Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

OdyMonaxos → Anelis
Σε λίγη ώρα (ή και λίγες ώρες) θα τα έχεις αναλυτικά και συγκεκριμενοποιημένα με σαφείς αναφορές σε κάθε σχέδιο.

Anelis → OdyMonaxos
Ναι άλλα βλέπεις το πρόβλημα είναι ότι από σχέδιο σε σχέδιο διαφέρει και όταν δεν ξέρω καν σε πιο αναφέρεσαι γίνεται άσκοπη η κριτική. Πόσο μάλλον όταν έχει περάσει κ τόσος χρόνος από κάθε σχέδιο. Γι αυτό σου είπα να μην τα πεις σε vm, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. >_<

OdyMonaxos → Anelis
2 3 γενικές παρατηρήσεις είναι και θα τις συγκεκριμενοποιήσω σε λίγο. Εν συντομία, πιο λεπτές και έντονες γραμμές στο πρόσωπο, λιγότερη καμπυλότητα στις γραμμές γενικά, και τα στήθη που σχεδιάζεις μου φαίνονται κάπως παράξενα.
Γενικά εξαιρετικές δουλειές, ειδικά στα χρώματα.

Anelis → OdyMonaxos
Sure γι αυτό τα έχω βάλει όπου τα έχω βάλει. Καλύτερα όμως όχι σε vm αλλά κάτω από το καθένα (εκτός αν λες για dA.)

OdyMonaxos → Anelis
Κοίταξα και αρκετά από τα τελευταία σου έργα. Θες μια γνώμη για τα (ελάχιστα) αρνητικά;

OdyMonaxos → Anelis
Γιατί είναι φαγητό με πολλές παραλλαγές. Από κόκκινο και καυτερό μέχρι με σάλτσα από μαύρη μπύρα, ή με κρέμα γάλακτος, ή και σαν γίδα βραστή.
Στις 4 που ανοίγει και ο Αυστριακός θα περάσω να δω το μενού ημέρας να σου πω αν έφτιαξαν και αυτοί. Να δούμε πόσο καλό ήταν το ξόρκι σου, μάγισσα :P

Anelis → OdyMonaxos
Το ξέρω απλά έκανα ένα typo κ εγώ >_<
Αυτό θα το μάθουμε αργότερα....

OdyMonaxos → Anelis
Ρε, δεν παίζει. Τι ξόρκι έσκασες πάλι;
Με τί το έφτιαξε;
(Γκούλας, όχι γκ[B]λ[/B]ούλας. Σούπερ γκλού θυμίζει αυτό)

Anelis → OdyMonaxos
Ρε φίλε σήμερα η μάνα μου πρώτη φορά στα χρονικά έφτιαξε γκλούλας.
Γουάτ δι φακ;

Anelis → Trivia Spitting Monster
Όχι ρε φίλε!! Σκατοαθήνα. Χάνουμε τα πιο καλτ πράγματα.
Thnx for the info!

Trivia Spitting Monster → Anelis
Το 4Ε είναι το κανάλι του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Μεταδίδει στη Θεσσαλονίκη, προφανώς, και το πρόγραμμά του είναι τουλάχιστον σχιζοφρενικό: από παιδικά λάιτ τηλεπαιχνίδια γνώσης μέχρι κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων και από μετάδοση του εσπερινού μέχρι εκπομπές για την ένδοξη ιστορία του Γένους (πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι, και τα λοιπά...)
Αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη, είναι λογικό να μην ξέρεις, για όλους τους άλλους, είναι το ανέκδοτο της πόλης!

Anelis → OdyMonaxos
It just came to me naturally. Cthulhu will come to you too one day. Have faith!

OdyMonaxos → Anelis
Καΐδι. Πως άρχισες να λατρεύεις όλο αυτό το κομμάτι, σαπίλα, θάνατο, ζόμπια, Κθουλού κτλ;