Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Όχι, δε μπήκα. Είμαι αρκετά τυχερός ώστε έστω και με ζόρια να μπορούν οι γονείς μου να με στείλουν σε ιδιωτικό να σπουδάσω αυτό που πραγματικά ήθελα, αλλιώς δε νομίζω να ξαναδοκίμαζα στη καλών τεχνών, μάλλον για υδραυλικός θα πήγαινα. Προτιμούσα άλλωστε πάντα εικονογραφήσεις και κόμιξ :P Χμ, εγώ θα σου έλεγα υπομονή. Και δε θα έλεγα να σε ρίχνει τόσο αυτό. Αφού έδωσες τόση δύναμη, αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει, είτε τα καταφέρεις είτε όχι. Keep on fightin' :)
Σεπ 22 2008 23:04
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

αληθεια; και τελικα μπηκες στη σχολη; ναι το ξερω οτι παιζουν παααρα πολλα για να μπεις, αλλα αφου αυτο θελω... σχεδιαζω γυρω στα 10 χρονια αλλα η αληθεια ειναι οτι σχεδιο ειδικα για καλων τεχνων κανω λιγο καιρο, γυρω στους 9 μηνες αλλα εκανα μαθημα 10 ωρες την ημερα-καθε μερα, και ειχα φτασει σε σημειο να εχω πιθανοτητες να μπω, και γι αυτο τσαντιστικα που δεν απεδοσα το 100% των δυνατοτητων μου σε τοσο δυσκολες εξετασεις αντε να φαμε τη χυλοπιτα οταν βγουν τα αποτελεσματα, και του χρονου θα ξαναδωσω και γενικα οσα χρονια και να παρει εγω θα ξαναδινω :)
Σεπ 22 2008 22:57
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

χμ, σόρρυ που ενοχλώ πάλι σήμερα, απλά επειδή είδα το κακό της ημέρας σου, να σου πώ αυτό: είχα δώσει και εγώ πριν 2-3 χρόνια για τη καλών τεχνών. Δε ξέρω πόσα χρόνια σχεδιάζεις αλλά πρέπει να έχεις πραγματικά λιώσει για να τα βγάλεις πέρα σε αυτές τις εξετάσεις, συν το θέμα γνωρίμιών που παίζει. Οπότε θα σου έλεγα μην απαγοητεύεσαι. Ξέρω ανθρώπους που δώσαν πολλές φορές και περάσαν και άλλους που βρήκαν άλλο μέσο για να ασχοληθούν με αυτό :)
Σεπ 22 2008 22:45
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

ikkkkk!!! συνομωσιααα!!!!! :oo: :if:το 'δα με το που το ποσταρες..... .....και μετα πηγα και κοιμηθηκα παω να καω στο tetris τωρα, μπας και στανιαρω καθολου!
Σεπ 22 2008 22:02
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Σκοπιμα το κανα:kakaka: Οσο για την επιληψια,αν θελησεις να παθεις ποτε πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/236895-post47.html"]εδω[/URL]....u've been warned:try:,I'm not responsible for apples falling on the floor!XD
Σεπ 22 2008 22:00
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

αχ τι μου εκανες, χαλασα το σκορ μου στο τετρις για να απαντησω! επαιζα εκει χαρουμενη και ξαφνικα περνει το ματι μου ενα "shaun.." και ετρεξα να δω τι ειναι ξεχνωντας το τετρις! :uhh: πολυ ωραιο το θρεντ σου ομως, αν και οι 2 ταινιες τα σπανε τοσο πολυ που εχω αποφασισει να μην προσπαθω να τις συγκρινω πλεον μεταξυ τους γιατι θα παθω επιληψια...
Σεπ 22 2008 21:56
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Τιμη μου που απαντησες στο thread μου sensei!:nod: [αν και το χα ψιλοπροβλεψει οτι θα σε εβλεπα εκει,οπως και οτι θα σου αρεζε και το shaun...zombie freak!:hahaha:]
Σεπ 22 2008 21:51
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

και 'γω το ιδιο προβλημα εχω οποτε ολες οι λιστες πλεον ειναι imaginary
Σεπ 22 2008 13:33
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Το βιβλίο δε το έχω διαβάσει :( Μια απο τα ίδια εδώ, αλλά τα αλλάζω όλη την ώρα, οπότε φαντάσου χαρτί που θα ξόδευα σχετικά με τις λίστες :P
Σεπ 22 2008 12:56
Φωτογραφία

Anelis

:tensai:απεκτησα και μαθητευομενους τωρα :hahaha::hahaha:
Σεπ 22 2008 12:51
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

ZOMFG:oo: Ακομη και παλια που ημουν πολυ καμενος με τις ταινιες{τωρα τις παρατησα προσωρινα μονο για τα ανιμανγκα} δεν ημουν ΤΟΣΟ καμενος..... I bow to u sensei!:nod:
Σεπ 22 2008 12:48
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

καλα και το βιβλιο ειναι θεϊκο, ο τυπας δινει ρεστα ασε μετα απο αυτη την ταινια η μανια του να κανω λιστες εχει αναζωπυρωθει πληρως
Σεπ 22 2008 12:46
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

ειμαι απελπιστικα καμμενη με τις ταινιες ~πιο πολυ απ οτι με ανιμε και μανγκα..~ σε καποια φαση οι φιλοι μου ειχαν τσαντιστει γτ καθε φορα που τους εβλεπα τους εβαζα να δουνε και καινουργια ταινια...
Σεπ 22 2008 12:45
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Γιατί, η σκηνή που φαντάζεται τη ξανθούλα να κάνει σεξ με τον Ίαν? :P Nobody, no woman had ever better sex than you and Ian had in my head. Απλά απίστευτα ρεαλιστική ταινία, αγαπημένο ρομάντζο. :D
Σεπ 22 2008 12:41
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Καλα ρε μα ΠΟΣΟ καμμενη με τις ταινιες εισαι??:hahaha:{11 φορες λεει!!} Μπορει να μην ασχολουμε πολυ με το θρεντ πια{και με ταινιες γενικως!!},αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι σε καλα χερια...τα 2 νεα entries{εσυ και η mono} ειναι ανταξια να συνεχισουν το εργο μου στο θρεντ!!!:riiight:
Σεπ 22 2008 12:40