Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Anelis

[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1157362541"]Andronikos Loukidis [/URL]
Jun 21 2011 12:22
Photo

Anelis → Botsun

Btw φέρε link για το fb σου! Τώρα!
Jun 21 2011 12:18
Photo

Anelis → Darthnicolas

Άσε φέτος είμαι κινούμενο δείγμα ασθενειών, δεν την παλεύω καθόλου. Καλό κουράγιο :P
Jun 21 2011 12:17
Photo

Darthnicolas → Anelis

Πυρετό?Εμετούς?Α καλοκαιριάτικα και συ ε?Πως μας πιάνει όλους...Βέβαια εγώ όχι τόσο extreme,λίγο πυρετό αλλά αποφεύγω να τρώω και να πίνω πολύ,γιατί τότε μου έρχεται να κάνω εμετό...Ωραίο θέμα. Anyways,it's been fun,χαίρομαι που τα είπαμε ;p Ας τελειώσει αισίως η τρισκατάρατη η εξεταστική,και θα έρθω να σου ξαναχτυπήσω την πόρτα >_>
Jun 21 2011 11:54
Photo

Anelis → Darthnicolas

Έχεις δίκιο, αυτά τα ρατσιστικά σχολιάκια δεν είναι προνόμιο των ρατσιστών. Δεν μπερδεύω τα όρια, απλά μάλλον δεν στα εξηγώ έτσι ώστε να είναι κατανοητά >_< Πάντως το να χαλάσεις λίγο παραπάνω σάλιο, κ ας κάνεις λάθος, μόνο καλό θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση, οπότε είμαι υπέρ του. Σε καταλαβαίνω, ανάμεσα στα vms τον πυρετό, τα απανωτά ξεράσματα και τις εργασίες που πρέπει να παραδώσω επικρατεί κ από εδώ μια βαρεμάρα. :D Κουτσομπολιό μετά την εξεταστική σε pms, θα έχουμε να λέμε :P
Jun 21 2011 11:48
Photo

Botsun → Anelis

Είδα,το Fall,καταπληκτική ταινία !
Jun 21 2011 11:41
Photo

Darthnicolas → Anelis

Τότε δεν ξέρω,ίσως εγώ απλά έχω πετύχει άκυρα άτομα.Πάντως επιμένω,υπάρχουν πολλοί που πετάνε ρατσιστικά σχολιάκια για το τίποτα.Ίσως δεν είναι μέσα τους ρατσιστές,αλλά όταν σου λέει διάφορα τέτοια σχόλια,εσύ πως ξέρεις ότι είναι όντως ρατσιστής ή όχι?Είμαι σίγουρος πως και συ μπερδεύεις αυτή τη λεπτή γραμμή που λες,ίσως επειδή δεν καταλαβαίνεις το ποιόν του άλλου.Απλά εγώ προτιμώ να αντιδρώ,ανεξάρτητα αν ο άλλος είναι ρατσιστής ή απλά νταής,εκεί που νομίζω ότι πρέπει,και ότι υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος να χαλάσω σάλιο.Η κατάσταση που ανέφερες ίσως ήταν μία τέτοια,αλλά είναι μία περίπτωση.Τέσπα,δεν ξέρω,βλέποντας και κάνοντας. Λες να ήρθε η ώρα για λίγο πιο βαρύ κουτσομπολιό?Μάλλον άστο,γιατί υποτίθεται πως γράφω σήμερα,και ήδη έφαγα ωρίτσες σερφάροντας...Μα γιατί να είναι το net τόσο ελκυστικό όταν δίνεις? :cry5::cry5:
Jun 21 2011 11:35
Photo

Anelis → Darthnicolas

Άλλο να θέλει ο άλλος να σου την πει και άλλο να είναι ρατσιστής. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Πχ άλλο να να σπας πλάκα με τους κοντούς, άσχημο μεν, αλλά δεν τους θεωρείς κατώτερους στη νόηση, και άλλο το να θεωρείς ότι οι γυναίκες είναι πιο χαζές. Και ναι όταν είσαι ρατσιστής ΔΕΝ ψάχνεις να την πεις στους άλλους. Αποφεύγεις τους μαύρους γιατί τους σιχαίνεσαι, δεν σε νοιάζει να ανοίξεις διάλογο, χτυπάς-υποτιμάς τις γυναίκες γιατί αυτό πιστεύεις ότι τους αξίζει, δεν προσπαθείς να της την πεις, γιατί για σένα δεν χρειάζεται. Είναι κοντινές αυτές οι συμπεριφορές, και η γραμμή που τις χωρίζει πολύ λεπτή, οπότε λογικό να υπάρξουν παρανοήσεις. Ουδέποτε σου έβαλα λόγια. Επανειλημμένα σου έχω πει ότι πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αντίλογος, με κάποιες εξαιρέσεις τις οποίες ανέφερα κιόλας, από την άλλη εσύ διαφωνείς σε αυτό που λέω και σε όλο το προηγούμενο ποστ σου εξηγείς πως και γιατί είναι καλύτερο να τους αγνοείς. Δεν παρανόησα κάτι, ούτε προσπαθώ να σου καταλογίσω λόγια που δεν είπες. Από την άλλη δεν μπορείς να αγνοείς το τι βγάζουν τα ποστ σου. >_< Σου είπα, δεν με νοιάζει να τον εκπολιτίσω. Το υπόλοιπο το έλεγα σε συσχετισμό με αυτό που είπες εσύ πιο πριν, ότι παίζει να καταλάβει. Με νοιάζει να ακουστεί η αντίθετη άποψη. Και αναφέρθηκα στο τρόλλινγκ πιο πριν, με τον ίδιο τρόπο περίπου που το αναφέρεις και εσύ, οπότε πέραν του ότι εσύ δεν απαντάς στο τρόλλινγκ δε μου λες κάτι για το οποίο δεν ξέρεις ήδη την άποψή μου :P Να σου περιγράψω και ένα όμορφο σκηνικό. Σε ένα τυχαίο πάρτυ, μας πιάνει με το φίλο μου ένας τύπος που ήθελε να μας κάνει καλή εντύπωση και αρχίζει να μας λέει για το πως bullarουν στο ταε κβο ντο του ένα παιδί που είναι gay. Και σε κάποια φάση, συνειδητοποιώ ότι δεν μας το λέει σε φάση "α τι ρατσιστές που είναι", αλλά ότι ήταν και ο ίδιος ομοφοβικός. Όταν λοιπόν του είπα το πολύ απλό "Με στεναχωρεί όταν γίνονται τέτοιες διακρίσεις", δεν μπορείς να φανταστείς την αντίδρασή του. Γούρλωσαν τα μάτια του και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, γιατί ποτέ κανείς δεν του είχε ξαναπεί ότι αυτό είναι διαχωρισμός και είναι κάτι άσχημο. Θα πήγαινα σε 30άρη μπρατσωμένο χρυσαυγίτη πρόσωπο με πρόσωπο να τα πω αυτά; Hellz no, i love my life!! :D Υπάρχουν και κάποια παραδείγματα εντός φόρουμ που θα ήταν πιο ξεκάθαρα, αλλά vms γαρ, καλύτερα να μην αναφέρω ονόματα.
Jun 21 2011 11:22
Photo

Darthnicolas → Anelis

Μα ανέφερα και ρατσιστικά ζητήματα...ή όχι?Εννοούσα ζητήματα όπως ύψους,δύναμης ή διάφορα άλλα(believe it or not,παλιότερα άκουγα απίστευτα σχόλια για το θεωρητικά φυσιολογικό ύψος μου),τα οποία νομίζω πως είναι ρατσιστικά.Και πραγματικά είσαι σίγουρη για αυτό που λες,πως οι ρατσιστές δεν "ψάχνουν" θύματα?Πόσο λάθος κάνεις...Οι ρατσιστές είναι το αρκετά όμοιοι με τους internet bullies.Δεν λέω όλοι.Αλλά έχω πετύχει καταστάσεις που ο τύπος απλά έψαχνε κόσμο για να του την πει,μέσα από διαφόρων ειδών ανάλογα σχόλια.Γι'αυτό και επιμένω ότι μιλάμε για παρόμοιες καταστάσεις.Και γι'αυτό επίσης επιμένω ότι σε μερικούς ρατσιστές είναι καλύτερα να μην δίνεις σημασία γιατί δεν κερδίζεις κάτι. Και μην μου βάζεις λόγια.Δεν είπα ποτέ να μην αντιδράς καθόλου.Είπα να αντιδράς επιλεκτικά.Δες με τι έχεις να κάνεις,και αν δεις ότι θα βγει κάτι αν το συνεχίσεις,κάντο.Αλλά το να απαντάς σε ρατσιστικό "trolling" δεν νομίζω να το θεωρείς ούτε εσύ λογικό.Εκτός αν απαντήσεις με "trolling".Εγώ προσωπικά αυτό αποφεύγω να κάνω,γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να ασχολούμαι με τον κάθε άκυρο που θέλει να περάσει την ώρα του. Και κάτι ακόμα.Να δει ότι έχει τι λάθος?Κάποια άτομα έχουν το ρατσισμό τρόπο ζωής.Σε κάποια άτομα,ακόμα και όλος ο κόσμος να τους πει ότι είσαι λάθος,απλά θα συνεχίσουν.Και πιο πολύ το να αγνοείς το λέω για αυτούς.Γιατί όσο "σάλιο" και να χαλάς,δεν κάνεις κάτι.Δεν τους αλλάζεις.Δεν ξέρω αν όντως μπορείς μετά από ατελείωτες συζήτησης μαζί τους να τους επηρρεάσεις,αλλά όπως είπα και πριν,υπερβολική βαβούρα για έναν μίζερο.Και είναι πολλοί εκεί έξω. Μάλλον παρεξηγήθειν επειδή μίλαγα για πολύ "ουδετερότητα",παρότι είμαι αρκετά έντονος flamer και γω ο ίδιος...Απλά πιστεύω στο μέτρο.Αντίδραση εκεί που χρειάζεται,απαξίωση εκεί που δεν έχει νόημα.
Jun 21 2011 11:04
Photo

Anelis → Darthnicolas

Όπα κάτσε κάτσε. Άλλο ρατσισμός, και άλλο νταής που απλά θέλει να σε πειράξει και νομίζει ότι βρίσκει το αδύνατό σου σημείο. Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο. Αν δεν αντιδρούσαμε στους ρατσιστές τότε οι μαύροι θα ήταν ακόμη σκλάβοι. Αυτό που λες δεν έχει λογική. Τι μου λες τώρα ότι μπορεί να φέρει κ άλλους ρατσιστές, και μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα, και μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί. Αυτό είναι πιθανό με οποιονδήποτε άνθρωπο και να διαφωνήσεις. Στην τελική κ εσύ μπορείς να φέρεις φίλους σου μη ρατσιστές. Δεν με νοιάζει να εκπολιτίσω τον κάθε ρατσιστή, αλλά αν δε φάει καθόλου κράξιμο όχι μόνο δεν θα δει ότι έχει λάθος, αλλά θα προσπαθήσει να αναμεταδώσει και την ιδεολογία του. Οι ρατσιστές δεν ψάχνουν κόσμο να κράξουν. Πιστεύουν ότι οι άλλοι είναι κατώτεροι, δεν τρέχουν να τους βρουν για να τους το πουν. Τα προσωπικά σου παραδείγματα είναι όλα άτοπα. Μιλάς για προσωπικές διενέξεις, που ουδεμία σχέση έχουν να κάνουν με ρατσιστικά θέματα και αφορούν μόνο εσένα. Δεν είναι κοινωνικά προβλήματα. Το ζήτημα που σου αναφέρω είναι γενικότερο. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις, απ' ότι βλέπω στα ποστ σου, και εκεί κάνεις το τεράστιο λάθος σου.
Jun 21 2011 10:29
Photo

Darthnicolas → Anelis

Mα νόμιζα ότι μιλάμε για ρατσιστές...Με έχεις μπερδέψει! Γι'αυτό και είπα ότι είναι καλύτερα να τους αγνοείς,επειδή όπως είπες δεν πρόκειται να τους αλλάξεις τα μυαλά όσο και αν τους κράζεις...Εγώ σε bullies την μπαίνω πιο εύκολα,μιας και εκεί αν τους την πεις σωστά χάνονται από προσώπου γης,ή γίνονται όλως τυχαίως αθώα προβατάκια.Στον ρατσιστή όμως,ακόμα και να τον βουλώσεις,το πολύ πολύ να σε αγνοήσει και να ψάξει για το επόμενο θύμα.Δεν πρόκειται να σταματήσει.Πρέπει να φάει συστηματικά κράξιμο για να νιώσει και ίσως κάποια στιγμή να πάψει να φέρεται ρατσιστικά γιατί θα βλέπει παντού αντίδραση.Οπότε εκεί η λογική σου πιάνει τόπο,από τη στιγμή πάντα βέβαια που όλα τα υποψήφια θύματα του θα σκεφτούν ανάλογα με εσένα,γιατί έστω και ένας αδύναμος κρίκος να βρεθεί,δεν ψάχνει κάτι άλλο ο τύπος. Αλλά στην τελική,too much hassle για έναν ρατσιστή.Ούτε χάρη να του κάναμε...Και τι θα κάνεις αν φέρει τον φίλο του,επίσης ρατσιστή,να στην μπαίνουν ομαδικώς,για να σου τη σπάσουν ακόμη παραπάνω?Και κει θα αντιδράς?Δεν θα βαρεθείς κάποια στιγμή?Ναι,ίσως αρκετά μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τόσο ακραίο,αλλά και πάλι...Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πάντως πρόβλημα ακόμη σε ανάλογη κατάσταση.Σκούζει,τον αγνοώ,κουράζεται και με παρατάει στην ησυχία μου,για πάντα *_*
Jun 21 2011 10:14
Photo

Anelis → Darthnicolas

Αστειευόμουνα καλέ! Ναι αλλά είναι άλλο να στο λένε για να σε πειράξουν, όπως θα κάνουν με τα χόμπι σου, και άλλο το να πιστεύουν ότι είσαι κατώτερος άνθρωπος. Και ναι, το βλέπεις πολύ ουδέτερα γιατί ουσιαστικά δε σε αφορά. Το να μην απαντάς σε έναν bully που θέλει να σε τσινίσει, είναι διαφορετικό από το να μην απαντάς σε έναν ρατσιστή, που στο μυαλό του δεν κάνει τίποτα κακό όταν σου μιλάει σα να είσαι κατώτερος, γιατί γι αυτόν [B]είσαι[/B] κατώτερος. Είναι απλή λογική. Συνεχίζεις να αναφέρεσαι σε άλλες καταστάσεις από αυτές που μιλάω εγώ βέβαια. Οι ρατσιστές δε θα σταματήσουν να είναι ρατσιστές απέναντί σου επειδή δεν τους απάντησες όταν σου είπαν κάτι ανάλογο, σε αντίθεση με τους νταήδες...
Jun 21 2011 09:44
Photo

Darthnicolas → Anelis

Όχι,βασικά...ότι είχα να πω στο είπα ;p Από κει και πέρα δέχομαι τη λογική σου,απλά δεν πρόκειται να αλλάξω και τη δική μου λογική για τους λόγους που σου προανέφερα.Εγώ δεν το θεωρώ φόβο,πιο πολύ προτιμώ να αποφεύγω να δίνω σημασία.Μιλώντας πάντα για μέρη εκτός του anime//gr,οι αντιδράσεις πάντα φέρνουν περισσότερο σχολιασμό,τον οποίο δεν έχω πάντα όρεξη να αντικρούω.Οπότε καλύτερα να παραμελήσεις ένα σχόλιο και να είναι και το τελευταίο του... Βέβαια είναι γεγονός ότι ίσως επειδή δεν είμαι genuine girl,κάποια πράγματα τα βλέπω κάπως πιο ουδέτερα απ'ότι θα πρεπε.Βέβαια και σε ανάλογα ρατσιστικά σχολιάκια που έχω ακούσει για πάρτη μου irl(π.χ. για το hobby με anime/manga) πάλι απαξιώ να μπω στην διαδικασία,οπότε και κάποια στιγμή σταματάνε γιατί βλέπουν πως δεν τσιμπάει.
Jun 21 2011 09:35
Photo

Mike The Great → Anelis

Γισ πληροφορηση το εστειλα γιατι θα χανανοταν αναμεσα στα υπολοιπα,πιστευα. Σευχαριστω για την πληροφορηση!!
Jun 21 2011 09:22
Photo

Anelis → Mike The Great

Mike δεν το θεωρώ ωραίο να μου στέλνουν vms για διαφήμιση κάποιου θρεντ and whatnot. Δεν είναι billboard το profile μου :P Και ο χαρακτήρας του δικού σου ποστ, αναφερόμενος και στο 3ο πρόσωπο, καθώς και το γεγονός ότι το έστειλες σε όλους, μόνο αυτό δείχνει, οπότε θα το διαγράψω, no hard feelings though. Το τσέκαρα πάντως το θρεντ σου, και όταν βρω χρόνο θα κάτσω να διαβάσω την ιστορία σου. Αν θες να τη δουν περισσότερα άτομα, κάνε πόστ στην black hole.:thatsit:
Jun 21 2011 09:00