Community Status Updates

Anelis → QueenofHearts
Μπα έσκασε μύτη κ ένας πριν από κάμποσες σελίδες.
Γιέα, αυτό λέω κ εγώ. Οπότε ετοίμασε τις βασιλικές σου βαλίτσες!!!

QueenofHearts → Anelis
Φοβάμαι να το πω έτσι όπως έχουν σοβαρεψει:p Μόνο οι Χαρουχικοί δεν έχουν μπει για να μας πουν για τη θεά τους!
Ε ναι, τι να κάνεις εδωπάνω!!! Λονδίνο ιζ γουερ ιτ'ς ατ!

Anelis → QueenofHearts
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ Αυτό πρέπει να το πεις στο θρεντ!!
Awww να μας έρθεις γιατί ακόμα κ αν καταφέρω εγώ να πάω επιτέλους Αγγλία, όπως σκοπεύω εδώ κ καιρό, θα είναι πάλι σχεδόν αδύνατο να σε δω >_<

QueenofHearts → Anelis
Αχ, μην το λες έτσι απλά το όνομα Του.. O Fabio από μόνος του είναι αρκετός σαν απόδειξη του ότι υπάρχει θεός και θέλει το καλό των γυναικών αφού μας έδωσε ΤΟ είδωλο!
Δεν ξέρω πότε θα έρθω ακόμα αλλά έχω μαραζώσει τόσο πολύ εδώ που ευτυχώς που έχω το fb για καθημερινές δόσεις γέλιου!

Anelis → QueenofHearts
Ναι βασικά έχει κάτσει πολύ όμορφη κατάσταση στο fb περιέργως, δεν το περίμενα!
Νομίζω το goodreads, τα game of thrones, τα muffins και φυσικά ο Φάμπιο συνέβαλαν σε αυτό το θαύμα!:hahaha::hahaha::hahaha:

QueenofHearts → Anelis
Το comeback μου? Εννοείς στο forum? Δεν ξέρω, δεν νομίζω να είναι μόνιμο απλά μου έλειψε ξαφνικά! όπως και να το κάνεις, περνάμε και καλά εδώ και υπάρχουν τόσα άτομα που έχω γνωρίσει και εκτιμήσει! Απλά προτιμώ το facebook η αλήθεια είναι όπου είμαστε εμείς κι εμείς!

Anelis → QueenofHearts
Άσε δεν το άνοιξα καν! Εγώ, η κακομοίρα *σομπ σομπ* μια εικονίτσα στην τρύπα έβαλα, κ εκτροχιάστηκε τόσο το θέμα που μεταφέρθηκε σε νέο θρεντ!
Τουλάχιστον έχω δίπλα μου ποπ κορν!
Όντως, πότε ξανακατεβαίνεις; Και αυτή τη φορά, πέρα από τον 8ωρο καφέ, πρέπει να κάνουμε και ζαχαροπλαστική!!

QueenofHearts → Anelis
Μα τι thread κι αυτό που άνοιξες!! Για την αθεϊα εννοώ! Αχ.. πότε θα ξανακατέβω να κλείσουμε κανένα 8ωρο για καφέ πάλι :hihi2:

Anelis → QueenofHearts
Πες μου ότι αυτό είναι το comeback σου να φτιάξω ευθύς αμέσως χαλβά!