Community Status Updates

Anelis → Glastenen
σ΄ευχαριστώ πολύ!
για photos δες εδώ -> [url=http://anelis.deviantart.com/gallery/#photography-]Anelis's deviantART Gallery[/url] ειναι οι 3εις πρωτες photos
τα video θα τα ανεβασω αργοτερα στο youtube
και τα καλα νεα ειναι οτι .....ταραταταααμ *drum roll* she plans to come to Greece next year.....και ισως μαζι και με τον Webley!!

Glastenen → Anelis
ωωωωω περιμένω εναγωνίως!!! :nbleed:
και χρόνια σου πολλά :congrats:

Kon_Okami → Anelis
Otanjoubi omedetou Anelis-san^^(aka Happy B-day)
Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!

Anelis → GkLoc
Gk απο ποιο ανιμε ειναι το [B]Sucking The Banana [/B]που ποσταρες στο GIF me up Scotty θρεντ;;

Glastenen → Anelis
Have fun with Amanda:8)::riiight:
περιμένουμε φωτογραφίες!!!! :tensai:

Anelis → red pyramid
κ εγω κανω κομιξ μονη μου, στο τελευταιο comicdom con ειχαμε βγαλει και ενα φανζιν με κατι παιδια
εγω ενδιαφερομαι για εικονογραφιση κυριως αλλα προτιμω την καλων τεχνων γιατι δινει περισσοτερο εμφαση σε βασικα πραγματα
η σχολη μου ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα αλλα με κανει δυστυχισμενη
1 χρονο που την παρακολουθουσα κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη, δεν μπορουσα να ζωγραφισω και ημουνα συνεχεια λυπημενη, γι αυτο και "εχετε γεια βρυσουλες του φ.π.ψ."
[I]Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό.
[/I]*nods*

red pyramid → Anelis
Όχι. Κόμιξ το εξασκώ μόνος μου (αντικειμενικά δε δίνει πολλές πιθανότητες εύρεσης εργασίας, πόσο μάλλον καλής εργασίας). Γραφιστική σπουδάζω και προσπαθώ να το ειδικευτώ στην εικονογράφηση.
Μπα, μην απαγοητεύεσαι. Εννοώ, αποκλείεται να μην έχεις πάρει και κάτι απο εκεί που σπουδάζεις. Δές το σε στύλ ''μάθε τέχνη και αστην'α''.
Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό.

Anelis → red pyramid
εγω δυστυχως εχω χασει ηδη 2 χρονια στη φιλοσοφικη αντι να παρω αποφαση να την παρατησω νωριτερα και να κανω αυτο που θελω..
εσυ σπουδαζεις σχεδιο-κομιξ;
εγω συνεχιζω να ελπιζω και να περιμενω τα αποτελεσματα :)