαβάζετε flavor-text με τις ώρες & να τι βρίσκεται είναι το [b]Android[/b]. Ωραία παιχνίδι & απλά oozes με flavor! O Kleidokrator τσίμπησε πριν από λίγο καιρό το [b]HeroQuest[/b] από eBay! Θυμηθήκαμε τα παλιά & επιτέλους λύθηκαν κάτι απορίες που είχα με τους κανόνες από την "τόσο ωραία" Ελληνική μετάφραση. Άντε τώρα να παίξουμε & κάνα [b]Μονοκράτορα[/b] (o οποίος συνειδητοποίησα πως είναι bootleg του [b]DungeonQuest[/b] που πρόσφατα έκανε republish η FF), [b]Θρύλο του Ζαγκόρ[/b], [b]Κυρίαρχο[/b], ή [b]Dragon Game System[/b].
Μάρ 10 2011 19:00
Φωτογραφία

Yo! Master → Kurosaki_Angellust

Ρε paparazzi, που είναι όλες οι φωτό από το party!? Θέλω να δω τι τράβηξες τόσες φορές τη φάτσα μου!!
Μάρ 10 2011 16:49
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Πολύ όμορφα, γιατί από ameritrash έχω λιώσει! Αν και δεν νομίζω ότι τα Ameritrash μπορούν να είναι abstract, γιατί είναι καθαρά θεματικά. (καλά να μας δεις να κολλάμε και να διαβάζουμε όλο το flavor text στις κάρτες του Arkham Horror να τρελαίνεσαι... XD ) Εγώ πριν από τα πρώτα μου games πριν από 3 χρόνια έπαιζα μόνο cluedo, scotlandyard, sagaland, lord of the rings, 3εις μάγοι, που οκ δεν μπορώ να τα θεωρήσω κανονικά games. Καλά το Heroquest όσο γ@μάτο κ αν είναι το μισώ θανάσιμαααααα!!!
Μάρ 10 2011 08:30
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Καλά, εγώ είμαι 2 χρόνια στον ΕΣΠΑΙΡΟ & δε μπορώ να πω πως έχω & την καλύτερη εντύπωση (το γιατί παραμένω τότε είναι μια άλλη ερώτηση). Προσωπικά μάλλον κατευθύνομαι πιο πολύ στα Αμερικάνικα. Όχι πως δε παίζω οτιδήποτε κάτσει & δεν το ευχαριστιέμαι, αλλά οι φίλοι μου (που αγοράζουν τα παιχνίδια ;)) τείνουν προς εκείνη την κατεύθυνση & εγώ ο ίδιος, ομολογουμένως, το βρίσκω πιο εύκολο να εξοικειωθώ με καινούργια Αμερικάνικα λόγο του ότι οι κανόνες τους είναι συγκριτικά λιγότερο dissociative αντί αντί Ευρωπαϊκών / Γερμανικών (ξέρεις, το πως δεν είναι τόσο abstract σε σχέση με το το τι είναι το παιχνίδι about). Το πόσο καιρό ασχολούμαι είναι μία δύσκολη ερώτηση. Παρόμοια με το "Από πότε βλέπεις anime / διαβάζεις comics?" η απάντηση βασικά είναι: εξ απ' ανέκαθεν. Δε θυμάμαι περίοδο της ζωής μου που να μην ασχολούμουν με αυτά τα πράγματα, αν & με διαφορετική έκφανση κάθε φορά (όχι, δεν πρόκειται να πω πως έπαιζα eurogameς όταν ήμουν μπόμπιρας, αντί για [B]HeroQuest[/B] - η διαφορά του έβλεπα anime στην ΕΤ1 & σε κασέτες στα mid '80ς & η διαφορά με τα downloaded 15 χρόνια μετά). Πάντως να κανονίσουμε κάνα παιχνίδι σίγουρα! Εγώ από την άλλη βδομάδα θα μπορώ χαλαρά.
Μάρ 09 2011 20:54
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Είχα πάει μια φορά πέρσι στον παλιό έσπαιρο αλλά δεν μου είχαν μείνει και οι καλύτερες εντυπώσεις :P Με έχει σφυρηλατήσει ο φίλος μου στον κόσμο των boardgames τα τελευταία 3 και κάτι χρόνια και πρέπει να έχω παίξει γύρω στα 100. Τελευταία γουστάρω eurogames, ενώ παλιά ήμασταν hardcore με ameritrash XD Στο guild μια φορά είχα ποστάρει σε ένα φλέιμοθρεντ γιατί γενικά δεν μου πολυαρέσει η κοινότητα εκεί, αν και έχει τύχει να γνωρίσω αρκετά μέλη της που συμπάθησα. Πόσο καιρό ασχολείσαι εσύ; Ψήσου να κανονίσουμε κανά game αν είσαι Αθήνα.
Μάρ 08 2011 20:29
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Wait, what? Έχεις εμφανιστεί στα BGG meetings στον ΕΣΠΑΙΡΟ!? Huh. Οπότε παίζει να έχουμε ιδωθεί τίποτα & να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι. Έχεις έρθει σε κάποιο από τα πρόσφατα, του '11, ή μιλάς για παλαιά πότε? Στο BGG 'YoMaster' είμαι και εκεί - όπως και παντού online ("Yo! Master" άμα το επιτρέπει το λογισμικό του site, "YoMaster" αλλιώς). Αλλά αμφιβάλω αν έχω κάνει έστω & ένα post στο Greek Guild - τα παιδιά τα ξέρω φατσικά απλώς από τη 1 φορά το μήνα. Και των boardgames πάντως. :)
Μάρ 08 2011 18:06
Φωτογραφία

Yo! Master → Tomodachi2

Πάντως, καλά έκανες & πέρασες από το πάρτι & σε είδαμε μετά από τόσο καιρό. :)
Μάρ 08 2011 08:31
Φωτογραφία

Yo! Master → Lord Leon

Ναι, "Το Παραδοσιακό" είναι αλυσίδα από μαγαζιά (μπουγάτσες, γλυκά, καφές, κτλ.) Εγώ αυτά που ξέρω είναι το ένα στην Αριστοτέλους & ένα στο Πανόραμα.
Μάρ 01 2011 09:01
Φωτογραφία

Lord Leon → Yo! Master

για να μην 3εκwλιασουμε την μαυρη τρυπα... :P οταν λες Παραδοσιακα τι εννοείς; Ειναι καποια αλυσιδα; γιατι απο μπουγατσαδικα τοσα χρονια κει πανω κι αν εχω φαει, αλλα αυτο δεν το ειχα πετυχει ποτε.
Μάρ 01 2011 01:16
Φωτογραφία

Serperoth → Yo! Master

Μια χαρά:) Λόγω σεξετάσεων δεν ξέρω κατά πόσον θα έχω χρόνο, αλλά τα προς το δύναμην:) ΥΓ: Ναι αλλά δεν είναι η αγαπημένη σου. Second place is for losers, and 3.5 IS NO LOSER:P
Φεβ 10 2011 17:15
Φωτογραφία

Yo! Master → Serperoth

Πάντως, όπως είπα & στο thread, άμα θέλεις καμία φορά να κανονίσουμε κάνα παιχνίδι. :) Υ.Γ. Hey, η 3.5 εξακολουθεί να είναι η 2η αγαπημένη μου έκδοση του D&D! ;)
Φεβ 10 2011 17:00
Φωτογραφία

Serperoth → Yo! Master

Thanks for the infoz:P Θα πόσταρα, αλλά δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή:P Κανονικά θα έπρεπε να σου κρατάω μούτρα... 3.5 FOREVER!:P :P :P
Φεβ 09 2011 16:36
Φωτογραφία

Yo! Master → Serperoth

Για ρίξε μία ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=716"]CCG thread[/URL]. ;)
Φεβ 08 2011 23:58
Φωτογραφία

BoredForLife → Yo! Master

ok arigatou!
Φεβ 03 2011 06:56