Community Status Updates

Anelis → Kamen Tantei Zura
Ku ku ku good!
Κ εμένα όταν είχα τσεκάρει τα πρώτα επεισόδια δε μου είχε φανεί σαν τον συνηθισμένο φλούφλη των harem. Βέβαια εκεί με τα αστεράκια είναι όντως σαν από shoujo XD

Kamen Tantei Zura → Anelis
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πέθανα στα γέλια!
Το έσωσες, το έσωσες!
(Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός του για harem anime είναι πολύ καλός. Δηλαδή είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι ωραίος στον σχεδιασμό του, πιστεύω.)

Anelis → Kamen Tantei Zura
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έλα έλα τσώπα!!
Δεν είναι bishounen, είναι απλά ωραίο γκομενάκι.....(το 'σωσα;! )

Kamen Tantei Zura → Anelis
[QUOTE=Anelis;559645]Δεν ξέω αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο που λες "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα bishounen με ανοιχτές αγκάλες και αστεράκια.
Just sayin' :hahaha:[/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] "Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B] [/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="3"]"Give me [B]mah[/B] Zetman back" έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE]
[QUOTE=Anelis;559645] [SIZE="4"] έχοντας για avatar ένα [B]bishounen[/B][/SIZE] [/QUOTE]
Πού είναι το bishounen; Είναι ο Junpei bishounen; :nanana:
Why are you doing this to me?
Είναι αυτό [url]http://images.wikia.com/nyankoi/images/4/46/143345m.jpg[/url]
bishounen? :unlucky:

OdyMonaxos → Anelis
...γιατί τα φαγητά έχουν τα ονόματά τους. Άλλο η μπριζόλα και άλλο το ψητό της κατσαρόλας. Και άλλο το γκούλας...
Και ναι, είναι κανονικό φαΐ. Τι περίμενες; :P

Anelis → OdyMonaxos
Ε ξέρω 'γω, καλό υποθέτω. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Σαν κανονικό φαΐ μου φάνηκε, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει και το δικό του όνομα.

QueenofHearts → Anelis
[url=http://bigmouthmarianna.blogspot.com/]ΞΞ±Οιάννα Ξ— Ξ’ΟωμΟστομη[/url]

Anelis → QueenofHearts
Ε θα φέρω κ εγώ [S]τον μικρό[/S] τη μαϊμού να μας χορεύει!:hahaha:

Anelis → QueenofHearts
Ε ναι στο fb κάνεις μόνος σου τη διαλογή, ενώ εδώ δεν έχεις επιλογή!
/ρίμα!

QueenofHearts → Anelis
Είδες γιατί σου λέω πως είμαστε καλύτερα στο fb? Εδώ γίνεται πολύ κακό για το τίποτα ενώ εκεί είμαστε όμορφα κι ωραία!