Community Status Updates

Anelis → Erisadesu
χεχ κ εσυ Tori fan?
το εχω παραγκειλει εδω και 3 μηνες, το ειχα δει και στο deviant art και στο previews
τωρα για λινκ δεν ξερω, εγω το αγορασα, αν ενδιαφερεσαι υπαρχει στο comicworld του χαλανδριου με 35 ευρω νομιζω και ισως και στο tilt πιο φθηνα

Anelis → Leon
hello!
ειδα την τανια που εβαλες στο movie pictures trivia
το plaga zombie : zona mutante
και ψαχνω να την βρω αλλα.. τζιφος
μηπως ξερεις που μπορω να την δω/κατεβασω;

zade → Anelis
Εγώ , ο Μέλκορ , ο Lastquincy και ο Me_loves_Neliel
Εγώ είμαι ο LOukos ,zade κλπ
θα με καταλάβεις

zade → Anelis
Girl ,φχαρισοτύμε πάρα πολύ για την προσφορά σου. Θα σε κάνουμε και οι 4 add στο μσν μας .

Anelis → LucyBR
hey!
οποτε ευκαιρησεις βαλε εικονα στο [I]Movie Pictures Trivia![/I]

Anelis → anime-dono
ναι βρε, δεν εχω εννοχληθει η κατι τετοιο μην ανησυχεις
συζητηση κανουμε
α αν δεν εχει νετ ας κοψει το κεφαλι του, εγω χαζομαρες δε θα τον "ταϊσω" :hahaha:

Anelis → mono
σοβαρολογεις;;
damn ημουνα σιγουρη oτι κατι παιζει!
..γιατι ποιος ανθρωπος που δεν ειναι διανοητικα καθυστερημενος θα χρηματοδοτουσε αυτον τον τυπο για να κανει κ αλλη ταινια;!!!!

anime-dono → Anelis
ok σεβαστη η αποψη σου ,δεν ειναι οτι προσπαθω να σου αλαξω τον τροπο που κανεις δουλεια σου απλος ελεγα την γνωμη μου.
P.S. μιλαγα για παιδια που δεν εχουν προσβαση στο internet.

mono → Anelis
ακου βασικα να δεις τι γινεται...για ολα φταινε οι γερμανοι...υπαρχει ενας νομος που λεει οτι οποιος επενδυει στην ντοπια κινηματογραφικη βιομηχανια εχει φορολογικες απαλλαγες! ετσι ο τυπος δεν βαζει σχεδον τιποτα απο την τσεπη του για τα περισσοτερα πληρωνει το γερμανικο κρατος!!!μηπως να φτιαξουμε κανα θρεντ για τον ουβε η θα μας το κλειδωσουν πριν προλαβουμε να πουμε ουβε? :p

Anelis → mono
ναι εχει τρελο γελιο
καλα αυτος ο ανθρωπος ειναι γελοιος
2 ταινιες του εχω επιχειρησει να δω και δεν εχω αταφερει να δω καμια απο τις 2 ουτε καν μεχρη τη μεση
ο παλιοασχετυλος, απορω ποιος του δινει το budget για να κανει αυτα τα διαμαντια

mono → Anelis
εχεις παει στην σελιδα uwebollisantichrist.com? μιλαμε εμπνευσμενες ατακες και τρελα γελια...νομιζω διαβασα καπου οτι στα ετησια video games awards θεσπισαν βραβειο :Παιχνιδιου Που Αξιζει Να Γινει Ταινια τοθ Uwe Boll και απονεμεται στις χειροτερες κυκλοφοριες της χρονιας!!!!χαχαχαχααχαχα...παντως του το αναγνωριζω εχει κοτσια...

Anelis → mono
xaxa τωρα ειδα το uwe boll is antichrist :hahaha:
ειχα υπογραψει και το petition που κυκλοφορουσε
ο τυπας χειαζεται ζουρλομανδια και εντατικη παρακολουθηση απο ψυχιατρικη ομοδα