Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Darthnicolas

Κουράστηκες ε;:hihi2:
Jun 21 2011 08:47
Photo

Darthnicolas → Anelis

:riiight::riiight::riiight:
Jun 21 2011 08:37
Photo

Anelis → Darthnicolas

Ο ρατσισμός είναι ρατσισμός. Δεν είναι διαφορετική κατηγορία επειδή ο άλλος είναι μαύρος/άσπρος/κόκκινος/πράσινος/δεν έχει πέος/κτλ. Και η νοοτροπία του στυλ "δεν μπορώ να απαντήσω στα φαλλοκρατικά ποστ γιατί είμαι γυναίκα και θα με παρεξηγήσουν, αλλά ένας άντρας μπορεί" είναι ΤΡΑΓΙΚΑ λανθασμένη. Δεν είναι δυνατόν από το φόβο μη το παρατραβήξει ο άλλος να χάνουμε τις ελευθερίες μας. Αυτού του είδους την "τρομοκρατία" όχι μόνο δεν την αποδέχομαι, αλλά και το θεωρώ εντελώς άτοπο το να υποταχθείς στους όρους της από φόβο. Τώρα το άλμα που κάνεις από το να εκφράσεις σε μια συζήτηση κάτι που θεωρείς λάθος, με το να πέσεις πάνω σε τρολλ που απλά θέλει να σε θυμώσει είναι πραγματικά δύο διαφορετικά πράγματα, πάλι άσχετα με το τι αναφέρω. Δεν χρειάζομαι μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς για να προφυλάσσομαι, ούτε αντιδράω συστηματικά ή υπερβολικά στο συγκεκριμένο φαινόμενο. Μάλλον υποτονικά θα το χαρακτήριζα σε αντίθεση με το τι πιστεύω ότι πρέπει να λέγεται. Δες το κ έτσι. Αν δε σου είχα πει τι θεωρώ λάθος και το πώς μεταφράζεται το ποστ σου δεν θα σκεπτόσουν ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, και πιθανότατα στο μέλλον να ξαναέκανες ανάλογο αστείο. Μέσα στην κοινότητα αυτή όλοι διαμορφώνουμε μαζί το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Εάν λοιπόν δεν υπάρχει αντίλογος σε ανάλογα ποστ, το φαινόμενα απλά θα αυξηθεί αφού "είναι οκ να γίνονται τέτοιες πλάκες συνέχεια". Με βλέπεις όμως. Έρχομαι και μιλάω σε εσένα, που ξέρω από κάποια σου ποστ ότι δεν είσαι ρατσιστής. Σε άλλους, ονόματα δε λέμε, μόνο το τρόλλινγκ τους αξίζει, και μόνο αυτό λαμβάνουν:hihi2: Στην τελική αν με πούνε κοντή και καθίσω και το κάνω θέμα προφανώς θα φανεί ότι έχω κόμπλεξ. :P Όταν όμως με κατηγοριοποιούν ως κατώτερο άνθρωπο λόγω φύλου και το κάνω θέμα κάνω πολύ καλά. Δεν έχουν θέση οι μετριοπαθείς απόψεις σε ζητήματα μίσους.
Jun 20 2011 23:59
Photo

Darthnicolas → Anelis

Και γω το θέμα του ρατσισμού στα φύλα εννοούσα,το οποίο είναι διαφορετικό από το θέμα που ανέφερες με τους μετανάστες.Εκεί είναι σωστό να υπάρχει αντίλογος,αλλά όταν ο άλλος σου κάνει κάποιο ρατσιστικό σχόλιο επειδή είσαι κορίτσι π.χ.,και να αντιμιλήσεις,δεν θα κερδίσεις κάτι.Μάλλον όχι,θα κερδίσεις από την πλευρά των τρίτων,που θα δουν ότι έχεις τσαγανό,αλλά μέχρι εκεί.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν αρχίσεις να αντιδράς,πρέπει πρώτα να δεις αν μιλάς με νοήμον ον.Δέχομαι να πας σε κάποιον που θίγει κάποιο κοινωνικό θέμα και να του πεις "όχι,λες βλακείες,επειδή μπλα μπλα μπλα".Εκεί δεν τον παίρνει και να σε αγνοήσει εκτός αν τα έλεγε μόνο για να το παίξει ο κάποιος.Αλλά όταν έχεις κάποιον να στην μπαίνει απλά επειδή έχει ορέξεις,και να χρησιμοποιεί κάθε μέσο ώστε να σε θυμώσει,ναι τότε πιστεύω ότι είναι λάθος να αντιδράς. Έχει τύχει να φάω το βρίσιμο της ζωής μου για ασήμαντα πράγματα,όπως ένα παιχνίδι.Είχα ακούσει τα πάντα.Φυσικά και αντιδρώ σε κάτι τέτοια,αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να τον αγνοήσω?Ίσα ίσα που έτσι πέφτω και στο επίπεδο του άλλου.Αυτός τη δουλειά του την έκανε. Anyways,δεν ξέρω,εγώ απλά σου λέω μία γνώμη.Αν αντιδράς πολύ σε κάτι,είναι σα να διατυμπανίζεις το πόσο σε επηρρεάζει.Αντέδρασε,αλλά κάντο με κάποιο όριο τουλάχιστον.Δεν μιλάω για την απάντηση που μου έγραψες για το post μου όταν αρχίσαμε τη συζήτηση,αυτό είναι νομίζω αρκετά κόσμιο για να θεωρηθεί "αντίδραση".Αντιδράσεις συνήθως αποκαλώ τα πιο επιθετικά ξεσπάσματα,που κάνουν αυτόν που σου πετάει σπόντες να θέλει να σου πετάξει περισσότερες...
Jun 20 2011 23:45
Photo

Anelis → Darthnicolas

Το θέμα δεν είναι ότι τα αποδέχεσαι εσύ, προφανώς, το θέμα είναι ότι αυτό εκλαμβάνεται από τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του καθενός που λέει μια μπούρδα. Δίνεις άθελά σου την αποδοχή σε κάτι που δε συμφωνείς, και όταν αυτό το κάτι είναι μια άποψη που προσβάλει άλλους, στριμώχνει ακόμα πιο στενά στη γωνία τους αυτούς που "λαβώνονται" από αυτο. Αυτό δε σημαίνει ότι αντιδράς στα πάντα. Εγώ έχω μιλήσει μόνο αναφορικά με ιδεολογίες μίσους, όχι γενικά όπως εσύ. Όπου εκεί δεν είναι θέμα με πειράζει-δε με πειράζει, αλλά πολύ πιο σοβαρό και βαθύ, καθώς πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα. Τώρα το αν μου πει κάποιος "Ψιτ Ανελίς είσαι χαζή/ζωγραφίζεις χάλια/μπλα μπλα μπλα" είναι διαφορετικό ζήτημα, στο οποίο δεν αναφέρομαι καν. Γι αυτό και όταν αντιδράς δεν είναι σα να τους δίνεις αποδοχή. Όταν βγαίνει ο άλλος και προωθεί τη βία κατά των μεταναστών, δεν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή, το κάνει γιατί το πιστεύει, και αν δεν διαφωνήσεις δείχνεις ότι δεν υπάρχει αντίλογος. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο κράξιμο, εσένα πχ δεν σε έκραξα (και ούτε έχω κράξει και ποτέ σοβαρά εδώ μέσα, αν και μερικές φορές μου ήταν κομματάκι δύσκολο). Δεν γίνεται να μη διαφωνείς και να μη λες τη γνώμη σου ποτέ. Πόσο μάλλον ενάντια σε ιδεολογίες μίσους.
Jun 20 2011 23:27
Photo

Darthnicolas → Anelis

Ναι αλλά όταν αντιδράς δεν τους δίνεις αυτό που αποζητούν?Απλά περισσότερη προσοχή?Και έτσι συνεχίζουν να πετάνε σχολιάκια.Ίσως αυτό δεν γίνεται στο anime//gr επειδή υπάρχει και κάποιος έλεγχος κλπ,απλά γενικά η αντίδραση φέρνει απλά περισσότερο σχολιασμό.Ενώ αν τους αγνοείς κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.Δεν ξέρω,ίσως απλά το πάω πιο παθητικά επειδή δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τον κάθε λογής βαρεμένο. Btw πάλι καταφέρνεις να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα.Αν αγνοείς κάποιον,γιατί αποδέχεσαι αυτά που λέει?Η αντίδραση δεν είναι πάντα η αποτελεσματικότερη λύση.Προτιμάς να τσιγκλίσεις τον άλλο και να σου ρίχνει κι άλλες στάχτες?Έτσι δεν μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο,ο οποίος μόνο για σένα είναι βάρος,μιας και ο άλλος το κάνει επειδή γουστάρει/απολαμβάνει,και θα συνεχίσει εφόσον του δίνεις το δικαίωμα?Δεν ξέρω,ίσως έχεις δίκιο,αλλά νομίζω είναι καλό να μην αντιδράς στα πάντα μιας και έτσι ανοίγεις τα χαρτιά σου στον άλλο,που ίσως δει πόσο ευέξαπτος/η είσαι και το εκμεταλλευτεί αναλόγως. Εκτός αν το λες στη λογική ότι θα τον διορθώσεις.Γιατί όσο και να δοκιμάσεις,κάποιοι δεν διορθώνονται,όσο και να κουράζεσαι.Απλά μετά από το οποιοδήποτε κράξιμο ή ξέσπασμα πάνω τους,απλά θα πάνε αλλού και θα συνεχίσουν.Θα μου πεις,δεν με νοιάζει αρκεί να μην είναι μέσα στο forum που συχνάζω.Εκεί κάπου το καταλαβαίνω σαν τρόπο σκέψης... Τέσπα,το κάψαμε!Άτιμο forum,πάλι δεν θα γράψω τίποτα αύριο Διαφορικές εξαιτίας σου!
Jun 20 2011 23:12
Photo

Anelis → Darthnicolas

Το θέμα δεν είναι να είσαι άνιωθος ή όχι. Το θέμα είναι τι προωθείς. Η κοινότητα του anime.gr δεν είναι τόσο ανώνυμη όσο άλλες, και είναι και pg 13. Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με το να βγάζει κάποιος προς τα έξω ένα ρατσιστικό μήνυμα, εγώ έχω. Η σιωπηλή πλειοψηφία αγνοείται σχεδόν πάντα, και επουδενί όταν διαφωνώ με κάτι δεν θα κάτσω να το αγνοήσω. Και σοβαρά μιλώντας, αν ζούσαμε όλοι έτσι τη ζωή μας, θα είχαμε πολύ χειρότερα από πχ φασισμό στην εξουσία. Όταν βλέπεις ρατσιστικά/φαλλοκρατικά κοκ ποστς και δεν αντιδράς, αυτό ερμηνεύεται ως αποδοχή. Εφόσον λοιπόν και οι μισογυνιστικές αντιλήψεις είναι ένα είδος ρατσισμού (που είναι και εμφανέστατος irl), πώς μου λες να μην αντιδρώ; Δεν υφίσταται αυτό που μου προτείνεις, εκτός αν ήμουνα μαζόχα. Που δεν είμαι. :P
Jun 20 2011 22:50
Photo

Darthnicolas → Anelis

Κοίτα,όπως μου είπαν και σε ένα πρόσφατο ζήτημα που είχε πέσει στην τρύπα για τον τύπο που κάνει scanlate το Nozoki Ana,και σταμάτησε λόγω κακού σχολιασμού,είμαι λίγο άνιωθος σε τέτοια θέματα,και νομίζω πως ίσως θα πρεπε να σαι και συ.Και τι αν πετάει σπόντες ο κάθε κακομοίρης nerd που βλέπει κορίτσι online και του σηκώνεται?Έχω πετύχει πολλές φορές ανάλογες καταστάσεις,σε fora,σε games,κλπ,κλπ.Ή θα ζητάνε διάφορες απίστευτες πληροφορίες για την κοπελιά,λες και θα την γνωρίσουν ποτέ,ή θα την κράζουν χωρίς σταματημό λόγω κομπλεξισμού και θα την αγνοούν επειδή την θεωρούν κατώτερη.Θα σου πω και ένα μυστικό(όσο μυστικό είναι στο public chat κάποιου xD).Πάμπολλες φορές έχω κάνει θηλυκό χαρακτήρα ή account,πιο πολύ σε games,και για να εκμεταλλεύομαι καταστάσεις,και επειδή προτιμώ να βλέπω γυναικείο χαρακτήρα όσο παίζω,αντί για έναν 2μετρο δασύτριχο άντρακλα.Και έχω ακούσει πολλά και διάφορα.Γι'αυτό σου λέω,μην δίνεις σημασία στον κάθε μίζερο που προσπαθεί να σε πικάρει.../ignore,και πολύ του είναι.Άστον να λυσσάει και κάνε ότι γουστάρεις. I think I might have sounded a bit too serious just now... :uhh:
Jun 20 2011 22:31
Photo

Anelis → Darthnicolas

Καλά έχω δει να λένε χοντρές κοπέλες που είναι 1,70cm και 70 κιλά (ίσως γι αυτό κ να έχεις δει περισσότερες κοπέλες που να φρικάρουν με το βάρος τους), το αν τις λες παχιές ή όχι είναι γ@μησέ τα ζήτημα, δεν πατάω καν εκεί. Κοίτα, άμα ξεσκιστείς ένα βράδυ στα γλυκά (πχ. 3-4εις μεγάλες σοκολάτες) μετά το κιλάκι το έχεις πάρει, ειδικά άμα έχεις έναν μέτριο ή χαμηλό μεταβολισμό. Δεν το είπα σαν τη σοβαρή λύση, αλλά ισχύει (και πίστεψέ με, το έχω νιώσει στο πετσί μου αυτό). Το ξέρω ότι εσύ το είπες για χαβαλέ και ότι δεν σκεύτεσαι έτσι, αλλά τελευταία στο φλόρουμ τα φαλλοκρατικά αστειάκια τείνουν να γίνουν καραμέλα, κυρίως από άτομα που δεν τα λένε μόνο ως αστεία,[I] if you know what i mean[/I]. Οπότε καταντάει κουραστικό, και η αυξανόμενη χρήση τους είναι σαν αγκάθι που μεγαλώνει. Είναι κρίμα να ευτροφεί και από άτομα που δεν έχουν φαλλοκρατικές τάσεις. Thanx που καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Jun 20 2011 22:09
Photo

Darthnicolas → Anelis

Βασικά...Να ξεκινήσω με ένα συγγνώμη.Ξέρω ότι δεν φτάνει,αλλά ειλικρινά δεν το είπα σαν κακό.Απλά το'πα σε φάση χαβαλέ,και περίμενα απλά να το συνεχίσεις και συ στο αστείο. Δεν λέω ότι δεν προσέχουμε τι τρώμε,και γω το κάνω,απλά έτσι όπως το έγραψες ήταν λίγο υπερβολικό.Επειδή θα έτρωγε μία βραδιά γλυκά,θα έπαιρνε 1-2 κιλά?Πρέπει να παραδεχτείς πως είναι λίγο too much να λες κάτι τέτοιο.Το είδα πιο πολύ σαν αστείο,ίσως και να το συνέχισα στον ίδιο τόνο που το διάβασα. Πραγματικά,δεν το είπα ούτε για να σε προσβάλλω,ούτε επειδή υποτιμώ την λογική της προσεχτικής διατροφής.Ούτε είμαι φαλλοκράτης,απλά είπα για γυναίκα επειδή,ανάμεσα στους φίλους μου,παρατηρώ ότι τα κορίτσια είναι που φοβούνται πιο πολύ να φάνε κάτι,παρά τα αγόρια.Και αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερα κακό,γιατί ενώ έχω αρκετούς φίλους που έχουν αρκετά παραπανίσια κιλά και δεν νιώθουν,τα κορίτσια ακόμα και αν έχουν πιασίματα κλπ,δεν τις λες και χοντρές. Και πάλι συγγνώμη.Πρέπει να προσέχω λίγο τα σχόλια μου...
Jun 20 2011 21:59
Photo

Anelis → Darthnicolas

[QUOTE=Darthnicolas;509278]Sounds like a typical woman's nightmare...No offence >_> Μην την ακούτε,εγώ τρώω καθημερινά τα κέρατα μου από γλυκά,αλλά μόνο χάνω κιλά![/QUOTE] FFS ρε φίλε όλοι οι άνθρωποι προσέχουν το βάρος τους και ανησυχούν μην παχύνουν όταν κάνουν καφρίλες (μη σου πω ότι ξέρω περισσότερους άντρες, που φρικάρουν για το βάρος τους κάθε φορά που παίρνουν μισό κιλό, απ' ότι γυναίκες). Αλλά επειδή εσύ έχεις (πιθανότατα) πολύ καλό μεταβολισμό και εγώ (as far as you know) είμαι γυναίκα, νιώθεις ότι πρέπει να μου πετάξεις αυτή τη borderline φαλλοκρατική ατάκα και μετά μου λες και no offense? Like...really? Όχι δε σε γλιτώνει το no-offense, και ξέρω ότι δεν το εννοούσες με άσχημο τρόπο, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο άσχημο και προσβλητικό. Έχω σιχαθεί αυτό τον υπόγειο διαχωρισμό, πόσο μάλλον όταν έρχεται από άτομα που πιστεύω τουλάχιστον πως σκεύτονται λίγο παραπάνω, όπως εσύ. Έλεος μαν.
Jun 20 2011 21:34
Photo

Anelis → Botsun

Πφφ νιώθω ασφαλέστερη που ξέρω ότι μετά από ένα χρόνο με τα ζόμπια θα υπάρχει ακόμα φρέσκο κρέας για να φάω *χιντ χιντ* :P
Jun 20 2011 17:11
Photo

Botsun → Anelis

Θα την δω απόψε και θα σου πω,εντυπώσεις. Α! Δεν νιώθεις,ασφαλέστερη,τώρα που ξέρεις έναν από τους λίγους,που μπορούν να επιζήσουν,σε μια Zombie Apocolypse ; :P
Jun 20 2011 17:08
Photo

Anelis → Botsun

Hahahahahaha courageous leader? Moar like courageous minion!! XD Ρε έχω σπαμάρει τους πάντες σήμερα με αυτή την ταινία, αλλά δεν πειράζει, στην βάζω και εδώ. Απλά πρέπει να τη δεις όπωσδήποτε!! [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Jun 20 2011 17:00