Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → hyuga

τι τελειο που ειναι το αβαταρ σου!:wooi2: λατρευω το skydoll και ολες τις δουλειες του barbucci γενικοτερα!
Aug 19 2008 16:46
Photo

AnelisKenny

kenny ειδα αυτο [url]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/5378-%D9%F9%F9%F9%F9.html[/url] ποιος το κανει lock?
Aug 19 2008 16:15
Photo

Umi no Ossan → Anelis

Γεια σου Anelis-chan !!! μπορεις να μπεις msn λιγο;;
Aug 19 2008 16:02
Photo

Anelis → QueenofHearts

μετα μια ξεφρενη ωρα ακατασχετου λουλουδοπλεξιματος επανερχομαι οιμι ταλαιφρον (που ελεγε και η αντιγονη), εχει ανακοινωθει;; ε τοτε...την κατσαμε τη βαρκα εγω παλι ειχα ενθουσιαστει απο το ανιμε! το εψαχνα για κανα χρονο πριν το δω (παλια, πριν μαθω για το youtube κτλ το 2002-2003 νομιζω) και οταν το ειχα βρει το λατρεψααα!!! ε μετα βρικα και το μανκα και εφριξα με το ανιμε και απο τοτε kaori yuki fan to the bone!:wooi2: :oo:σοβαρα;; ψαχνω κανα χρονο να βρω τη σειρα που ειχε βγει (ειχανε βγει ολοι οι χαρακτηρες και ο λαγος σε 2 εκδοσεις μαυρος και ασπρος) σε φιγουρες αλλα μονο απο ebay και ειναι και πανακριβη, σνιφ! θα παρηγορηθω ομως με την εκδοχη του tim burton του χρονου :)
Aug 19 2008 15:54
Photo

Kon_Okami → Anelis

Arigatou Anelis-san^^
Aug 19 2008 15:43
Photo

QueenofHearts → Anelis

Ναι, πλέξε καλή μου, πλέξε να μοιράσουμε στους haruhi haters να ζηλεύουν οι υπόλοιποι!:wooi2: Πολύ φοβάμαι πως δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού έχει ανακοινωθεί επίσημα!:erk::zetsubou: Το AS, επειδή το είχα δει ως άνιμε πρώτα μου είχε δημιουργήσει μια πολύ κακή εντύπωση για την Kaori Yuki και γι αυτό άργησα πάρα πολύ να ξανασχοληθώ μαζί της. Ε, τόσο καιρό έβλεπα τον Κέιν και μου έκανε κλικ, το πήρα την Παρασκευή, έπαθα την πλάκα μου και από τότε είμαι έτσι :blingeye2:όποτε ακούω Kaori Yuki! Ακόμα και η splatter Alice είναι τέλεια! Θυμάμαι είχαν πριν 4-5 χρόνια ένα άγαλμά της στο πλαίσιο στο κέντρο! :hehehe:
Aug 19 2008 15:33
Photo

Anelis → QueenofHearts

:wooi2:και haruhi hater, και alice fan, ΚΑΙ AS fan?!!! :joyful: θα πλεξω λουλουδινα στεφανια απο τη χαρα μου!!:joyful: ελπιζω να μεινουνε μονο στο λογια δεν αντεχω haruhi-love-revival αρκετα την τρωμε στη μαπα ως εχει Cheshire is my fav! (εκτος απο το American McGee's Alice οπου ειναι η Alice, το αξιζει με τοση splatteria που σπερνει!! )
Aug 19 2008 14:53
Photo

QueenofHearts → Anelis

Ναι, το έχω ακούσει ότι ετοιμάζετε και δεύτερο μέρος αυτής της αηδίας και έχω φρίξει... Έλεος! Βγάζουν κάτι τέτοιες αηδίες και το angel sanctuary το άφησαν στα 3 αηδιαστικά κακοφτιαγμένα επεισόδια! Αίσχος! Που πάει αυτός ο κόσμος! Χιχι.. Εγώ ζω στη χώρα των θαυμάτων από μικρή και ειμαι η Cheshire Cat in disguise![IMG]http://i139.photobucket.com/albums/q288/Monteclefe/cheshire.gif[/IMG]
Aug 19 2008 14:40
Photo

Anelis → Kon_Okami

χρονια πολλα fellow haruhi-hater!!!
Aug 19 2008 10:10
Photo

Anelis → QueenofHearts

[I] burammeni:hahaha::hahaha: [/I]ασε αμα βγαλουνε και συεχεια της σειρας οπως λεγανε οτι θα κανουν καποτε θα αναζωπυρωθε το παθος τους και μετα θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε...... btw το nick σου ειναι υπεροχο *εχω ψυχωση με οτι εχει σχεση me alice in wonderland και lewis carol :) *
Aug 19 2008 09:20
Photo

QueenofHearts → Anelis

Αμην και πότε! Τα 12 επεισόδια που χώρισαν τον άνιμε πληθυσμό σε αυτούς που χαζοχαίροντε με τη burammeni και σ'εμάς που κοιτάμε, ξεφυσάμε και απορούμε!:bahhh:
Aug 19 2008 01:43
Photo

Anelis → QueenofHearts

nakamaaaaa!!!:joyful: τι χαρα που βρησκω αλλη μια λογικη φωνη σε αυτο το φορουμ! ας παταξουμε τον haruhiσμο!!!!
Aug 19 2008 01:37
Photo

QueenofHearts → Anelis

Συναδέλφισσα στον Αντι-haruhis-ισμό!!:joyful: Κάποτε η λογική θα θριαμβεύσει!!
Aug 19 2008 01:33
Photo

kith → Anelis

ty ναι ειναι οντως πολλυ αστειο xD
Aug 18 2008 23:59
Photo

Anelis → Umi no Ossan

ειναι αυτο με τα 2 παιδια κανε με add τωρα στο msn που μιλαω με τον neuro να τα πουμε! :)
Aug 18 2008 23:53