Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → QueenofHearts

Αιώνια η χάρη του!
Jan 30 2012 21:43
Photo

QueenofHearts → Anelis

May Apollo be with us!
Jan 30 2012 21:36
Photo

Anelis → QueenofHearts

Awww you make me blush!:kawaii: oh Fabio, OH FABIO!
Jan 30 2012 21:35
Photo

QueenofHearts → Anelis

Αποκάλυψα την φαμπιονισμένη μου φύση για χάρη σου..
Jan 30 2012 21:28
Photo

Anelis → QueenofHearts

Μπα έσκασε μύτη κ ένας πριν από κάμποσες σελίδες. Γιέα, αυτό λέω κ εγώ. Οπότε ετοίμασε τις βασιλικές σου βαλίτσες!!!
Jan 30 2012 19:57
Photo

QueenofHearts → Anelis

Φοβάμαι να το πω έτσι όπως έχουν σοβαρεψει:p Μόνο οι Χαρουχικοί δεν έχουν μπει για να μας πουν για τη θεά τους! Ε ναι, τι να κάνεις εδωπάνω!!! Λονδίνο ιζ γουερ ιτ'ς ατ!
Jan 30 2012 19:54
Photo

Anelis → QueenofHearts

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ Αυτό πρέπει να το πεις στο θρεντ!! Awww να μας έρθεις γιατί ακόμα κ αν καταφέρω εγώ να πάω επιτέλους Αγγλία, όπως σκοπεύω εδώ κ καιρό, θα είναι πάλι σχεδόν αδύνατο να σε δω >_<
Jan 30 2012 19:48
Photo

QueenofHearts → Anelis

Αχ, μην το λες έτσι απλά το όνομα Του.. O Fabio από μόνος του είναι αρκετός σαν απόδειξη του ότι υπάρχει θεός και θέλει το καλό των γυναικών αφού μας έδωσε ΤΟ είδωλο! Δεν ξέρω πότε θα έρθω ακόμα αλλά έχω μαραζώσει τόσο πολύ εδώ που ευτυχώς που έχω το fb για καθημερινές δόσεις γέλιου!
Jan 30 2012 19:46
Photo

Anelis → QueenofHearts

Ναι βασικά έχει κάτσει πολύ όμορφη κατάσταση στο fb περιέργως, δεν το περίμενα! Νομίζω το goodreads, τα game of thrones, τα muffins και φυσικά ο Φάμπιο συνέβαλαν σε αυτό το θαύμα!:hahaha::hahaha::hahaha:
Jan 30 2012 19:40
Photo

QueenofHearts → Anelis

Το comeback μου? Εννοείς στο forum? Δεν ξέρω, δεν νομίζω να είναι μόνιμο απλά μου έλειψε ξαφνικά! όπως και να το κάνεις, περνάμε και καλά εδώ και υπάρχουν τόσα άτομα που έχω γνωρίσει και εκτιμήσει! Απλά προτιμώ το facebook η αλήθεια είναι όπου είμαστε εμείς κι εμείς!
Jan 30 2012 19:38
Photo

Anelis → QueenofHearts

Άσε δεν το άνοιξα καν! Εγώ, η κακομοίρα *σομπ σομπ* μια εικονίτσα στην τρύπα έβαλα, κ εκτροχιάστηκε τόσο το θέμα που μεταφέρθηκε σε νέο θρεντ! Τουλάχιστον έχω δίπλα μου ποπ κορν! Όντως, πότε ξανακατεβαίνεις; Και αυτή τη φορά, πέρα από τον 8ωρο καφέ, πρέπει να κάνουμε και ζαχαροπλαστική!!
Jan 30 2012 19:37
Photo

QueenofHearts → Anelis

Μα τι thread κι αυτό που άνοιξες!! Για την αθεϊα εννοώ! Αχ.. πότε θα ξανακατέβω να κλείσουμε κανένα 8ωρο για καφέ πάλι :hihi2:
Jan 30 2012 19:35
Photo

Anelis → QueenofHearts

Πες μου ότι αυτό είναι το comeback σου να φτιάξω ευθύς αμέσως χαλβά!
Jan 30 2012 19:34
Photo

QueenofHearts → Anelis

Καλό μου!!!! *Huggie*
Jan 30 2012 18:08
Photo

Anelis → QueenofHearts

Pattyyyyyyyyyyyyyyyy <3
Jan 30 2012 16:22