Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → Botsun

[SIZE=5][B]ΤΡΥΠΙΑ! [/B][/SIZE]Ποιός Ερμής;![SIZE=5][/SIZE]
Ιούν 24 2011 22:10
Φωτογραφία

Botsun → Anelis

[FONT="Arial Black"][B][SIZE="7"]ΚΑΛΤΣΑ !!![/SIZE][/B][/FONT] Και μην μου πεις πως δεν είναι βρισιά,γιατί το λέει και ο Ερμής ! :burningbe3:
Ιούν 24 2011 22:07
Φωτογραφία

Anelis → Botsun

[COLOR=Magenta][B][SIZE=7]ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!:thatsit:[/SIZE] [/B][/COLOR]
Ιούν 24 2011 22:02
Φωτογραφία

Botsun → Anelis

[SIZE="6"][B][COLOR="Black"]ΑΡΑΠΙΚΗ[/COLOR][/B][/SIZE]
Ιούν 24 2011 21:19
Φωτογραφία

Anelis → Botsun

[COLOR=Magenta][B][SIZE=7]ΠOYTΣΑ[/SIZE][/B][/COLOR]
Ιούν 24 2011 17:54
Φωτογραφία

Botsun → Anelis

Ok,και μ'αρέσει να το λέω[SIZE="5"][B] ΝΗΜΑ [/B][/SIZE]:P !!!
Ιούν 24 2011 17:26
Φωτογραφία

Anelis → Botsun

Δεν είναι νήμα είναι thread, THREAD CTHULHUDAMMIT, [B]THREEEEAAAAAAAAAAAD!! [/B] Έχει πολύ πλάκα, μετά να κατεβάσεις και το World War Z, είναι απίστευτο!
Ιούν 24 2011 13:41
Φωτογραφία

Botsun → Anelis

Βασικά,θα δουλέυω στο μαγαζί μας,οπότε θα είναι οιονεί διακοπές !! :P Θα τσεκάρω το νημα του Zade.Επίσης κατέβασα και το βιβλίο του Max Brooks,"The Zombie Survival Guide."
Ιούν 24 2011 13:27
Φωτογραφία

Anelis → Botsun

Ε, τι όλο το καλοκαίρι θα είσαι διακοπές;! Τι λες τώραααα, θέλω παγωτό!! Τ-Τ Υπάρχει ένα θρεντ για ζόμπια, βαμπίρια κτλ αλλά είναι uber fail και χαίρομαι που έχει μείνει ξεχασμένο να σου πω την αλήθεια. Έχουμε και το σπλατεροθρεντ του zade και είμαστε κομπλέ!
Ιούν 24 2011 13:19
Φωτογραφία

Botsun → Anelis

Καλά δεν πειράζει ρε συ,κανονίζουμε από Σεπτέμβρη :) Είδα και το "Daw of the dead" του 1978.Καλό ήταν,αλλά έπρεπε να είσαι τελείως στόκος,για να σε φάνε τα συγκεκριμένα ζόμπι,που ήταν πιο αργά κι από κουτσή χελώνα σε κινούμενη άμμο !! P.S We sooo need a zombie thread.... :uhh:
Ιούν 24 2011 13:15
Φωτογραφία

Mad_HatterAnelis

Ναι και αρχή είχε αρκετά καλή, αλλά από ένα σημείο και μετά έγιναν τέτοια τα plotholes που ήταν να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.Και καλά εντάξει αυτά κάπως τρώγονται, ο αχώνευτος πρωταγωνιστής όμως ήταν....
Ιούν 24 2011 00:43
Φωτογραφία

AnelisMad_Hatter

Όχι από το hype. Έτσι κ αλλιώς όσοι λένε καλά λόγια δεν έχουν ιδέα πώς θα είναι το ανιμέ, από το παιχνίδι κρίνουν μόνο. Απλά συνήθως οι μεταφορές παιχνιδιών είναι παταγώδεις αποτυχίες, και δεν έχω δει τίποτα (από pv κ general anime info) που να με κάνει να πιστέψω ότι η σειρά θα είναι όσο καλό λένε ότι είναι το παιχνίδι. Παντελώς όμως. Δεν θυμάμαι καν γιατί, αλλά όπως κ το deadman wonderland, τα άρχισα μαζί γιατί είχαν ενδιαφέρον set up, και μετά ξενέρωσα τόσο που ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω.
Ιούν 24 2011 00:31
Φωτογραφία

Mad_HatterAnelis

Από το Overhype να φανταστώ?^^ Δεν ανυσηχώ, θα αλλάξεις γνώμη (well ευελπιστώ δηλαδή) Ούτε εγώ έχω παίξει το παιχνίδι και θα κράταγα μικρό καλάθι αν αφενώς δε έλεγαν τα καλύτερα λόγια για αυτό άτομα που εμπιστεύομαι το γούστο τους (hanzo, warchief) και αφετέρου δεν είχα παίξει το Persona 2 (το οποίο έφαγε ban στην αμερική λόγο yaoi pairings, και....παραποίησης ιστορικών προσώπων....) Ένας από τους λόγους πάντως που είναι δημοφιλής πάντως είναι για τα dating sim στοιχεία (ξέρεις επιλέγεις ανάμεσα σε kawaii γκόμενες και ετσι) αλλά φαντάζομαι έχει και plot να δώσει btw και εσύ ξενέρωσες με το mirai nikki ε?Πριν ένα χρόνο είχα κάνει catch up (έμεναν νομίζω 2 κεφάλαι για να τελιώσει) και από τότε δε το έχω ξαναπιάσει. Ξενέρα at its fullest.
Ιούν 24 2011 00:14
Φωτογραφία

AnelisMad_Hatter

Χαχαχαχα, ναι επίτηδες το λέω, αλλά το εννοώ :P
Ιούν 23 2011 23:58
Φωτογραφία

Mad_HatterAnelis

[QUOTE=Anelis] -Personna 4 για να τσεκάρω αυτή τη βλακεία που γκαβλώνει τους πάντες (όχι δεν με νοιάζει το παιχνίδι). [/QUOTE] Επίτηδες το λες για να με Trollάρεις, ε? xd
Ιούν 23 2011 23:30