Community Status Updates
Anelis → Yo! Master
Thanks again man. :)
Γ@μώτο, δεν παίζει να αντέξω να περιμένω να βγουν και τα 2 τελευταία βιβλία έτσι όπως το λες..
Λοιπόν, στο λέω από τώρα γιατί αλλιώς θα το ξεχάσω, αλλά ελπίζω το επόμενο σουκου (όχι αυτό που μας έρχεται, το επόμενο) να είσαι free να κανονίσουμε κανα game.
May 03 2011 18:55
Yo! Master → Getekid
Ναι, Σάββατο (τα έχουμε βγάλει ήδη τα εισιτήρια) μιας & τότε βόλευε πιο πολύ τους υπόλοιπους.
By the way, καλά θα κάνεις να βιαστείς, γιατί έχω ακούσει πως τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να τελειώνουν.
May 03 2011 11:17
Getekid → Yo! Master
Και ότι έλεγα να στείλω κανένα pm, με πρόλαβες.... :P
Γενικά λέω να πάω Blind Guardian. Εσείς θα πάτε σίγουρα Σάββατο; γιατί παίζει να με βολεύει πιο πολύ την Παρασκευή. Θα συνεννοηθώ και με ένα φίλο μου και θα σου πω σίγουρα!
May 03 2011 11:01
Yo! Master → Phantom Duck
Ο Kleido & εγώ θα πάμε Haggard, εκτός άμα προκύψει τίποτα με τη δουλειά για'μένα. Οπότε, see you there. :)
May 03 2011 10:58
Phantom Duck → Yo! Master
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nope, τελικά δε θα πάω στους Guardian. Σίγουρα θα πάω στους Haggard και παίιιιιζει και στους Dark Tranquillity, αν και το σκέφτομαι πάρα πολύ για τους δεύτερους επειδή αφ' ενός υπάρχουν καβούρια στις τσέπες και αφ' εταίρου τους έχω δει ήδη δύο φορές.[/SIZE][/FONT]
May 03 2011 10:56
Yo! Master → Phantom Duck
Hey man, θα πας Blind Guardian το Σάββατο, by any chance?
May 03 2011 09:30
Yo! Master → kleidokrator
Για στείλε & σ'εμένα εκείνο το comic site που έλεγες. :)
Mar 14 2011 12:13
Anelis → Yo! Master
Μωρέ όλοι νικάνε γιατί είναι θέμα τύχης στο τέλος για εμένα. Έχω δει όλους να νικάνε (εντάξει όχι στην ίδια παρτίδα, είπαμε) :P
Εγώ στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν πολύ μπροστά από τη μέση και στο τέλος απλά βάραγα έναν αδύναμο παίκτη για τα λολς.....το κακόμοιρο το παιδάκι ήταν η πρώτη φορά που με γνώριζε και είχε φρικάρει, νόμιζε ότι τον αντιπαθώ or something XD
Mar 10 2011 21:40
Yo! Master → Anelis
Γρήγορα μία βότκα στην κυρία. ;)
Και δε νικάνε *όλοι* σχετικά εύκολα στο παιχνίδι, αφού δεν είναι συνεργατικό & άρα 1 είναι που κερδίζει. ;) ;)
Amusingly, στο τελευταίο παιχνίδι, δεν έκανα τίποτα κυριολεκτικά για τους 3 τελευταίους γύρους (οι άλλοι με είχαν όλοι στη μπούκα) & πάλι κέρδισα. :8):
Mar 10 2011 21:27
Anelis → Yo! Master
Χαχαχααχα μόνο αλυσοδεμένη ή μεθυσμένη θα το ξαναπαίξω. Χίλιες φορές να λιώσω ολόκληρη μέρα με το brainless Arkham Horror από την πίεση του Android! XD
Ναι οκ τα κειμενάκια του τα σπάνε αλλά μετά την πρώτη φορά δεν έκανα ξανά το λάθος να τα διαβάσω..
Το αστείο είναι ότι νικάς σχετικά εύκολα στο Android....ΑΝ καταφέρεις να το τελειώσεις!! XD
Mar 10 2011 20:53
Yo! Master → Anelis
Καλά, ναι, παίρνει που παίρνει μπόλικα το παιχνίδι (1 + 1 ώρα / player more or less), άμα διαβάζεις & δυνατά όλο το flavor-text. Κρίμα πάντως, γιατί το flavor είναι φοβερό. Εμένα με κάνει μετά αυτόματα να θέλω να διαβάσω cyberpunk / παίξω κάνα cyberpunk RPG με το που τελειώνουμε.
Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχει καμία σχέση το gameplay με το στυλ των παιχνιδιών που προσπαθείς να βρεις τον ύποπτο, όπως κανείς θα περίμενε αρχικά.
Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό να παίξουμε, γιατί σε 4 παιχνίδια όλες τις φορές & τον μανιαμούνιασα το δικό μου ύποπτο & κέρδισα το παιχνίδι. ;)
Καλά, ναι, το [b]HeroQuest[/b] έχοντας το παίξει ξανά χωρίς τα rose-colored glasses από του όταν ήμουν μπόμπιρας, μου φάνηκε: i) όχι & τόσο καλό (αναμενόμενο) & ii) καθόλου δύσκολο αν οι παίχτες έχουν έστω & στοιχειώδη οργάνωση αντί του να κάνουν ότι θέλουν (πες το τώρα αυτό στον 8χρονο εαυτό μου!). Φάση έχει για retro καταστάσεις αλλά όχι για να το παίξεις & πολύ.
Τα άλλα που ανέφερα ήταν όλα τους παιχνίδια τέτοιου στυλ που είχαν κυκλοφορήσει αντίστοιχα εκείνη τη εποχή: τέλη '80s.
Mar 10 2011 20:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed