Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Ως ένα βαθμό (δεν είναι ότι έχω τους 3 μήνες off σαν όσους σπουδάζουν ακόμη). ;) Λέω "ως ένα βαθμό" γιατί το βλέπω να την κάνω 2 βδομάδες με τη δουλειά σύντομα & μετά έχω & τις δικές μου 2 βδομάδες των διακοπών.
Ιούλ 03 2011 13:35
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Θα 'σαι Αθήνα το καλοκαίρι;
Ιούλ 03 2011 12:04
Φωτογραφία

saidwho. → Yo! Master

Αφήνω vm για να μη γεμίζουμε το thread με λεπτομέρειες :D Δεν είπα ότι οι Dothraki δεν ήτανε ικανοί με το τόξο. Το να έχουνε δεξιότητα σε αυτό το όπλο ίσα-ίσα που είναι και must, ιδιαίτερα όταν ο στρατός τους αποτελείται αποκλειστικά από light cavalry. Αυτό που προσπάθησα να εξηγήσω είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν τους συγκρίνει κανείς με τους Μογγόλους σε αυτόν τον τομέα. Αν ο Martin μας είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους Dothraki ίσως να είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε αναλυτικότερα γι' αυτά τα πράγματα..
Ιούν 19 2011 11:57
Φωτογραφία

Yo! Master → Kenny

And done! Καλό διάβασμα, by the way. Keep us posted με τις εντυπώσεις σου. :)
Ιούν 13 2011 11:58
Φωτογραφία

Kenny → Yo! Master

Ίσως θέλεις να τροποποιήσεις την παράγραφο με την επικεφαλίδα "Από τους άλλους συγγραφείς που ανέφερες", μιας και πλέον δεν απαντάς σε κάποιο post αλλά κάνεις δική σου, αυτόνομη παρουσίαση. ;)
Ιούν 13 2011 11:48
Φωτογραφία

Yo! Master → eyl

Για στείλε ένα mail στο [email]rentas@gmail.com[/email] Thanks. :)
Μάι 31 2011 16:01
Φωτογραφία

eyl → Yo! Master

καλημέρα! ω ναι, ο kyubey είναι! το έχω. πως θες να στο στείλω?
Μάι 31 2011 05:48
Φωτογραφία

Yo! Master → eyl

Το avatar είναι ο Kyubey σαν magical girl? Καλό! Μήπως το έχεις & σε μεγάλο version?
Μάι 30 2011 22:34
Φωτογραφία

Yo! Master → Getekid

Θα μας βρεις μέσα τότε. Το κινητό μου το έχεις, άμα χρειαστεί? 6977431445
Μάι 07 2011 15:38
Φωτογραφία

Getekid → Yo! Master

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30 αλλά οι Blind Guardian θα βγούν πιο μετά. Χθες είχαν βγει γύρω στις 21:15. Εγώ έχω ένα μάθημα που τελειώνω κατά τις 8 οπότε δεν θα είμαι εκεί πριν τις 20:30. Να τα πούμε τότε;
Μάι 07 2011 15:13
Φωτογραφία

Yo! Master → Getekid

Οι άλλοι θα κατέβουν με το αυτοκίνητο, οπότε θέλεις να βρεθούμε στο Fuzz κατά τις 19.30? (τι ώρα αρχίζει θεωρητικά το τζέρτζελο? 20.30? Ξέρεις άμα αυτό είναι η ώρα που ανοίγουν πόρτες? Κάνε μία ερώτηση άμα το δεις αυτό έγκαιρα.)
Μάι 07 2011 10:36
Φωτογραφία

Getekid → Yo! Master

Λοιπόν, έγιναν διάφορα τις τελευταίες μέρες και τελικά δεν κατάφερα να πάω χθες Blind Guardian αλλά μπορώ σήμερα. Θα πάω σε λίγο να τσιμπήσω ένα εισητήριο (των 40, αλλά τέλως πάντων) οπότε θέλετε να κανονίσουμε να βρεθούμε να πάμε;
Μάι 07 2011 09:40
Φωτογραφία

Yo! Master → Getekid

Monday it is, then!
Μάι 05 2011 15:13
Φωτογραφία

Getekid → Yo! Master

Τελικά σίγουρα δεν θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο. Θα πάω με κάποιους φίλους την Παρασκευή. Αν είναι καλά να περάσουμε και θα τα πούμε τη Δευτέρα.... :) (θα έρθεις στην προβολή, ε; )
Μάι 05 2011 12:11
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Μπορείς πάντα να τ'αρχίσεις & μετά to join the club & να περιμένεις τα N χρόνια μέχρι να βγει το επόμενο. ;) Υ.Γ. Θα το έχω υπόψη μου. :)
Μάι 03 2011 19:00