Community Status Updates

QueenofHearts → Anelis
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Με κανένα αποκεφαλισμένο κουκλάκι ΧάρουΧ. Το λέει και τ'όνομά της ρε γμτ.. Ρίξτε Χ στη Χαρουχι!
Σκέψεις γενικότερες εννοω.. τι να ντυθώ, προλαβαίνω να φτιάξω κάτι κλπ κλπ..Θα πας?

QueenofHearts → Anelis
'Ετσι ακριβώς! χμμ.. τώρα είδα και την ανακοίνωση για cosplay party και μ'έβαλε σε σκέψεις...

Anelis → QueenofHearts
ε ναι τωρα να χαραμιζεται ολοκληρο αιμοδιψες συνεργο
για την γκιλοτινα ρε γαμωτο!

QueenofHearts → Anelis
Μωρε και αν δε θέλει ο Ιάπωνας Κακομοίρογλου, δίνω εγώ τον δήμιο! Τι τον έχω όλη μέρα να ακονίζει και να κόβει λαχανοσαλάτα με τι γκιλοτίνα;;;
Off with her HEAAAAAD!!!!

Anelis → QueenofHearts
[I]Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]πω πω το καλυτερο τελος για αυτη τη σειρα θα ηταν να γυρισει ο πως-τον-λεν να της πεταξει ενα "αντε κ γ@..σου κυρα μου" και μετα να της κοψει το κεφαλι με εναν μπαλντα
:wooi2:αααχ *daydreaming* θα ηταν το αγαπημενο μου ανιμε αν τελειωνε ετσι:kawaii:

QueenofHearts → Anelis
Σωστα.. τι τα έχουν τα φτερά? Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!
Φυσικά και είμαι μια βασίλισσα! Χιχιχι!
Καλά για 26 επεισόδια ούτε οι συντελεστές δεν θα την άντεχαν! Και αυτήν την απαίσια φωνή! Αηδία! Θα χαλάσω το complexion μου που τη σκέφτομαι! Θα βγάλω κανένα σπυράκι!!
Ναι! Για να τα λέμε και απο εκεί όταν περνάω! χιχι!!!

Anelis → Ishikawa_Taiki
κ εσυ haruka/mitsiru φαν βλεπω ε;!!
χεχ καλως ηρθες στο φορουμ!!

Anelis → Gaia
χεχ εδω περα υπαρχουν πολλοι φαν του ζευγαριου αυτου!!
btw και η pic της nana ειναι πολυ ομορφη! εχεις καλο γουστο, i approve:riiight::hahaha:

Gaia → Anelis
Οντως! Χαιρομαι που εχουμε κι αλλη θαυμαστρια αυτων των δυο γυναικων....

Anelis → Gaia
ειναι πολυ καλη!
ασε που τις λατρευω και τις 2!
(και σε ολους μας εχει μεινει το απωθημενο να τις βλεπουμε μαζι σε τρυφερες στιγμες..)

Gaia → Anelis
Τωρα τελευταια πολλοι μου λενε οτι ειναι φοβερη η profile pic μου και με κανει να θελω να την κρατησω περισσοτερο....:wooi2:
Καπου στο deviantart τη βρηκα.