Community Status Updates

Anelis → kleidokrator
καλά το call of cthulhu ήταν τρομερό, κ εσύ από το φεστιβάλ το είδες;

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
:blingeye2: αλήθεια θα μου δώσεις τις σημειώσεις σου;;!! ευχαριστώωω!!!
χαχα πρέπει να είχε πολύ φάση

Anelis → legeon
για να ποστάρεις εικόνα πρώτα την ανεβάζεις σε κάποιο site πχ αυτό [url=http://www.imageshack.us/]ImageShack® - Image Hosting[/url] που είναι και χωρίς εγγραφή, και μετά κλικάρεις το εικονίδιο με την εικονίτσα και σου βγαίνει popup να βάλεις το url της εικόνας που ανέβασες

The Tragic Prince → Anelis
Κάποιου του έδειχναν τ' αστέρια κι αυτός κοίταζε το δάχτυλο (no offence)

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
ΟΥ καλα εισαι! Οταν βρω το περσινο μου τετραδιο θα σου στειλω ενα ξεγυρισμενο πμ με καποιες παρατηρησεις της, να σου φυγει το τσερβελο! :P
Οχι δε χρειαζεται να τρομαζεις. Ειναι γελοια ολα απο γραμματικης αποψης... Μονο αυτο σε σκαλωνει λιγο.
Το πιου πιου ηταν η πρωτη λεξη που ειπα οταν γεννηθηκα απο οτι μου παν-αν θεωρειται λεξη! Με ζουλαγε λεει η γιαγια μου και σηκωθηκα, σηκωσα το χερι μου προς τη μερια της και της ειπα πιου πιου :P

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
merci πιου σαν! (btw γιατί "πί0υ πί0υ"; )
ωω ζηλεύω, εμάς δεν μας δίνει τίποτα, μόνο ό,τι λέει το βιβλίο
*καλά so far μόνο presente και passato prossimo έχουμε κάνει μη με τρομάζεις! :nanana:*

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
anch'io avevo riso con questo ma ci sono delle limite.
Τι στρωσιμο μεσα σε 3 μηνες τα μιλας φαρσι! Μια χαρα εισαι μην ψαρωνεις.. Εντωμεταξυ η καθηγητρια μου ειναι απιστευτη και μου εχει δωσει κατι τετοια τελεια κανονακια για τους χρονους και με βοηθησε παρα πολυ.. τωρα παλευω να μαθω passato remoto και μου χουν πεταχτει τα ματια.. Εχουμε μαθει υποτακτικη προστακτικη ευκτικη κι οτι χρονο υπαρχει κι εχουμε ολοι σκαλωσει σε αυτο..Οταν φτασεις θα καταλαβεις, ενας χρονος μονο για απ΄εξω ει ναι. Κι ειναι κι αχρηστος. πφφφ.. αν ξερεις και γαλλικα, ειναι σαν τον passe simple. αλλα τουλαχιστον εκεινος μαθαινεται!

Anelis
→
Azathoth
molto grazie!!! ma prima devo dare l'esami
και Firenze λέει είναι παλούκι!!

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
non la cognosco irl e percio non posso avere un' opinione piu completa per lei, ma sono d' accordo con lei per yunacy (benche non la conosco ma la trova un poco noiosa)...ho riso molto con "σσσσσ" :D
σ' ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση!!
dammmit πρέπει να στρωθώ κ άλλο!!

Azathoth
→
Anelis
vai a firenze, e' la citta dell'arte
deciso ine :P ala den pirazi :P
se poi vai a firenze hai gia un amico ^^ perche pure io li vado e poi ci sara' almeno un'altra italo greca simpatica, genika an pas florentia boro na se voithiso oso boro :D

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
la trovo molto noiosa e importuna.. Inoltre ho parlato con un certo che la sa nella vita reale e mi ha detto delle cose miserabile per lei... pfff (non posso ignorarla comme abbiamo tutti visto quello che ha detto per yunancy che l'aveva fatto) -decidere-deciso :P (τα περισσοτερα σε -dere κανουνε σε -so πχ chiudere-chiuso)
Και ναι δεν ειμαι 19 (γαμωτο!) :P

Anelis
→
Azathoth
io anche a settembre, voglio studiare al' accademia di belle arti ma non ho deciduto ("deciduto" spero che e corretto) ancora la citta...forse Roma o Firenze probablemente